Çok geçmiş olsun canımCanım benim erken gebelik testlerimde geçen ay silik çizgi vardı. Test verdim negatif. Adetim 3 gün gecikti. Hala silik çizgiler. Test verdim negatif. Reglimin 7. Gününde test verdim pozitif. Tabi benim sağlıksız ilerlemişti kimyasal oldu. Senin icin inşallah hayırlısı olsun
Biraz daha bekle 12 güne kadar gecikme normal diyorlar kan ver 1 hafta arayla inşallah vardır belki geç döllenme olabilir inşallah vardırCanım gebelik testi yaptım az önce negatif çıktı
Testlerini aynı labaratuvar da mı verdin?Biraz daha bekle 12 güne kadar gecikme normal diyorlar kan ver 1 hafta arayla inşallah vardır belki geç döllenme olabilir inşallah vardır
Testlerini aynı labaratuvar da mı verdinÇok geçmiş olsun canımbende az önce evde gebelik testi yaptım ama çıkmadı
Yaaa umut oldu bu bana gecikmenin 9.gününe giriyorum tık yokGeç döllenme olabilir eltim gecikmeden 20
Gun sonra Öğrendi ondan önce tam 4 kere kan verdim negatif ti
Belki yarın acilde veririm canım çıkar mı acabaBiraz daha bekle 12 güne kadar gecikme normal diyorlar kan ver 1 hafta arayla inşallah vardır belki geç döllenme olabilir inşallah vardır
Kan testlerini hep aynı hastanede veriyorum canım önceden hep 0.100 çıkardı ilk defa 2 çıkmıştı ve erken gebelik pozitif çıkmıştı ama suan ne adet oluyorum ne pozitifi görüyorumTestlerini aynı labaratuvar da mı verdin
2 negatif bir değer kuzum o yüzden sordum aynı yerde mi diye. İlginç bir şey yaşamışsınKan testlerini hep aynı hastanede veriyorum canım önceden hep 0.100 çıkardı ilk defa 2 çıkmıştı ve erken gebelik pozitif çıkmıştı ama suan ne adet oluyorum ne pozitifi görüyorum
Hiç sorma canım. Bu ay hsg çekildim umudum var eğer olmazsa zaten bir sonraki ay aşılama olacaktım ama regli geçiktikçe aşılama da gecikecek2 negatif bir değer kuzum o yüzden sordum aynı yerde mi diye. İlginç bir şey yaşamışsın
Son durum nedir?Hiç sorma canım. Bu ay hsg çekildim umudum var eğer olmazsa zaten bir sonraki ay aşılama olacaktım ama regli geçiktikçe aşılama da gecikecek
11 gün gecikmenin sonunda regli oldumSon durum nedir?