Benim de sol kasığımda bi ağrı var bacağıma da vuruyo bazen ben de mi yapsam acaba erken gebelik testiMerhaba arkadaşlar, 2018 de evlendim 8. Ay yani geçen yıl hamile kaldım 5 haftalıkken düşük yaptım üzerinden hamile kalamadım çalışmalara farklı pozisyonlarda devam ettim 25-26 mayıs yumurtalama günümdü değerlendirdik 4 gün ve bat 6 haziran yani yarın, ama 4-5 gündür sol yumurtalıklarımda ağrı yanma hissi ve sol bacağıma kadar vuruyor bu sabah erken gebelik testi yaptım 10/15 dakika sonra çok hafif çizgi belirledi doktor gebelik olabilir dedi salı yine yinele dedi, benimle aynı durumu yaşayan yada fikri olan varmı?
İnşallah canım sende hamilesindirBenim de sol kasığımda bi ağrı var bacağıma da vuruyo bazen ben de mi yapsam acaba erken gebelik testi
Adetine kaç gün varBenim de sol kasığımda bi ağrı var bacağıma da vuruyo bazen ben de mi yapsam acaba erken gebelik testi
İnşallah ikimizde hamileyizdir benim bu gün adet olmam gerekiyordu ama olmadım dahaAdetine kaç gün var
Yarın ezcane bulabilirsen erken gebelik testi al olmadı pazartesi yaparsın hayırlı inşallahİnşallah ikimizde hamileyizdir benim bu gün adet olmam gerekiyordu ama olmadım daha
Erken gebelik de çıkar mı acabaYarın ezcane bulabilirsen erken gebelik testi al olmadı pazartesi yaparsın hayırlı inşallah
Evet çok erken sonuç veriyorErken gebelik de çıkar mı acaba
Test yaptın mı canım şükürler olsun hamileyim ben darısı başınaBenim de sol kasığımda bi ağrı var bacağıma da vuruyo bazen ben de mi yapsam acaba erken gebelik testi
Yaaa çoook mutlu oldum ben daha regl olmadım ama sabahki testim de negatif çıktıTest yaptın mı canım şükürler olsun hamileyim ben darısı başına
Allah razı olsun canım erken gebelik testi miydiYaaa çoook mutlu oldum ben daha regl olmadım ama sabahki testim de negatif çıktı
EvetAllah razı olsun canım erken gebelik testi miydi
Rabbim sana da versin en hayırlısındanYaaa çoook mutlu oldum ben daha regl olmadım ama sabahki testim de negatif çıktı
Dediğim pozisyonları dene ama kesinlikle
Neyi deneyeyim anlamadımDediğim pozisyonları dene ama kesinlikle
İlişki sonrası yumurtlama gününde yüz üstü ve yan dur bunlar çok iyi pozisyonNeyi deneyeyim anlamadım
Tamam canım teşekkürlerİlişki sonrası yumurtlama gününde yüz üstü ve yan dur bunlar çok iyi pozisyon
Canım bende bir kez 47. Günde adet oldum doktor stres yaptığımı ve yumurtamın o dönem tembel olduğunu belirtmişti adetin sökülür tam adet olursan mutlaka 2. Günde sabah akşam soğan suyu kaynatıp iç hem yumurtan çalışır hemde için temizlenirArkadaşlar benim adetim 6 gün gecikti test yaptım negatif kan tahlili verdim negatif doktor bir hafta sonra yine gel dedi ama olsa çıkardı bence. Adet gününde kan geldi çok az ama açık renkti devamı gelmedi adetten önce kahverengi akıntı oldu dünden beri ara ara noktadan az büyük kahverengi lekeler oluyor adette olamıyorum patlamaya geldim neden sizce böyle yaşayan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?