umarım içine o mutluluk damlası düşer canım.. karnındaki can seni inanılmaz mutlu eder umarım.. Bedenen de ruhen de 1 günde herşey değişir ve kendini hazır hissedersin.. umarım o mucize gerçekleşir.. yoksa hazır değilken BeBek sahiBi olmayı asla onaylamıyorum Ben. BeBek sahiBi olmak çok Büyük Bir sorumluluk, çok ciddi Bi adım.. içimizde yeterince heves yoksa doğurmayı anlamsız Buluyorum. dediğim giBi umarım herşey değişir ve içinde annelik hevesinin tohumları yeşerir.. yeşermezse aldırman gerekir ki sanırım onun da taraftarı değilsin. Cidden çook zor Bi karar, umarım herşey olumlu yönde gelişir ve sen Bu hevesi en derin yerlerinde Bile hissedersin
canım umarım buraya çok mutluyum bebeğim oldu yazdığın günleride görücez
geçen yıl bu zamanlar bnde hamiştim yaaaa:)))
bu arada bnde konyalıyım hemşerimiyiz yoksa
Mrb arkadaşlar canım çok sıkkın.Reglm yaklaşık olarak bir hafta gecikti ve son 3gündür çok farklı rüyalar görüyodum hatta bir tanesinde hamile olduğumu ve doğum yaparak oğlumun olduğunu falan gördüm.Reglm geciktiği için stres yaptım bilinçaltımın oyunu diye yorumlayıp geçtim ancak stresim artınca bugün test alıp yaptım ve çift çizgiyi gördüm ikiside koyu,bariz belirgin ve hemen oluştu çizgiler.Test sonuçları doğru olmayabilir umuduyla 3tane test daha aldım ama yapmadım yarın yapcam korkuyorum.Tecrübeli arkadaşlar hamile miyim sizce?Hiç belirti yok ne mide bulantısı ne başka bişey sadece 3gündür ara ara hafif bir bel ağrım var.Allahm isteyen herkese nasip etsin ama ben henüz istemiyorum düşünmüyrum.2senelik evliyim şükür eşimlede iyiyiz ama bebek fikrine bile sıcak bakmazken erken diye düşünürken bir anda böyle birşeyle karşılaştım off.Sigara tiryakisiyim ve hastane,iğne fobim var ciddi şekilde.İğne olduğum zaman bayılıyorum,hastane ortamına gelemiyorum.Hayatımda bir kez kan değerlerime baktırdım ondada acilde 10dk yatırdılar napıcam ben ya?Fizyolojik ve psikolojik olarak hiç hazır değilim.Saatlerce ağladım eşim teskin etmeye çalıştı ama onunda morali bozuldu o istiyor çünkü.Bu arada lütfen kimse yargılamasın beni Allahm aratmasın ama hazır değilim işte ben seneye ya da diğer seneye düşünüyrdum.Sigarayı bırakıcak,tedavi olucak ve kendimi hazırlıcaktım.Yardımınıza ihtiyacım var offf.Yarın bakcam diğer testlere de.Son olarak o kdr dikkatliydik ki korunma konusunda nasıl oldu anlamadım umarım hamile değilimdir
Oğlak burcuyum ben çok plancıyımdır bu da etkiliyor sanırım beni.
Ah cnm görücek miyiz acaba o günleribilmiyorumkismile Hemşeriyiz cnm:)Konya'ya gelicem yakında uygun olursan görüşürüz.Bu arada paylaşımınla ağlattın beni çok kötü oldum içim acıdı
Negatif yalan söyleyebilir ama pozitif pozitiftir arkadaşım.
Senin yaşadıklarının aynılarını bende yaşadım. Deli gibi sigara içiyordum. İlk öğrendiğimde acayip panik olmuştum. Hatta iki hafta sora hafif bir kanamam olmuştu hep eşimi suçlamıştım. Ben hazır olmadığım için böyle oldu. Hep senin yüzünden diye.
Ama sonrasında mükemmel bir hamilelik ve doğum yaşadım. Şu an oğluma her baktığımda iyi ki seni doğurmuşum diyorum:)
yatağına yatırıp bilgisayarı açtığımda ilk işim fotoğraflarına bakmak oluyor. Öğle uykusunda bile özlüyorum onu.
Kendine biraz zaman ver.Onu ultrasonda gördüğün an zaten aşık olacaksın ve şu an yaşadığın bütün panik yerini müthiş bir özgüvene bırakacak. Ve kim ne derse desin kesinlikle pişman olmayacağına eminim.
canım ben de bir yıllık evliyken kazara hamile kalmıştım ve şoka girmiştim. istemiyordum hem sevinmiştim hem de üzülmüştüm. belli edememiştim kimseye. ama sonra 7 haftalıkken bebegimi dusurdum oyle uzuldum ki o kadar uzuldum ki o gidince megerse ne cok hazırlamışım kendimi.. şimdi en kısa zamanda hamile kalmak istiyorum. cunku o tadı alınca bir daha vazgecmek istemiyorsun inan bana. hele bir bebegini gor ultrasonda... kiloları hiç dert etme. bırak onemli olan saglıgınız ikinizin de. dogumdan sonra toptan verirsin fazla kilolarını... allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.
Canim sana birsey söyleyeyimmi, benim nisanlimda oglak burcu ve hayatini hep planli yasar, en ufak birsey icin bile planli hareket eder ve kücük bir aksilikte dünyasi yikilir. Sanirim seni en cok yipratanda bu.
Elbette planli yasamak güzeldir, ama herseyin fazlasi zarardir insana. Bazende planladigimiz zamanlar dogru olmayabiliyor.
Eger hamileysen, Rabbim demekki sana bu bebegi hayirli kildiki verdi. Belki cok iyi bir evlat olacak ve ilerde suan böyle düsündügün icin cok üzülecek yavrumla ilgili neden böyle düsünmüsüm diyeceksin eminim. Ben dogduktan 20 ay sonra annem tekrar erkek kardesime hamile kalmis. Cok erken diye istememis. Ama simdi ben nasil istememisim diye kendine kiziyor. Üstelik o bebek hisseder herseyi, annenin moreli bozuk olursa bunu hisseder. Evliligin güzel gidiyormus Rabbim bozmasin ve 2 senelik evliymissin üstelik, bana sorarsan maddi durumunuzda yerindeyse tam zamani. Rabbimin verdigi hediye icin üzülme, sevin.
InsAllah cok hayirli bir evlat olur.
Hepiniz öyle tatlısınız ki vallahi numaralarınızı bilsem tek tek arayarak hem tşk edicem hemde sıcaklığınızı telde hissedicem.Ne kdr paylaşımcı muhteşem bir site burası.Bugün 3test daha yaptık ve 3üde pozitif pazartesi günü kan tahlili yaptırıcam bakalım artık hayırlısı düne nazaran bugün biraz daha iyiyim şükür.Eşim o kdr mutlu ki ağzı kulaklarında sabahtan beri gelip gelip sarılıyor dansa kaldırıyor ikide bir sevinçten ne yapacağını şaşırdı.Baba oluyorum diye sayıklayıp duruyor bundan sonra temizliğide yemeğide yaparım ben elimden geldiğince sen yeter ki yat dinlen ve iste diyor herkese söyledi aileme ailesine arkadaşlara duramadı ama kan testi yaptırmadık henüz diyede belirtti hep.Çevremdeki herkes o kdr mutlu ki bi ben mutsuzum ve bu durumda beni çok üzüyor herkes benim adıma bu kdr hevesli ve sevinçliyken ben niye böyleyim diye doktor bi arkadaşım var o aradı o da normal bu hisler sakın suçlama kendini dedi bilmiyorum arkadaşlar çok tuhaf hislerdeyim işte..Hepinize çok tşk ediyorum lütfen bırakmayın beni sizlere ihtiyacım var ve hepinizin Allah gönlüne göre versin inş herşeyi..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?