Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim kızlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Medala

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2023
483
339
25
4 aylık evliyim bu 4.dememem ve ilk defa ovülasyon takibi yaptım. 28 günlük döngümde 14. Gün yumurtlama beklerken 18-19. Günlerde pik gördüm ve 20.günde yumurtam çatladı, bu üç günü ve bir gün öncesini değerlendirdim. Ama 4 gün geç yumurtama olduğu için son regl tarihim 4 gün ileri atar mı? Şu an regl 4 gün kaldı ama ben 8 gün kalmış diye hesaplıyorum. Belirtilerim ise yumurtalarda 4 gündür hafif ağrı acı var. Göğüs hassasiyeti ve damar belirginleşti. 3 gündür süren beyaz akıntım var baya kremsi. Şişkinlikte var bilemedim. Her dakika kasığımda bir şeyler oluyor hissediyorum ve ilişkiden 5 gün geçti

Reglim gelmezse 16 ağustosta test yapıcam buraya o kadar çok hamileyim yazmak istiyorum ki hayırlısı ile

Reglim gelmezse 16 ağustosta test yapıcam buraya o kadar çok hamileyim yazmak istiyorum ki hayırlısı ile
İnşallah hamilesinizdir durumlarımız cok benziyor bende bekliyorum adetim gecikti sizde adetten ksıa süre önce yumurtlama geçirmişsiniz demekki böyle bişey mümkün olaniliyor ben yumurtlama gününe dikkat etmedim zaten adetim yaklaştı diye ama yinede şüpheleniyorum cunku adetim gecikti bakalım hayırlısı olsun imşallah güzel haberi alır tüm bekleyenler

Benim yumurtlamam 4 gün geç oldu normalde reglden 14-15.gün sonra yumurtlama günün diyorlar ya. Benim 19.gün yumurtlama oldu. Şu an benim de regl 2 gün gecikti ama geç yumurtlama olduğu için 4 gün gecikmesi normal diyorum. Bakalım umarım gelmez de test yaparım cuma günü sizin kaç gün gecikti ve belirtileriniz var mı şu an? Benim 2 gündür göğüslerim şiş ve damarlı acıyor. Regl olacak gibi ağrı giriyor arada. Umarım hamileyizdir güzel haberler alırız sen de haber et bana

İlişkiden sonra 11 gün geçti benim. Eğer test yapacaksan şüpheli ilişkin 10 gün geçtikten sonra yap ve erken gebelik testleri çok güvenilir değil kaset test al marka olarak freely(test mavi renkli olan i) ya da ya da laboquick marka

Evet biraz daha bekleyip eğer adet olmazsam bu marka testlerden alıp bi bakarım o şekilde ,belirti diyebilceğim sadece normal akımtı ve kasıklarmda ağrı batma hissediyorum bide yorgunluk var böyle genel bakalım neye kısmet olucak hayırlısı buraya yazacağım sağlıklı günler dileriiim

merhaba hamile misiniz ?

merhaba hamile misiniz ?
Maleseff değilim regl 5 gün gecikti geç yumurtlama olduğu için. Baya da belirtim vardı ama regl olmadan 2 gün önce belirtilerim azaldı ve regl oldum kayboldu. Belirti olması olmaması önemli değil, önemli olan regl yaklaştıkça artıyor mu azalıyor mu. Azalırsa regl belirtisi

Bende ayni durumdayim. 2 haftadir tum belirtileri yasiyorum adet gunum yarin. Ama 2 gundur belirtilerim azaldi. Insallah regl olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…