• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella Ertan Gün Hapı Acilll Cevap Lütfen

ylzhandan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2025
3
0
1
40
Merhaba, hepiniz den yardım istiyorum.Bir fikir verin.
Sevgilim ile ilişkiye girdikten sonra 24 saat içerisinde ella kullandım. İçime boşalma oldu mu derseniz evet içime boşaldı.
Regl donemim on gün önce filan bitmişti.
Ella aldıktan yaklaşık üç gün sonra kanama oldu ama leke olarak değil ilk gun leke gibi ertesi gün bildiginiz pihtili normal adet gibi fazla üç dört gün sürdü ve Şimdi bu kanama sonrası hamile kalma ihtimali nedir?

Merhaba, hepiniz den yardım istiyorum.Bir fikir verin.
Sevgilim ile ilişkiye girdikten sonra 24 saat içerisinde ella kullandım. İçime boşalma oldu mu derseniz evet içime boşaldı.
Regl donemim on gün önce filan bitmişti.
Ella aldıktan yaklaşık üç gün sonra kanama oldu ama leke olarak değil ilk gun leke gibi ertesi gün bildiginiz pihtili normal adet gibi fazla üç dört gün sürdü ve Şimdi bu kanama sonrası hamile kalma ihtimali nedir?
Çok yakın zamanda görümcem Ella ile hamile kaldı ihtimal oluyor evet ama kanama olmuş Ella hormonları acayip bozuyor ondan olmuştur muhtemelen

Çok yakın zamanda görümcem Ella ile hamile kaldı ihtimal oluyor evet ama kanama olmuş Ella hormonları acayip bozuyor ondan olmuştur muhtemelen
Teşekkür ederim, peki kanama olurken aynı zamanda döllenme oldu ise etkileyip temizleme olmaz mı yani tutunma kanaması değildir demi

Teşekkür ederim, peki kanama olurken aynı zamanda döllenme oldu ise etkileyip temizleme olmaz mı yani tutunma kanaması değildir demi
Yerleşme kanaması kırmızı olmaz pembe ya da kahverengi leke şeklinde olur 3 saat ile 3 gün arasında sürer.Tabii bazen gebeliğin başlarında lekeler olabiliyormuş kırmızı kanama şeklindeyse ve hamilelik varsa doktora gidilmeli.Kan verirseniz net öğrenebilirsiniz sonucu

Maalesef ihtimal var. Bir an önce kan verip öğrenmeniz gerekiyor. Adetten 10 gün sonrası doğurgan döneme girer. Boşalma da olmuş. Eğer gebelik yoksa da kanama sebebini öğrenmeniz sağlıgınız için de en iyisi.

Back
X