Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bugün çatlatma iğnesi olalı 13 gün oldu öğlen test yaptım çok hafif bir silik çizgi çıktı resmî de ekliyorum sizce hamile miyim bir tek ben mi görüyorum o çizg
3 gün var adetime çatlatma iğnesinden sonra ne zaman olunur bilmiyorum ama bugün bi deneyim dedim sabah da yapmadım öğlen yaptım böyle çıktı sonuçSanki çok silik gördüm bnde.. Bilemedim.. Adetinz gecikti mi
Evet hayalet Bi ikinci çizgi var koyulaşma için birkaç güne tekrarlayın isterseniz inşallah HamilesinizMerhaba bugün çatlatma iğnesi olalı 13 gün oldu öğlen test yaptım çok hafif bir silik çizgi çıktı resmî de ekliyorum sizce hamile miyim bir tek ben mi görüyorum o çizgiyi
Yaa tühh ilk 5 dk da çıktı böyle ama yarın sabah tekrar bi deneyeceğimcanım kuruma çizgisi gibi erken test alıp dene istersen
İnşallah vardır ya çok teşekkür ederimEvet hayalet Bi ikinci çizgi var koyulaşma için birkaç güne tekrarlayın isterseniz inşallah Hamilesiniz![]()
Aynen yarın sabah tekrar yapacağım siz hamilesiniz sanırım ne güzel Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bana ve tüm isteyenlere olsun inşallahTekrarla yarın istersen :)
Amin canım darısı senin başınaAynen yarın sabah tekrar yapacağım siz hamilesiniz sanırım ne güzel Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bana ve tüm isteyenlere olsun inşallah![]()
evet var hamilesin inşallahMerhaba bugün çatlatma iğnesi olalı 13 gün oldu öğlen test yaptım çok hafif bir silik çizgi çıktı resmî de ekliyorum sizce hamile miyim bir tek ben mi görüyorum o çizgiyi
İnşallah erken gebelik testi aldım sabah yapacağım Rabbim yüzümü güldürür inşallahevet var hamilesin inşallah
Testi yaptın miMerhaba bugün çatlatma iğnesi olalı 13 gün oldu öğlen test yaptım çok hafif bir silik çizgi çıktı resmî de ekliyorum sizce hamile miyim bir tek ben mi görüyorum o çizgiyi
Testi yaptın mi
Maalesef ertesi gün testim negatif çıktı hamile değilimTest yaptin mi canim