Hamile miyim kızlar :(((

akrepmio

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
520
119
26
Selam kızlar. Reglime iki gün kala erken gebelik testi yaptım silik ama bariz görünen bi çizgi çıktı. Bu ay rahim filmi çekildim aşılamaya başlayacaktık ancak gebelik testi böyle çıkınca çok ümitlendim evde de başka test olmadığı için direkt hastaneye gidip kan verdim. Bir buçuk yıldır deniyoruz olmuyor bir kaç ay öncede eşimin morfolojisinin 0 olduğunu öğrendik. çok kez beta hcg vermişim ve hepsi 0.100 ken erken gebelik testinden sonra verdiğim değer 2 çıktı. Sorum şu ki böyle düşük değerle gebeliğini öğrenen var mı aramızda? ilk defa betayı 2 gördüm ve ilk defa erken gebelikte çift çizgiyi gördüm bu yüzden sizlere sormak istedim.

2de testte ikinci çizgi çıkması tuhaf. en hassasları bile genelde 10-20 arası ölçebiliyor diye biliyorum. 2den artabilir tabii ki ama negatif olarak kabul ediliyor. bazen benim de hcg regl gecikmesinde 1.20 çıkıyordu. 2 kez olmuştu. ama artmamıştı. sizinki inşallah artar tabii. güzel olsun her sey sizin için inşallah

benimde kafamı bu çok karıştırıyor ama ikisini de ilk defa yaşadığım aynı gün de o yüzden diyorum hadi gebelik testim hatalı kan neden böyle çıktı regle 2 gün kala ki benim defalarca beta testim var ve hepsi 0.100 yine aynı hastaneye gittim referans farkı da yok bilemedim, inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin...

amin inşallah. bence regl gecikmesinde tekrar kan verin netleşir

Kızlar yok mu aranızda benim gibi değeri düşük çıkıp sonrasında hamile olduğunu öğrenen

ilk değerim 306 idi reglden 3 gün önce. bugün yani reglden 1 gün önce 697 çıktı.
Değeriniz güzel artmış hayırlı olsun bu arada Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizinke aynı zamanda catlasma ıgnesı yaptırmıstır gectıgımız aylar çok sevindim hamile olduğunuzu duyunca

çok sağ olun. amin inşallah Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah

Kızlar yok mu aranızda benim gibi değeri düşük çıkıp sonrasında hamile olduğunu öğrenen
Canım benim erken gebelik testlerimde geçen ay silik çizgi vardı. Test verdim negatif. Adetim 3 gün gecikti. Hala silik çizgiler. Test verdim negatif. Reglimin 7. Gününde test verdim pozitif. Tabi benim sağlıksız ilerlemişti kimyasal oldu. Senin icin inşallah hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…