- 31 Ocak 2025
- 78
- 45
- 3
- 30
- Konu Sahibi kucukkeman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 5 dakikadan sonrasına bakma diyor test. 5 dakika çift çizgi durdu sonra kayboldu.Bence negatif
5dkdan sonra çıkana inanma demek istiyor 5 dk sonra kaybolduysa onu dikkate alma demek istemiyor pozitif olsa kaybolmazdı zaten ama ilk 5dkdakinde de yok çizgi ayrıca prodoctor zaten iyi bir marka yine de siz bilirsinizİlk 5 dakikadan sonrasına bakma diyor test. 5 dakika çift çizgi durdu sonra kayboldu.
Biraz daha beklicem canım adet olmazsam bakarım bir kaç gün sonra tekrarBence negatif kuzum ya biraz bekle sonra bidaha yaparsın bir kaç gün sonra ilk fotoğraflarda da göremedim sonrasında da açıkças
Evet yaptım canım. Hatta pembe kahverengi yerleşme kanaması bile gördüm.Hangi günleri değerlendirmiştiniz bana da test geçersiz gibi geldi canım. Yumurta takibi yaptın mı
Ovulasyon testim hepsini değerlendirdim . Zaten ilk denemem bu ay karar verdik bebek içinHangi günleri değerlendirmiştiniz bana da test geçersiz gibi geldi canım. Yumurta takibi yaptın mı
Bence bir test daha yap garanti olsun kuzum inşallah vardır varsa sağlıkla gelsin yoksa da en kısa zamanda gelsin inşallahEvet yaptım canım. Hatta pembe kahverengi yerleşme kanaması bile gördüm.
Çıktım nöbetçi eczane bulamadım canım yarın erkenden gidip alıcam inşallah. Bozuk mu acaba bilemedim.Bence bir test daha yap garanti olsun kuzum inşallah vardır varsa sağlıkla gelsin yoksa da en kısa zamanda gelsin inşallahbende doktor kontrolünde yumurta takibi yaptım bu ay çatlama gününü değerlendiremedik maalesef ama öncesini ve 2 gün sonrasını değerlendirebildik 3gün var adetime de bakalım hayırlısı inşallah vardır ikimizde de
![]()
Muhtemelen bozuldu evet hemen açtım bilseydim açmazdım valla yarın başkasını alıcam. Teşekkür ederim canımTestin kapağını yaptıktan hemen sonra actiysaniz bozulmuş olabilir testi tekrarlayın kapağını açmayın ama gonlunuzdeki olsun
Evet canım biraz daha bekleyeyim. Olmazsam kan veririm artıkCanım testin negatif 3 4 gün bekle hala olmazsan öyle bi shaa test yaparsın zaten daha ilk denemeymiş strese sokma kendini hemen olcak diye bişey yok
Senin için de hayırlısı olsun inşallah canım Allah gönlünden geçeni versin olmazsa da bu ay sıkıntı yapma ilk denemelerde bikaç ay adet tarihlerinde bir oynama olabiliyor bende de olmuştu, ama olma ihtimali de var tabiki inşallah olurÇıktım nöbetçi eczane bulamadım canım yarın erkenden gidip alıcam inşallah. Bozuk mu acaba bilemedim.
Ben hem yumurta öncesi yumurta gününü çatlamayı hepsini değerlendirdim. Dediğim gibi ilk deneme bakalım bekliyorum adetim gecikti.
İnşallah senin için de hayırlısı olur canım![]()
Hayırlısı artık canımSenin için de hayırlısı olsun inşallah canım Allah gönlünden geçeni versin olmazsa da bu ay sıkıntı yapma ilk denemelerde bikaç ay adet tarihlerinde bir oynama olabiliyor bende de olmuştu, ama olma ihtimali de var tabiki inşallah olur![]()