- 8 Eylül 2022
- 270
- 133
- Konu Sahibi Alexandra00
Bat bugün henüz adet olmadım eğer olmazsam yarın test yapacağımNe yaptın canım
Test yaptın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat bugün henüz adet olmadım eğer olmazsam yarın test yapacağımNe yaptın canım
Test yaptın mı
Yaptım sabah ilk idrarla ve negatif muhtemelen regl olurum bir iki güneTest yaptın mi canım sen de??
Regl ne zaman?Yaptım sabah ilk idrarla ve negatif muhtemelen regl olurum bir iki güne Eki Görüntüle 3138092
Regl muhtemel başlangıç tarihi ne zamandı?Yaptım sabah ilk idrarla ve negatif muhtemelen regl olurum bir iki güne Eki Görüntüle 3138092
Sağlık olsun canım. İnsallah en kısa zamanda nasip olurYaptım sabah ilk idrarla ve negatif muhtemelen regl olurum bir iki güne Eki Görüntüle 3138092
Bugün regl oldum bu ay da olmadı hayırlısı diyelim.Regl muhtemel başlangıç tarihi ne zamandı?
Benim 29du hala olmadım. Bugün olacakmışım gibi bir sancı girdi, tamam kan geliyor adet olcam dedim ama 20 dakika sonra geçti ne kan var ne akıntı. Hala olmadım bence adet olana veya biz pozitifi görene kadar hiç birsey den emin olamayız.
İnşaallah hamişsindir canım ben bugün regl oldum eşimi ikna edip doktora gidicem artık böyle psikolojim bozuluyor çünkü ağlayasım felan geliyo sürekli.Ben hala hamile olduğumu düşünüyorum. Nedense öyle hissediyorum. Ve hala adet olmadim..
Bugun aniden bir sancı geldi adet olcam sandım ama olmadim. Sonra geçti 5dakka içinde. Akşam da ara ara midem bulandı. Şuan da da çok yemek yemişim gibi oldum halbuki normal yedim ama hassaslasti midem.
İnşallah regl de oldum zaten.Sağlık olsun canım. İnsallah en kısa zamanda nasip olur
Şu an ne gibi belirtin var canımRegl muhtemel başlangıç tarihi ne zamandı?
Benim 29du hala olmadım. Bugün olacakmışım gibi bir sancı girdi, tamam kan geliyor adet olcam dedim ama 20 dakika sonra geçti ne kan var ne akıntı. Hala olmadım bence adet olana veya biz pozitifi görene kadar hiç birsey den emin olamayız.
Üzülme canım sağlık olsunBugün regl oldum bu ay da olmadı hayırlısı diyelim.
Bugün benimde regl günüm henüz olmadım test yaptım negatif çıktı bence regl olacamÜzülme canım sağlık olsun
Bir dahaki aya denersin ve İnş olur. Önemli olan hamile kalıp sağlıklı bir hamilelik geçirebilmek. Allahim hepimize nasip etsin inşallah
Prolactin yuksek çıkmış ama hcg düşük, 10 ten yuksek olmasi lazim hamile olduğumuzu anlamak için ama geç döllenme olduysa hcg sonra artıyor aralıklı olarak.Kızlar merhaba dün hamile kalmak içinden tahlili verdim sonuçlar çıktı ama anlamıyorum yumurtlama günlerim bugünler eşimle çocuk istiyoruz tahlillerde var mı birşey acaba
Dün akşam bas ağrısı ve mide bulantısı oldu.Şu an ne gibi belirtin var canım
Üzülme canım doktor eşliğinde takibe almal dhaa doğruİnşaallah hamişsindir canım ben bugün regl oldum eşimi ikna edip doktora gidicem artık böyle psikolojim bozuluyor çünkü ağlayasım felan geliyo sürekli.
Bence bir 5 6 gun bekle test için. Geç döllenme olduysa negatif çıkıyormuş. Ki bende negatif çıktı ama bence kesin doğru değil. İçimdeki his oyle diyor ama. Emim değilim oyuzden beklicem ve ayin 5 6 si gibi tekrar test yapcam eger adet olmazsamBugün benimde regl günüm henüz olmadım test yaptım negatif çıktı bence regl olacam
Regl sancılarım var.. sanki bu ay da olmadı gibi.. hayırlısı inşallahBence bir 5 6 gun bekle test için. Geç döllenme olduysa negatif çıkıyormuş. Ki bende negatif çıktı ama bence kesin doğru değil. İçimdeki his oyle diyor ama. Emim değilim oyuzden beklicem ve ayin 5 6 si gibi tekrar test yapcam eger adet olmazsam
Hayırlısı olsun canim olmazsa üzülme bir daha dene. Pes etmek yok. Rabbim doğru zamanda verecek İnş.Regl sancılarım var.. sanki bu ay da olmadı gibi.. hayırlısı inşallah
Kızlar bsy sorcamHayırlısı olsun canim olmazsa üzülme bir daha dene. Pes etmek yok. Rabbim doğru zamanda verecek İnş.
Kendime de aynını söylüyorum.