• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim lütfen bakabilir misiniz

kucukkeman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
78
45
3
30
IMG_4847.webp
Testim erken gebelik testi prodoctor
Adetim 1 gün gecikti

Eklentiler

• IMG_4846.webp
    IMG_4846.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_4844.webp
    IMG_4844.webp
    6 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_4843.webp
    IMG_4843.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_4842.webp
    IMG_4842.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_4841.webp
    IMG_4841.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 107
İlk 5 dakikadan sonrasına bakma diyor test. 5 dakika çift çizgi durdu sonra kayboldu.
5dkdan sonra çıkana inanma demek istiyor 5 dk sonra kaybolduysa onu dikkate alma demek istemiyor pozitif olsa kaybolmazdı zaten ama ilk 5dkdakinde de yok çizgi ayrıca prodoctor zaten iyi bir marka yine de siz bilirsiniz

Bence negatif kuzum ya biraz bekle sonra bidaha yaparsın bir kaç gün sonra ilk fotoğraflarda da göremedim sonrasında da açıkçası

Testin kapağını yaptıktan hemen sonra actiysaniz bozulmuş olabilir testi tekrarlayın kapağını açmayın ama gonlunuzdeki olsun

Evet yaptım canım. Hatta pembe kahverengi yerleşme kanaması bile gördüm.
Bence bir test daha yap garanti olsun kuzum inşallah vardır varsa sağlıkla gelsin yoksa da en kısa zamanda gelsin inşallah 🌸 bende doktor kontrolünde yumurta takibi yaptım bu ay çatlama gününü değerlendiremedik maalesef ama öncesini ve 2 gün sonrasını değerlendirebildik 3gün var adetime de bakalım hayırlısı inşallah vardır ikimizde de 🫶🏼🙏🏼

Bence bir test daha yap garanti olsun kuzum inşallah vardır varsa sağlıkla gelsin yoksa da en kısa zamanda gelsin inşallah 🌸 bende doktor kontrolünde yumurta takibi yaptım bu ay çatlama gününü değerlendiremedik maalesef ama öncesini ve 2 gün sonrasını değerlendirebildik 3gün var adetime de bakalım hayırlısı inşallah vardır ikimizde de 🫶🏼🙏🏼
Çıktım nöbetçi eczane bulamadım canım yarın erkenden gidip alıcam inşallah. Bozuk mu acaba bilemedim.
Ben hem yumurta öncesi yumurta gününü çatlamayı hepsini değerlendirdim. Dediğim gibi ilk deneme bakalım bekliyorum adetim gecikti.
İnşallah senin için de hayırlısı olur canım❤️

Canım testin negatif 3 4 gün bekle hala olmazsan öyle bi shaa test yaparsın zaten daha ilk denemeymiş strese sokma kendini hemen olcak diye bişey yok

Çıktım nöbetçi eczane bulamadım canım yarın erkenden gidip alıcam inşallah. Bozuk mu acaba bilemedim.
Ben hem yumurta öncesi yumurta gününü çatlamayı hepsini değerlendirdim. Dediğim gibi ilk deneme bakalım bekliyorum adetim gecikti.
İnşallah senin için de hayırlısı olur canım❤️
Senin için de hayırlısı olsun inşallah canım Allah gönlünden geçeni versin olmazsa da bu ay sıkıntı yapma ilk denemelerde bikaç ay adet tarihlerinde bir oynama olabiliyor bende de olmuştu, ama olma ihtimali de var tabiki inşallah olur 🌸🤲

Senin için de hayırlısı olsun inşallah canım Allah gönlünden geçeni versin olmazsa da bu ay sıkıntı yapma ilk denemelerde bikaç ay adet tarihlerinde bir oynama olabiliyor bende de olmuştu, ama olma ihtimali de var tabiki inşallah olur 🌸🤲
Hayırlısı artık canım 🫶🏻 Teşekkür ederim güzel dileklerin için🤍

Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin canım dilerim bir dahakine pozitif görürsün Allah’ın izniyle sakın ümidini kaybetme hayırlı bir vakitte Rabbim kucağını doldursun inşallah 🤲🥲

Back