• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?Hazır değilim,istemiyorum:(

benim 1 gün gecikmişti çift çizgiyi görmüştüm yani hayırlısı olsun cnm ebnce bu duruma kendini alıştırsan iyi olur eşinide üzme vardır bir hayırki bebğin iz olucaktır dünyanın en güsel olayı anne olmak bunu yaşadıkça anlıycaksın rabbime şükrediceksin ya 1 yıl sonra ha şimdi inş. bebğini aldırmaya kalkmassın insanın içine öyle bir sevgi düşüyorki onu karnında hissettikçe ne hastane fobin ne iğne fobin hepsi o yavrunun hatırına geçicek allahım hayırlı evlat etsin inşallah eşinide üzme bence

ema burada sorun çocuk sahibi olmak istememek değil ki. Hera zaten çocuk sahibi olmak istemiyorum demiyor seneye diyor. söylediğin bahaneler her zaman geçerli bebek belli bir zamana kadar çok yoruyor anneyi baba eğer ilgili değilse 3 sene sonra da aynısı olmayacak mı? Elini kolunu zaten bağlıyor ama bu kadar sıkıntıya katlanmak istemiyorsa bir insan zaten çocuk sahibi de olmak istemez.

Heracım bizim de temmuzda 3 senemiz dolacak. Bu ay 5 gündür reglim gecikti. Ama hastaneye gidip olumsuz bir haber almaktan korktuğum için bekliyorum. Daha önce de 6 gün gecikmişti o kadar heveslenmiştim ki umarım bu sefer hakkımızda hayırlısı olur.

Buraya yazdıklarından anlıyorum ki bebek fikri senin her zaman bir takım bahanelerle erteleyeceğin birşey. Gerçekten istememek başka istemeyebilirsin ama sen korkuyorsun ve erteliyorsun aynı şey önümüzdeki sene gelseydi başına bu sefer ben seneye planlıyordum derdin. O yüzden sigara vs gibi bahaneleri boşver bunlar üstesinden gelinmeyecek şeyler değil. Ama en büyük yanlışı arkadaşının doğumuna girmekle yapmışsın. Onun ki çok kötü geçmiş olabilir ama doktorların dediği gibi her kadının doğumu kendine özeldir kiminin ki çok kolay olur kimi ölüp ölüp dirilir.Alnımız yazılanı görürüz bu kadar plancı olma bazı olayları akışına bırakmak gerekir. Gönlünü ferah tut herşey olacağına varır. sevgilerrr opuyorumnanaktan

Canım ne oldu yaptın mı testleri saat 5 e kadar ayaktamıydın canım sen dinlenseydin ya biraz

hayat beklenmeyen şeylerle dolu. planınızda bebek yoktu ama oldu.. ileride yine planda olmayan bir sürü şey olabilir hayatınızda iyi ya da kötü.. o zaman da "ama ben bunu planlamamıştım" diye üzülüp mutsuz mu olacaksınız?

anneler evlatları için ölüme bile gidiyor, siz bir iğneden mi korkacaksınız, hiç sanmıyorum. şu an varlığını içinizde henüz hissedemediğiniz için farkında değilsinizdir bence. o içeride kıpırdamaya başladığında herşey şimdikinden farklı olacaktır. sigaraya gelince, bırakmak için bundan güzel sebep olamaz. zaten 1 ay kadar bir sürede ciğerleriniz de kendini temizler, bebeğe bir zararınız olmaz. henüz sizin kanınızla beslenmeye başlamadı çünkü...

bence bütün bunları kenara bırakıp o muhteşem varlığı kucağınızda hayal edin, yumuk ellerini, gözlerini, patatescik ayaklarını opuyorumnanaktan eşinizi düşünün, ne kadar mutlu olduğunuzu.... bütün bunlara değmez mi bir iğne ya da sigarasız hayat...

korkman bence çok normal. bende 7 aylık evliyim hazır olmadığımı düşünüyorum. ama eğer taktir ilahi böyle ise ona yinede kıyamazdım. insan nelere alışmıyor ki. onu hissetmeye başlayınca sende gayet iyi bir anne olabilirsin. sigara konusunda da bebeğin için bırakabilirsin. hatta bir arkadaş hamilelikte günde 1 defa sigara içebileceğini doktor söylemiş (tabi bizi kandırmıyorsa). Allah yardımcın olsun.

korkman bence çok normal. bende 7 aylık evliyim hazır olmadığımı düşünüyorum. ama eğer taktir ilahi böyle ise ona yinede kıyamazdım. insan nelere alışmıyor ki. onu hissetmeye başlayınca sende gayet iyi bir anne olabilirsin. sigara konusunda da bebeğin için bırakabilirsin. hatta bir arkadaş hamilelikte günde 1 defa sigara içebileceğini doktor söylemiş (tabi bizi kandırmıyorsa). Allah yardımcın olsun.

bence böyle birşey söyleyen doktoru meslekten men etmek gerek.... anne hamileyken sigara kullandığında çocuğun tüm gelişimini olumsuz etkiliyor, bağışıklık sistemi çökmüş çocuklara sebep oluyor... bence arkadaşınız kendi uydurmuş belki de kendini haklı göstermek için....

inşallah bebeğinizi aldırmassınız.annelik duygusu okadar güzel ki anlatılmaz yaşanır şuan ilk bebeğime hamileyim hareketlerini hissediyorum artık her hissetmemde heyecanım dahada artıyo onlar bizim minik mucizemiz.bende sigara kullanıyodum ve tadaviye başladım hamile kalmak için sigarayı azalttım.tedavimin üçüncü ayında çatlatma iğnesi oldum iğneyi olduğum gün bıraktım sigarayı.çok şükür ki o ayda hamile kaldım.meleğimin bana tutmasıyla dünyalar bizim oldu eşimle.

İstersin istersin.Teste göre hamilesiniz ama kesin sonuç istiyorsanız kan tahlili yaptırın derim. Hem bukadar karamsar olmayın hele bir kalp atışlarını görün, birazda büyüsün kımıldasın nasılda hazır olursunuz anne olmaya.:asigim:

bence böyle birşey söyleyen doktoru meslekten men etmek gerek.... anne hamileyken sigara kullandığında çocuğun tüm gelişimini olumsuz etkiliyor, bağışıklık sistemi çökmüş çocuklara sebep oluyor... bence arkadaşınız kendi uydurmuş belki de kendini haklı göstermek için....

yok hayatım,doktorun soyledıgı dogru..
benım de bır yakınım ıkı hamılıgınde de gunde 2-3 tane sıgara ıctı..cocuklar masallah saglıklı..ama ıcmemek en dogrusu..
ben orta son dan berı sıgara kullanıyorum :( bı turlu bırakamadım..hedefım evlılık :) evlendıgım gun sıgarayı bırakıcam ınsallah..
ama dedıgım gıbı doktorlar sıgara bırakamayan annelere gunde 1-2-3 tane ıcebılırsın dıyor..

Bence % 100 hamılesınız. benım 2 gun gecıkmeme ramen silik cıkmıstı net degıldı.
kan tahlılı yaptırmıstım. ve hamılelıgımı ogrenmıstım. ınan kı bu dusuncelerınden
kurtulacaksın. cocuk oyle bısey kı dunyaya sankı yenı gelmıssın gıbı hıssedeceksın.
o senın dunyadakı cennetın olacak. tebrık edıyorum... :emir_bebek:opuyorumnanaktanvereliniortak

Hepiniz öyle tatlısınız ki vallahi numaralarınızı bilsem tek tek arayarak hem tşk edicem hemde sıcaklığınızı telde hissedicem.Ne kdr paylaşımcı muhteşem bir site burası.Bugün 3test daha yaptık ve 3üde pozitif pazartesi günü kan tahlili yaptırıcam bakalım artık hayırlısı düne nazaran bugün biraz daha iyiyim şükür.Eşim o kdr mutlu ki ağzı kulaklarında sabahtan beri gelip gelip sarılıyor dansa kaldırıyor ikide bir sevinçten ne yapacağını şaşırdı.Baba oluyorum diye sayıklayıp duruyor bundan sonra temizliğide yemeğide yaparım ben elimden geldiğince sen yeter ki yat dinlen ve iste diyor herkese söyledi aileme ailesine arkadaşlara duramadı ama kan testi yaptırmadık henüz diyede belirtti hep.Çevremdeki herkes o kdr mutlu ki bi ben mutsuzum ve bu durumda beni çok üzüyor herkes benim adıma bu kdr hevesli ve sevinçliyken ben niye böyleyim diye doktor bi arkadaşım var o aradı o da normal bu hisler sakın suçlama kendini dedi bilmiyorum arkadaşlar çok tuhaf hislerdeyim işte..Hepinize çok tşk ediyorum lütfen bırakmayın beni sizlere ihtiyacım var ve hepinizin Allah gönlüne göre versin inş herşeyi..a.s.

Hepiniz öyle tatlısınız ki vallahi numaralarınızı bilsem tek tek arayarak hem tşk edicem hemde sıcaklığınızı telde hissedicem.Ne kdr paylaşımcı muhteşem bir site burası.Bugün 3test daha yaptık ve 3üde pozitif pazartesi günü kan tahlili yaptırıcam bakalım artık hayırlısı düne nazaran bugün biraz daha iyiyim şükür.Eşim o kdr mutlu ki ağzı kulaklarında sabahtan beri gelip gelip sarılıyor dansa kaldırıyor ikide bir sevinçten ne yapacağını şaşırdı.Baba oluyorum diye sayıklayıp duruyor bundan sonra temizliğide yemeğide yaparım ben elimden geldiğince sen yeter ki yat dinlen ve iste diyor herkese söyledi aileme ailesine arkadaşlara duramadı ama kan testi yaptırmadık henüz diyede belirtti hep.Çevremdeki herkes o kdr mutlu ki bi ben mutsuzum ve bu durumda beni çok üzüyor herkes benim adıma bu kdr hevesli ve sevinçliyken ben niye böyleyim diye doktor bi arkadaşım var o aradı o da normal bu hisler sakın suçlama kendini dedi bilmiyorum arkadaşlar çok tuhaf hislerdeyim işte..Hepinize çok tşk ediyorum lütfen bırakmayın beni sizlere ihtiyacım var ve hepinizin Allah gönlüne göre versin inş herşeyi..a.s.

Oy canım 4 Haziran'da hem senle hem bebişinle tanışıcaz ne güzellopuyorumnanaktan

Üzülme tatlım geçicek hepsi sende karnın büyüdükçe bak nasıl mutlu olacaksın

bence sizinki şu an ani bi şok bebeği kucağınıza alınca bunların hepsini unutacak ve iyiki diyeceksiniz benim çocuğum yok ama olanlar hep öyle diyo:)

Allah tamamına erdirsin canım opuyorumnanaktan darısı başıma inşallah :kedi: :Saruboceq:

Allah tamamına erdirsin canım opuyorumnanaktan darısı başıma inşallah :kedi: :Saruboceq:

Kız sen de ben gibi bekar bekar amma özeniyoz şu evlenmeye :utangac:evlendikten sonra bir derdim var da topic açtığını görmeyeyim:mymeka:kaydirigubbakcemile3

Kız sen de ben gibi bekar bekar amma özeniyoz şu evlenmeye :utangac:evlendikten sonra bir derdim var da topic açtığını görmeyeyim:mymeka:kaydirigubbakcemile3

yaş oldu 25 :kedi: buldum,anlaştm,ikna ettik birbirimizi,evlendim derken delikafadulden bi sürü zaman geçecek :jeyyar: ah bi aklımdakiyle evleneydm :asigim: bende bi topic açıp derdimi anlatıp, kocamı savunacam :roflol:

yaş oldu 25 :kedi: buldum,anlaştm,ikna ettik birbirimizi,evlendim derken delikafadulden bi sürü zaman geçecek :jeyyar: ah bi aklımdakiyle evleneydm :asigim: bende bi topic açıp derdimi anlatıp, kocamı savunacam :roflol:
Ay bende aday var da evlenene kadar olur yaş 30 adam çok rahatakannehir

Bu da canım akadaşım Hera'ma gelsinnn :)

:teytey: :teytey: :teytey:
ay hamilesin kesin canım hamilelikten kaynaklanan duygu değişimi senin ki.ama ilerleyen zamanlarda iyikide meleğim gelmiş diyceksin.hele ultrasyonda hareketli halini gör hemen kucağıma alsam diye dua edeceksin.benim yarın doktora gitme günün şimdiden meleğimi ultrasyonda göreceğim için çok heyecanlıyım.bal kızımı çok seviyorum sabırsızlıkla ekim ayı gelsin istiyorum.rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu

Back