benimde kafamı bu çok karıştırıyor ama ikisini de ilk defa yaşadığım aynı gün de o yüzden diyorum hadi gebelik testim hatalı kan neden böyle çıktı regle 2 gün kala ki benim defalarca beta testim var ve hepsi 0.100 yine aynı hastaneye gittim referans farkı da yok bilemedim, inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin...2de testte ikinci çizgi çıkması tuhaf. en hassasları bile genelde 10-20 arası ölçebiliyor diye biliyorum. 2den artabilir tabii ki ama negatif olarak kabul ediliyor. bazen benim de hcg regl gecikmesinde 1.20 çıkıyordu. 2 kez olmuştu. ama artmamıştı. sizinki inşallah artar tabii. güzel olsun her sey sizin için inşallah
amin inşallah. bence regl gecikmesinde tekrar kan verin netleşirbenimde kafamı bu çok karıştırıyor ama ikisini de ilk defa yaşadığım aynı gün de o yüzden diyorum hadi gebelik testim hatalı kan neden böyle çıktı regle 2 gün kala ki benim defalarca beta testim var ve hepsi 0.100 yine aynı hastaneye gittim referans farkı da yok bilemedim, inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin...
evet 2 3 gün bekleyeceğim olmazsam tekrar vereceğim. hayırlısıyla nasip olsun inşallahamin inşallah. bence regl gecikmesinde tekrar kan verin netleşir
ben de ilk ultrason için gün sayıyorumevet 2 3 gün bekleyeceğim olmazsam tekrar vereceğim. hayırlısıyla nasip olsun inşallahsizde durumlar nedir:)
İlk beta değeriniz kaçtı acababen de ilk ultrason için gün sayıyorumiki günde bir kan veriyorum su an
ilk değerim 306 idi reglden 3 gün önce. bugün yani reglden 1 gün önce 697 çıktı.İlk beta değeriniz kaçtı acaba
Maşallah darısı başıma sağlıcakla gelsinilk değerim 306 idi reglden 3 gün önce. bugün yani reglden 1 gün önce 697 çıktı.
amin inşallahMaşallah darısı başıma sağlıcakla gelsin
Değeriniz güzel artmış hayırlı olsun bu arada Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizinke aynı zamanda catlasma ıgnesı yaptırmıstır gectıgımız aylar çok sevindim hamile olduğunuzu duyuncailk değerim 306 idi reglden 3 gün önce. bugün yani reglden 1 gün önce 697 çıktı.
çok sağ olun. amin inşallahDeğeriniz güzel artmış hayırlı olsun bu arada Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizinke aynı zamanda catlasma ıgnesı yaptırmıstır gectıgımız aylar çok sevindim hamile olduğunuzu duyunca
ayyy nasilll sevinndimmmKızlar gecikmenin 7. Günündeyim hala regli olmadımmm
Pazara kadar olmazsam kan vereceğim canım çok dua et lütfenayyy nasilll sevinndimmmhemennn kan ver test yap bir şeyler yapp cok meraklandimm. insallah istedigin gibi saglikla ilerler her sey
ediyoruummm canimm bizi de habersiz birakmaaPazara kadar olmazsam kan vereceğim canım çok dua et lütfendün beyaz akıntım geldi baktım gebelik belirtisiymiş
Canım benim erken gebelik testlerimde geçen ay silik çizgi vardı. Test verdim negatif. Adetim 3 gün gecikti. Hala silik çizgiler. Test verdim negatif. Reglimin 7. Gününde test verdim pozitif. Tabi benim sağlıksız ilerlemişti kimyasal oldu. Senin icin inşallah hayırlısı olsunKızlar yok mu aranızda benim gibi değeri düşük çıkıp sonrasında hamile olduğunu öğrenen
Canım gebelik testi yaptım az önce negatif çıktıKız git ver ne beklemesi delirme