Hamile miyim lutfen yardim edin.

Çok teşekkür ederim içimi biraz rahatlattınız

Negatif canım için rahat olsun bi sağlık ocağına gidip kan ver çok rahat edemiyorsan o kesin sonuç çünkü
medeni halim dolayısıyla iyice emin olmadıktan sonra bir sağlık kuruluşuna gitmek istemiyorum maalesef bir kaç gün daha bekleyip gerekirse bir test daha yapıp öyle bakayım duruma

medeni halim dolayısıyla iyice emin olmadıktan sonra bir sağlık kuruluşuna gitmek istemiyorum maalesef bir kaç gün daha bekleyip gerekirse bir test daha yapıp öyle bakayım duruma
Kaç günün geçti tam olarak? Bir de gebelik için demene gerek yok halsizliğim çok fazla baş dönmem filan var vitaminlerin baktırmak istiyorum de ister aile hekimine ister Dahiliye ye kan testi yaparlar zaten öyle rahatlarsın bunu yapabilir misin?

Yani şöyle anlatayım her ay en az 1 en fazla 7 gün geriye çekerek devam ediyor adetim bazen önceki adet tarihime 7 gün kala bazen de 1 gün kala adet oluyorum.en son 20 Temmuz’da oldum bu şartlarda en erken 13 Ağustos en geç 20 Ağustos’ta adet olmam gerekiyordu normal düzenime göre.Yumurtlama dönemime de bakılırsa 3-5 Ağustos aralığı yumurtlama dönemim oluyor ben ilişkiyi 14 Ağustos’ta yaşadım.Adeti de normal düzene en geç tarihten hesaplarsak bugün 8 gün gecikmiş oldu.

Canim korkma imkansiz hamile kalman kalcak olsan ben kalirdim zaten

Testte çıkardı o zaman bekle biraz daha olursun bence oluyor öyle şeyler arada

Testte çıkardı o zaman bekle biraz daha olursun bence oluyor öyle şeyler arada
inşallah dediğiniz gibi olur da en kısa zamanda adet olurum.testte çıkmaması biraz rahatlattı ama bugün 9 gün oldu ilk defa böyle birşey başıma geldiği içinde epey tedirginim neden böyle oldu diye

inşallah dediğiniz gibi olur da en kısa zamanda adet olurum.testte çıkmaması biraz rahatlattı ama bugün 9 gün oldu ilk defa böyle birşey başıma geldiği içinde epey tedirginim neden böyle oldu diye
Merak etme bende de bir ara 12 ondan sonraki ay 23 gün geçti ama hepsi hormonal ve strestendi geçti gitti şimdi düzenliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…