• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim değil miyim??

Musmutluysamnapimmm

Asel in annesi
Kayıtlı Üye
22 Mart 2021
60
26
3
31
Kızlar, hem çok heyecanlı hem de ümitsizim ve sizden yardım istiyorum. Yaklaşık dört ay önce 7 haftalık kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu bu yüzden çok istiyorum hamileliği. Aynı zamanda pcos mağduruyum ve hep 25 günde bir adet olurum hatta genelde 23-24. gün leke başlar🙇‍♀️ bugün 25. gün ama bir şey yok 🙃 bir hafta önce hafif bi ara kanama da yaşamıştım yerleşme olabilir mi diye düşünüyorum. Göğüs hassasiyeti bulantı vs yok sadece kasıklarda hafif batma var. Yarın test alıcam tabi ki ama saatler geçmiyor şuan 🙈 olabilir mi sizce???

Son düzenleme:
Kızlar, hem çok heyecanlı hem de ümitsizim ve sizden yardım istiyorum. Yaklaşık dört ay önce 7 haftalık kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu bu yüzden çok istiyorum hamileliği. Aynı zamanda pcos mağduruyum ve hep 15 günde bir adet olurum hatta genelde 13-14. gün leke başlar🙇‍♀️ bugün 15. gün ama bir şey yok 🙃 bir hafta önce hafif bi ara kanama da yaşamıştım yerleşme olabilir mi diye düşünüyorum. Göğüs hassasiyeti bulantı vs yok sadece kasıklarda hafif batma var. Yarın test alıcam tabi ki ama saatler geçmiyor şuan 🙈 olabilir mi sizce???
Sonuç ne çıktı acaba?

Back
X