Tamam da hayatım içine olmadıktan sonra niye vücudunun herhangi bir yerine boşalır ki, gerçi ondan da zevk alıyorlar orası ayrı da, ateşle oynamak yani bu işler. gencecik kızsın belli, durduk yere ihale alacaksın başına olan yine sana olacak. Ben sana üzüldüğüm için yazıyorum inanki. Strese sokma kendini kafanda bitir şu olayı 24 saat sonra olacaksın
bilgisi olan yazabilir miya benim kanamam oldu ama hic normal regl kanı gibi durmuyor normalde ilk gün oldugumda yogun kırmızı ve pıhtılı vesaire olur. bunda pembemsi renkte akıntı gibi bir kanama ilk az bi sey geldi sonra daha sonradan arttı anlamı nedir acaba biliyor musunuz
Bence hamile olabilirsin yazsalar daha çabuk ikna olacaksın galiba. Herkes yazmış zaten hiç bir şey olmaz . İlacın etkisi diye
Valla böyle hamile kalınmaz. Böyle strese girecegin şeyleri bir daha deneme bence. Karşındaki belki de beş para etmez biriama orada pembe renkli yoğun olmayan bir kanamadan bahsetmemiştim yeni oldu diye bahsetmek istedim. insan ister istemez korkuyor stres yapıyor emin olmaua calısıyor internette sebebini arastırınca yerlesme kanaması diye bir ssy karşıma cıktı daha cok korktum ondan suphelendim sormak istedim
Ella kullanınca bende de öyle olmuştuya benim kanamam oldu ama hic normal regl kanı gibi durmuyor normalde ilk gün oldugumda yogun kırmızı ve pıhtılı vesaire olur. bunda pembemsi renkte akıntı gibi bir kanama ilk az bi sey geldi sonra daha sonradan arttı anlamı nedir acaba biliyor musunuz
Ella kullanınca bende de öyle olmuştu
Evet evet pıhtılı kanama bende de olmuştu ama elladan dolayı. Bir süre sonra regl olmuştum. Ama kaç gün sonra hatırlamıyorum inan kigece tekrardan kanamam olmus pedin dolacagı kadar ve bu daha kırmızı ve pıhtılı gibiydi ama su an yine kesildi gibi. regl oldugumda ilk günler hiç böyle kesilmezdi devamlı kan geldiğini hissederdim bir sorun yoktur değil mi? yerlesme kanaması diye bir sey okudum ondan panik oldum da.
benim reglm normalde de pıhtılı oluyordu zaten reglimin günü de geldi gecti bile belki bu reglidir dicem ama neden bu kadar az hic anlayamadım yani normal regl kanamalarımdan daha azEvet evet pıhtılı kanama bende de olmuştu ama elladan dolayı. Bir süre sonra regl olmuştum. Ama kaç gün sonra hatırlamıyorum inan ki
Benim 1,5 2 gün falan sürmüştü. Sizinki kadar yoğun da değildi. Sonra kesildi ama aynı ay regl de oldum.benim reglm normalde de pıhtılı oluyordu zaten reglimin günü de geldi gecti bile belki bu reglidir dicem ama neden bu kadar az hic anlayamadım yani normal regl kanamalarımdan daha az
Benim 1,5 2 gün falan sürmüştü. Sizinki kadar yoğun da değildi. Sonra kesildi ama aynı ay regl de oldum.
reglnizin gecikmesinden kaç gün sonra kanamanız oldu? ve regliniz bu durumda ne kadar geciktiBenim 1,5 2 gün falan sürmüştü. Sizinki kadar yoğun da değildi. Sonra kesildi ama aynı ay regl de oldum.
Ya sanırım 1 hafta 10 gün falan oldu. Yani üstünden bayağı zaman geçtiği için tam hatırlamıyorum ne kadar gecikti. Ama regl olmuştum yanireglnizin gecikmesinden kaç gün sonra kanamanız oldu? ve regliniz bu durumda ne kadar gecikti
Ya sanırım 1 hafta 10 gün falan oldu. Yani üstünden bayağı zaman geçtiği için tam hatırlamıyorum ne kadar gecikti. Ama regl olmuştum yani
Özel hastaneye gidip kan testi versenbes gun oldu hala azar azar kanamam var bitmedi yani ama her ihtimale karsı icimi rahatlatmak icin erken gebelik testi alsam olur mu erken mi? ya da kanamam varken sıkıntı olur mu?
Özel hastaneye gidip kan testi versen
Özel hastanede çıkmıyor. Geçtiğimiz 3 yıldır gebelik sebepleri ile yaptırdığım kan testleri e nabızda yok. Devlet hastanesindekiler çıkıyor ama. Sağlık ocaklarındakiler bile çıkıyor.kan testi vermem biraz zor olur ailem yuzunden. kan testi verince e nabızda cıkıyo ya
tüm özeller için geçerli midir yoksa sizin gittiğiniz özel hastanenin adını rica edebilir miyim??Özel hastanede çıkmıyor. Geçtiğimiz 3 yıldır gebelik sebepleri ile yaptırdığım kan testleri e nabızda yok. Devlet hastanesindekiler çıkıyor ama. Sağlık ocaklarındakiler bile çıkıyor.
regl oldum bence aslında ama miktari az diye tereddüt ediyorum kesin elladan dolayıdırÖzel hastanede çıkmıyor. Geçtiğimiz 3 yıldır gebelik sebepleri ile yaptırdığım kan testleri e nabızda yok. Devlet hastanesindekiler çıkıyor ama. Sağlık ocaklarındakiler bile çıkıyor.