- 19 Eylül 2022
- 395
- 132
- 29
- Konu Sahibi Alexandra00
Bence sende vardır canım hamişsindirBir de bugün farkettim göğüslerimdeki damarlar acayip belirgin harita gibi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sende vardır canım hamişsindirBir de bugün farkettim göğüslerimdeki damarlar acayip belirgin harita gibi.
Eğer geç döllenme olmamışsa adetinin olması gerektiği günlerde de yapabilirsiniz yani doktorum bana öyle söyledi adet dönemin testini yap bekliyorum dedi önden bir idrar testi yaptırabilirsin bence sıkıntı olmaz ilişkiden sonra gün saymak ne kadar doğru bilmiyorum ben her türlü adet tarihimi beklemenin daha doğru olduğunu düşünüyorumAdet öncesi ayni ağrılar oluyormuydu peki??
Benim mesela adet öncesi 1-3 gun once bacaklarım sızlar ve kendimi ağır halsiz hissederim. Fakat suan yarin adet gunum normalde, bacaklarım sızlıyor yine ama herzamanki gibi aşırı degil, göğüslerin dolgun ama hassas degil. Normalin dışı olarak bu sefer sadece vajinamda arada batma oluyor ve gida konusunda biraz hassasim. Herkes ilişkiden 10-14 gun sonra test yapabilirsiniz diyor fakat ben hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum ve belki de adet gecikmesini beklemek daha doğru diye düşündüm.
Ama bir yandan da okuyorum lekelenme oluyormuş onu adet sanabiliriz. Bu konuda çok bilgisizim. Bence sen de beklemelisin.
Iliski ne zaman olmuştu? Adetiniz düzenli mi? Kaç gün sürüyor, cycleiniz kaç gün?
Eğer geç döllenme olmamışsa adetinin olması gerektiği günlerde de yapabilirsiniz yani doktorum bana öyle söyledi adet dönemin testini yap bekliyorum dedi önden bir idrar testi yaptırabilirsin bence sıkıntı olmaz ilişkiden sonra gün saymak ne kadar doğru bilmiyorum ben her türlü adet tarihimi beklemenin daha doğru olduğunu düşünüyorum
Bence sende vardır canım hamişsindir
Sen de adet gününü bekle ve test yap. İnş hamilesindir sen de dua ediyorum Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahBence sende vardır canım hamişsindir
Birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim canım. Peki 2 gün kala çıkmaması normal miSen de adet gününü bekle ve test yap. İnş hamilesindir sen de dua ediyorum Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Bunu bilemeyiz canım, fakat doktorların dediklerine kulak vermeliyiz bence adet zamani test yapmak en doğrusu onların dediğine göre.Birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim canım. Peki 2 gün kala çıkmaması normal mi
Gerckten belirginlik var. İnsallah hamilesindirBuarada göğüslerim haricinde kasık etrafında karında üst bacaklarda benim damarlarim cok belli olduğunu farkettim.. Fotolari ekledim.
Eki Görüntüle 3137797 Eki Görüntüle 3137798
Test yaptınız mı bugün
Ben test yaptım. Sonuç maalesef negatiftiTest yaptınız mı bugün
Bugün yaptım maalesef sonuç negatiftiTest yaptınız mı bugün
Bat ne demek canım?Insallah hayırlı haber alırsınız. Benim de bat 28 iydi ama ben test yapmaya korkuyorum
Belirtiniz neydi acabaGecikmesini beklemek zorunda değilsiniz, reglden 4-5 gün önce çıkaran erken gebelik testleri dahi var, ben kendim 1 gün önce öğrenmiştim mesela. İnşallah vardır
Bat beklenen adet tarihi canimBat ne demek canım?
Teşekkür ederim, İnş hamileyizdir!
InsalahBat ne demek canım?
Teşekkür ederim, İnş hamileyizdir!
Ah okay.Bat beklenen adet tarihi canim
Belirtiniz neydi acaba