- 21 Mart 2021
- 229
- 235
- 53
- 27
- Konu Sahibi umutsuzvaka_
-
Markaya dair sitede çok fazla kötü yorum okudum o nedenle de sanki test kesin yanlışmış gibi hissediyorum bir testle daha denesem sanki içim rahat edecekNet pozitif
Testle ilgili o kadar kötü yorum var ki sanki test kesin yanlışmış gibi bir hisse kapıldım bir testle daha deneyeceğim yani o kadar regl olacak gibiyim ki halaHamilesin kesin hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah
Regl belirtileri hamilelik belirtilerine çok benziyor bence net pozitif ne kadar kötü bir test olabilir kiTestle ilgili o kadar kötü yorum var ki sanki test kesin yanlışmış gibi bir hisse kapıldım bir testle daha deneyeceğim yani o kadar regl olacak gibiyim ki hala
hayırlı olsun hemen kan verin betahcg artışını takip edinMerhaba, ben birkaç aydır psikolojik olarak sürekli belirti gösteriyordum fakat hep negatifti, bu ay hiç düşünmedim hiç kendimi dinlemedim sadece çok sivilcem çıktı geçen ay da çıktı dedim umursamadım, regle bir hadta kala çok sancım oldu göğüslerim hiç ağrımadığı kadar ağrıdı, bugün gecikmesinin üçüncü günü aman içim rahat etsin diyip test yaptım albi marka bir test fakat güvenilir midir bilen varsa lütfen yardım etsinbir dakika bile geçmeden çift çizgi çıktı
Çok teşekkürler yarın tekrar test yapacağım içimin rahat etmesi adına, eşimi de heyecanlandırmak istemiyorum ama içim içime sığmıyorRegl belirtileri hamilelik belirtilerine çok benziyor bence net pozitif ne kadar kötü bir test olabilir ki
Çok teşekkürler gideceğim hastaneyehayırlı olsun hemen kan verin betahcg artışını takip edin
Farkındayım fakat birkaç üyenin albi testinde pozitif çıktı fakat diğer testler negatif tarzı yorumlarını okuyunca tedirgin oldumBunun hatalı olma ihtimali var mı sizce?? Silik bulanık çizgiler için geçerli o
Teşekkür ederim darısı isteyen herkese inşallahKan ver canim hamilesin hayirli olsun
Pozitif canım benim besbelli etmiş kendiniiMerhaba, ben birkaç aydır psikolojik olarak sürekli belirti gösteriyordum fakat hep negatifti, bu ay hiç düşünmedim hiç kendimi dinlemedim sadece çok sivilcem çıktı geçen ay da çıktı dedim umursamadım, regle bir hadta kala çok sancım oldu göğüslerim hiç ağrımadığı kadar ağrıdı, bugün gecikmesinin üçüncü günü aman içim rahat etsin diyip test yaptım albi marka bir test fakat güvenilir midir bilen varsa lütfen yardım etsinbir dakika bile geçmeden çift çizgi çıktı
Çok teşekkür ederim çok çokPozitif canım benim besbelli etmiş kendiniiSağlıkla ilerlesin inşallah hemen yarın kan ver sağlık ocağına. Beta hcg takip et inşallah sağ salim kucağına alırsın
Birşey sormak istiyorumPozitif canım benim besbelli etmiş kendiniiSağlıkla ilerlesin inşallah hemen yarın kan ver sağlık ocağına. Beta hcg takip et inşallah sağ salim kucağına alırsın
Gayet normal bende öyle şeyler yaşamadım tatlım.. herkes yaşayacak diye bir kural yok zatenBirşey sormak istiyorumherhangi bir yerleşme kanaması veya lekelenme farketmedim sizce bu normal mi
Teşekkürler içime su serptinizGayet normal bende öyle şeyler yaşamadım tatlım.. herkes yaşayacak diye bir kural yok zaten
Rica ederimTeşekkürler içime su serptiniz
Pozitif hayırlı olsunMerhaba, ben birkaç aydır psikolojik olarak sürekli belirti gösteriyordum fakat hep negatifti, bu ay hiç düşünmedim hiç kendimi dinlemedim sadece çok sivilcem çıktı geçen ay da çıktı dedim umursamadım, regle bir hadta kala çok sancım oldu göğüslerim hiç ağrımadığı kadar ağrıdı, bugün gecikmesinin üçüncü günü aman içim rahat etsin diyip test yaptım albi marka bir test fakat güvenilir midir bilen varsa lütfen yardım etsinbir dakika bile geçmeden çift çizgi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?