sizi çok iyii anlıyorum.... ben de 1 yıllık evliyim. eşim çocuk için çok hevesli ama ben hiç istemiyorum. o 33 yaşında artık baba olsam diyor ben hap kullanıyorum ama iki gündür midem bulanıyor sanırım üşüttüm o da inşallah hamilesindir dedi. bende bir an boşta bulundum. Allah verdiyse alsın dedim çok üzüldü....
benimde henüz planımda çocuk yok çünkü...
ama sizde artık gebelik oluşmuş. sıkıntı yapmayın aldırmayı düşünmüyorsanız. elbet doğuracaksınız mutlu bir hamilelik geçirin mutlu bir bebeğiniz olsun. stres bebeği çok etkiler. siz böyle sıkılırken o bebeğe bişiy olursa çok üzülürsünüz. bence önümüzde ki 9 ayı planlayın.. çok cici hamile kıyafetleri var haydi alışverişe:) opuyorumnanaktan
Benm eşimde 30 yaşında ve doğum gününde çok üzüldü 30 yaş sendromu yaşadı.Hala baba değilim çok mu görüyosun bana gibi bir sürü şey sölemişti halbuki yaşını hiç göstermez kimse tahmin edemez yaşını ama oluyo işte onlarda da.Allah sana istediğin zmn versin inş cnm.Dünden beri inan yerde mi dolaşıyorum gökte mi farkında değilim..Eşimde tutturdu değişik değişik rengarenk bir sürü şey alırsın havuza gidelim hadi diye falan yazık beni dağıtmak ve adapte edebilmek için herşeyi yapıyor saolsun ve sizlerde saolun..