Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah cnm geçmiş olsun Allahm en kısa zamanda tekrar yaşatsın sana inş.Neden düşük yapmıştın cnm?Kiloları takıyorum cnm ya bi 7kilo falan fazlam var yaza havuza gidicektim düzenli olarak ve spora fit olucaktım işte ama fil olcam sanırım:)Ama yinede gidicem havuza ve spora aranızda var mı hamileyken yüzen ve hamile egzersizleri yapan bir yere giden?
Ahh arkadaşlar keşke sizin gibi düşünebilsem.Bebekleride çok severim bu arada 4 tane yeğenim var Allah bağışlasın çokta düşkünüm onlara ama gel gelelim kendi bebeğimi düşünemiyorum işte,Ben napıcam ya?Benim rahatsızlığım var bayılıyorum işte hastane ortamında ya da iğne vurulduğunda nası yaparım doğumu düzelmeden?Sigara tiryakisiyim nası atarım bir anda çok kez denedim yapamadım off.Bebek bakmak yetiştirmek öyle büyük bir sorumluluk ki hazır değilim işte bu sorumluluğu almaya.İşimden yakın ayrıldım yeniden iş başvuruları yapıyodum alt üst oldum bir anda ya.Tşk ediyorum sizlere yorumlarınızdan dolayı..
bilmiyorum ki canım ya.. yani erken düşüklerde annede sebep aramıyorlar oluşumda oluşan problemler saglıksız bebek duser diyorlar.inş ben de en kısa zamanda yine hamile kalırım :) havuza benim doktorum müsade etmıyordu.(mikrop kapma ihtimaline karşı) temiz denize müsade ediyordu. kendini çok yormadan tabiiki spor yapabilirsin. yürüyüş yaparsın bol bol havalar da güzel şimdi. yağsız beslenmeye özen gosterirsen çok kilo almazsın zaten, e dogumda cogu gidiyor sonrasında emzirme, uykusuz geceler, yürüyen bebişin ardoından koşmalar falan derken zaten inan bana su an oldugundan cok daha ince olursun. boşver önemli olan sizi n saglıgınız en once.. herşeyin gonlunuzce olmasını dilerim.
egzersiz sormussun tatlım; pilates yapabilirsin bence,hamile pilatesi var:) ben normal pilatese gidiyordum tabiikide :) çok faydasını gördüm..hamile pilatesi nasıl bir şeydir bilmiyorum ama benim gittiğim pilates e benziyordur..tavsiye ederim :)
Ben, sen olabilir miyim? Benim karnımda minicik bir can olsun. Elim her an onu korumak için karnımın üzerinde gezsin. Her yediğim lokmanın o minik cana can katacağını bileyim. Büyüsün, büyüsün.....aynaya göbeğimin hepsi sığmasın. Her anıma dikkat edeyim sırf o rahat etsin diye. Sonra canım çok yansın sancıdan sadece o dünyaya gelsin diye. Üffffff keşke ben de kazayla hamile kalsam.Ama ekonomik nedenler falan filan. 6 yıllık evliyim ama hala eşim bakarız diyor.
tebrik ederim..
beni yanlış anlama ama kesinlikle üzülme ve tasalanma...
ben 4.5 yıllık evliyim, her ay bebeğimin gelmemesi beni o kadar üzüyor ömrümden ömür gideriyorki anlatamam...
zaten bunu yaşamayan kimse anlamaz bu beni doğuran annem olsada...
çünkü o ve bazı kadınlar bir bebeğe o ufacık şeye hemen sahip olmuşlar ama isteyerek ama istemeyerek...
ilk senem okadar koymasada bana ilerki yılllar ve günler o kadar koyduki bana, ağlamadığım gece kalmadı diyebilirim..
siz hiç kapınızda sokakta yavrularıyla oynaşan bir kediyi kıskandınızmı, yada otobüste pazarda hamile bir kadın görüpde iç geçirdinizmi, karnınızı olan gücünüzle şişirip acaba hamile olsam karnım nasıl durur dediğiniz oldumu...
işte bunları yaşamayacaksınız..
karnınıza atılan pıt pıt tekmeleri hissedeceksiniz, yavrunuza aldığınız elbiseleri büyük bi heyecanla onun geleceği günü bekleyerek yıkayıp hazırlayacaksınız..
ilk adım atışı, anne baba mama deyişi, büyüyüp size koşması ne bileyim bu bambaşka bi duygu olmalı..
bir bebek sahibi olmak için verilen çabaları ise hiç saymıyorum..
ne mutlu sizeki RABBİM size bu nimeti vermiş, bence üzülmeyin ve keyfini çıkarın, RABBİM sağlıklı bi hamilelik geçirmenizi nasip etsin ve bebenize sağlık versin :Saruboceq::Saruboceq:
içimden geçenleri yazmak istedim niyetim sizi rencide etmek değildir...
nuruayn yazılması gerekeni yazmış heracım seni iyargılamam ama bir mucize var içinde ona sahip olmak için neler veriyoruz her adet döneminde ağladık
her otu yedik her buğuya çömeldik
her ilişkide duvarlar dayadık ayakları bunları yaşamadın ne güzel hadi silkelen ve bebeğin için güçlü ol