Banada öyle geliyo ama yinede tedirginimBence imkansız canım yaşadığın şeyler psikolojik olabilir
Adet olmama 3hafta var yarın kan testi yaptirsam kesin sonuç alir miyimkan Testi yaptır canım için rahat etsin
Mide bulantısı kabızlık var ama.Üzerine adet olmuşsun canım imkansız zaten ilişki de sürtünmeyle olmuş
Psikolojik olabilir insan kafasına takınca günlerce hamileyim diye geziyor bütün belirtileri de yaşıyor ama testler hep negatifMide bulantısı kabızlık var ama.
Bencede Pisikolojik ama yarın kesin gidecem ınsaalh iyi bi sonuç alabilirimPsikolojik olabilir insan kafasına takınca günlerce hamileyim diye geziyor bütün belirtileri de yaşıyor ama testler hep negatif
En iyisi doktora gitmek zaten inşallah istediğiniz sonucu duyarsınızBencede Pisikolojik ama yarın kesin gidecem ınsaalh iyi bi sonuç alabilirim
Teşekür ederimEn iyisi doktora gitmek zaten inşallah istediğiniz sonucu duyarsınız
Öncelikle hepinize merhaba,benim adetim her ay istisnasız şekilde 1-7 gün arasında geriye çekerek ilerliyor.En son 20 Temmuzda adet gördüm normal düzenime göre bu ayın en geç 20 sinde adet olmam gerekiyordu fakat olmadım.8 ayın üstüne bu ayın 14 ünde korumalı olarak ilişki yaşadım.Ne adet ne gebelik belirtim yok.Bu sabah test yaptım negatif çıktı.İlk defa böyle birşey başıma geldi çok stresliyim.Ne olduğu konusunda fikir verip yardımcı olabilir misiniz?TeşekkürlerÜzerine adet olmuşsun canım imkansız zaten ilişki de sürtünmeyle olmuş
Stres hormonlar yorgunluk mevsim her şey etkileyebiliyor baya gününüz geçmiş hamile olsanız testte çıkardı bence stres yapmayın gelir o kendiliğinden biraz daha bekleyin doktora gidersiniz olmazsaÖncelikle hepinize merhaba,benim adetim her ay istisnasız şekilde 1-7 gün arasında geriye çekerek ilerliyor.En son 20 Temmuzda adet gördüm normal düzenime göre bu ayın en geç 20 sinde adet olmam gerekiyordu fakat olmadım.8 ayın üstüne bu ayın 14 ünde korumalı olarak ilişki yaşadım.Ne adet ne gebelik belirtim yok.Bu sabah test yaptım negatif çıktı.İlk defa böyle birşey başıma geldi çok stresliyim.Ne olduğu konusunda fikir verip yardımcı olabilir misiniz?Teşekkürler
cevabınız için teşekkür ederim evet dediğiniz gibi her şey etkileyebiliyor ama daha önce stres yorgunluk mevsim değişikliği gibi durumlardan hiç etkilenmediğim için şimdi böyle bir gecikme olunca tedirgin oldumStres hormonlar yorgunluk mevsim her şey etkileyebiliyor baya gününüz geçmiş hamile olsanız testte çıkardı bence stres yapmayın gelir o kendiliğinden biraz daha bekleyin doktora gidersiniz olmazsa
Ne zamandır evlisin canımcevabınız için teşekkür ederim evet dediğiniz gibi her şey etkileyebiliyor ama daha önce stres yorgunluk mevsim değişikliği gibi durumlardan hiç etkilenmediğim için şimdi böyle bir gecikme olunca tedirgin oldum
Evli değilim benNe zamandır evlisin canım
Mide bulantısı ve kabızlık sadece hamilelik olursamı oluyorMide bulantısı kabızlık var ama.
Hımm anladım o zaman bekle canım biraz daha normal yani ayda yılda bir de olsa günün geçebilir stres yapma biraz daha olmazsa hormonal olabilir erkeğin göğsüne dokunması bile hormonları yükseltip adeti geciktiriiyor korkma bence stres yapacak bir şey yoktur uzarsa doktora gidersinEvli değilim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?