hamile miyim lütfen cevap verin

parla82

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
84
3
28
merhaba erkek arkadaşımla ilişkide bulunduk fakat içe boşalma girme gibi bir durum kesinlikle olmadı. göğüsüme boşaldı ayaktaydı diye her yere sıçradı ıslak mendille sildim fakat genital bölgeme de akıp gelmiş olmasından korkuyorum. yine de 48 saat olmadan ella içtim her ihtimale karşı. şimdi de kasık ağrısından duramıyorum akıntım da var gebelik ihtimalim var mıdır? ya da regl olmama çok az kaldı onunla mı ilgilidir regl öncesi ağrı mıdır?

Son düzenleme:
bence hamilesin yarın sabah kan vermelisin belli olur ozamn test yapmakla uğraşma

Kesin hamilesin.

Hayatım böyle birseyin olması mumkün değil. Saçmalama içine boşalmadan hamile kalınırmı hiç.

O kadar saçma bi ihtimal ki düşündüğün şekilde hamile kalmak millet dalga geçiyor anlamıyor musun? Bir daha da böyle gereksiz yere ella içme yazık hormonlarına
bu kadar çok ağrı yapabileceğini tahmin etmemiştim belki meni akmıştır diye düşünüp ne olur ne olmaz diye içmiştim ama çok fazla kasık ağrısı oldu yan etkileri normalde üç günmüş ama üç günü de geçti regl tarihime az kaldı belki de ondandır ama eğer ella regliyi geciktiriyorsa o da değildir diye düşünüp panik oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…