bence hamilesin yarın sabah kan vermelisin belli olur ozamn test yapmakla uğraşmakızlar merhaba ben 8 mayısta regl oldum ve 31 mayısta erkek arkadaşımla ilişkide bulunduk fakat içe boşalma girme gibi bir durum kesinlikle olmadı. ben oturuyordum o ise ayaktaydı ve göğüsüme boşaldı ayaktaydı diye onun üstüne daha çok olmakla beraber her yere sıçradı elime bacağıma göbeğime akanları ıslak mendille sildim fakat genital bölgeme de akıp gelmiş olmasından korkuyorum bacağım açık mıydı kapalı mıydı vesaire hatırlamıyorum. yine de 48 saat olmadan ella içtim her ihtimale karşı. şimdi de kasık ağrısından duramıyorum akıntım da var gebelik ihtimalim var mıdır? ya da regl olmama çok az kaldı onunla mı ilgilidir regl öncesi ağrı gibi?
nasıl emin olabiliyorsun içine boşalma durumu olmadı? ertesi gün hapı da kullandımbence hamilesin yarın sabah kan vermelisin belli olur ozamn test yapmakla uğraşma
kızlar merhaba ben 8 mayısta regl oldum ve 31 mayısta erkek arkadaşımla ilişkide bulunduk fakat içe boşalma girme gibi bir durum kesinlikle olmadı. ben oturuyordum o ise ayaktaydı ve göğüsüme boşaldı ayaktaydı diye onun üstüne daha çok olmakla beraber her yere sıçradı elime bacağıma göbeğime akanları ıslak mendille sildim fakat genital bölgeme de akıp gelmiş olmasından korkuyorum bacağım açık mıydı kapalı mıydı vesaire hatırlamıyorum. yine de 48 saat olmadan ella içtim her ihtimale karşı. şimdi de kasık ağrısından duramıyorum akıntım da var gebelik ihtimalim var mıdır? ya da regl olmama çok az kaldı onunla mı ilgilidir regl öncesi ağrı gibi?
belirtilerin öyle olduğunu gösteriyornasıl emin olabiliyorsun içine boşalma durumu olmadı? ertesi gün hapı da kullandım
ella kullandım onun da yan etkileri bu şekilde ama bu belirtiler regl öncesi belirtileri de olabilir ya da ellanın yan etkileribelirtilerin öyle olduğunu gösteriyor
ya ciddi soruyorum panik oldum gerçekten emin olmaya çalışıyorumKesin hamilesin.
Hayatım böyle birseyin olması mumkün değil. Saçmalama içine boşalmadan hamile kalınırmı hiç.kızlar merhaba ben 8 mayısta regl oldum ve 31 mayısta erkek arkadaşımla ilişkide bulunduk fakat içe boşalma girme gibi bir durum kesinlikle olmadı. ben oturuyordum o ise ayaktaydı ve göğüsüme boşaldı ayaktaydı diye onun üstüne daha çok olmakla beraber her yere sıçradı elime bacağıma göbeğime akanları ıslak mendille sildim fakat genital bölgeme de akıp gelmiş olmasından korkuyorum bacağım açık mıydı kapalı mıydı vesaire hatırlamıyorum. yine de 48 saat olmadan ella içtim her ihtimale karşı. şimdi de kasık ağrısından duramıyorum akıntım da var gebelik ihtimalim var mıdır? ya da regl olmama çok az kaldı onunla mı ilgilidir regl öncesi ağrı gibi?
ya insan stres yapıyor yine de emin olmak istiyorum diğer yorumu okuduysan eğer şimdi o da bi tık korkuttuHayatım böyle birseyin olması mumkün değil. Saçmalama içine boşalmadan hamile kalınırmı hiç.
nasıl emin olabiliyorsun içine boşalma durumu olmadı? ertesi gün hapı da kullandım
Cevabı bulmuşsun aslındaella kullandım onun da yan etkileri bu şekilde ama bu belirtiler regl öncesi belirtileri de olabilir ya da ellanın yan etkileri
ama stres oldum yine de ve öyle de söyledi diye maalesefCevabı bulmuşsun aslında
20Onlar dalga geçiyorkaç yaşındasın.
O kadar saçma bi ihtimal ki düşündüğün şekilde hamile kalmak millet dalga geçiyor anlamıyor musun? Bir daha da böyle gereksiz yere ella içme yazık hormonlarınaama stres oldum yine de ve öyle de söyledi diye maalesef
sen nerden bilceksin biz birlikte olmadan bile hamile kalıyorum ben en son eşim yanımdan geçti 4 aylık hamileyimOnlar dalga geçiyorkaç yaşındasın.
Daha çok küçüksün. Kimle birlikte olursan ol. Erkek arkadasin korunsun. Olan sana olur yoksa. Sonra engeller kalırsın ortada sana bir abla nasihatı. Için rahat olsun adet gecikmen agrin kullanmis oldugun ilac yuzunden.
O sırada 1.5 yıldır hamile kalmaya çalışmaya bensen nerden bilceksin biz birlikte olmadan bile hamile kalıyorum ben en son eşim yanımdan geçti 4 aylık hamileyim
bu kadar çok ağrı yapabileceğini tahmin etmemiştim belki meni akmıştır diye düşünüp ne olur ne olmaz diye içmiştim ama çok fazla kasık ağrısı oldu yan etkileri normalde üç günmüş ama üç günü de geçti regl tarihime az kaldı belki de ondandır ama eğer ella regliyi geciktiriyorsa o da değildir diye düşünüp panik oldum.O kadar saçma bi ihtimal ki düşündüğün şekilde hamile kalmak millet dalga geçiyor anlamıyor musun? Bir daha da böyle gereksiz yere ella içme yazık hormonlarına
20 yaşındaymış. 28 değil28 yaşındasın ve bunu soruyorsun yani ciddi ciddi?