hamile miyim lütfen cevap verin

Bakire olmak gebeliğe engel değil ama anlattıgın sekıldeyse hamile değilsin mümkün değil
anlattığım şekilde oldu ne içime boşaldı ne de yakınına sadece anlattığım gibi akmış olma ihtimalinden korkuyorum zaten çoğunluğu onun üstüne ve elime gelmişti gögusumde elime nazaran daha az vardı. gogusumden göbeğimin asagısına akanı görüp ıslak mendille hemen sildim. dış bacağıma sıçrayanı da sildim. umarım genital bölgeme hiç akmamıştır bile size de cidden teşekkür ederim içime bi nebze su serptiniz.

anlattığım şekilde oldu ne içime boşaldı ne de yakınına sadece anlattığım gibi akmış olma ihtimalinden korkuyorum zaten çoğunluğu onun üstüne ve elime gelmişti gögusumde elime nazaran daha az vardı. gogusumden göbeğimin asagısına akanı görüp ıslak mendille hemen sildim. dış bacağıma sıçrayanı da sildim. umarım genital bölgeme hiç akmamıştır bile size de cidden teşekkür ederim içime bi nebze su serptiniz.
Hamile değilsn için rahat olsun bu sekılde hamilelik olmaz stres yapmayı bırak regl stresten gecikiyor

merhaba erkek arkadaşımla ilişkide bulunduk fakat içe boşalma girme gibi bir durum kesinlikle olmadı. göğüsüme boşaldı ayaktaydı diye her yere sıçradı ıslak mendille sildim fakat genital bölgeme de akıp gelmiş olmasından korkuyorum. yine de 48 saat olmadan ella içtim her ihtimale karşı. şimdi de kasık ağrısından duramıyorum akıntım da var gebelik ihtimalim var mıdır? ya da regl olmama çok az kaldı onunla mı ilgilidir regl öncesi ağrı mıdır?
Memelerinin deliğinin içinden girince hamile kalıyosun. İyiki Ella kullandın.

öyle gerçekten… umarım sadece gereksiz stres olmakla kalır baya imkansız bisi zaten bu sekilde olması ama insan tereddüte düşüyor
O paniği çok iyi bilirim ☺ en iyi gerilim filminde böyle gerilmeyiz ımdb10 üzerinden 9.9 🤦‍♀️
muhtemelen sadece elladan dolayıdır ya da gecen ay 8inde regl oldum bu ayda 8i geldi regl olamadım ella yüzünden. ondan dolayısır regl öncesi gibi değil mi??

muhtemelen sadece elladan dolayıdır ya da gecen ay 8inde regl oldum bu ayda 8i geldi regl olamadım ella yüzünden. ondan dolayısır regl öncesi gibi değil mi??
Aynen canım, strese girmene gerek yok. Hamile olmadığın kesin, şuandan itibaren regl olmuyorsan bil ki stresden.

Yani ben Ella kullanınca 2 ya da 3. Günü kanımsı bir şeyler geldi. Ama bayağı az ve o ay gecikmeli olarak regl olmuştum. Ama kimisinde hiç akıntı falan gelmiyor.

bende ara kanama olmadı akıntı oluyor aynı regl öncesi olan akıntı gibi ve dediğim gibi kasıklarım ağrıyor umarım reglimi çok geciktirmez.

bende ara kanama olmadı akıntı oluyor aynı regl öncesi olan akıntı gibi ve dediğim gibi kasıklarım ağrıyor umarım reglimi çok geciktirmez.
Dert etmeeee, senin yaşadığın stresi sevgilin yaşamıyor eminim. Nedir ha bu kızların hali çektiği stresi Allah'ım.

ablaa en basta strese girip beni de strese sokan oydu ben normalde böyle bir şeye ihtimal vermemiştim
Tamam da hayatım içine olmadıktan sonra niye vücudunun herhangi bir yerine boşalır ki, gerçi ondan da zevk alıyorlar orası ayrı da, ateşle oynamak yani bu işler. gencecik kızsın belli, durduk yere ihale alacaksın başına olan yine sana olacak. Ben sana üzüldüğüm için yazıyorum inanki. Strese sokma kendini kafanda bitir şu olayı 24 saat sonra olacaksın

Tamam da hayatım içine olmadıktan sonra niye vücudunun herhangi bir yerine boşalır ki, gerçi ondan da zevk alıyorlar orası ayrı da, ateşle oynamak yani bu işler. gencecik kızsın belli, durduk yere ihale alacaksın başına olan yine sana olacak. Ben sana üzüldüğüm için yazıyorum inanki. Strese sokma kendini kafanda bitir şu olayı 24 saat sonra olacaksın

haklısın gerçekten abla ne desem boş. sen de dua et bana en kısa zamanda olayım 🥹 ister istemez stres yapıyorum inan ki yine de yapmamaya çalışacağım.

X