Hamile miyim değil miyim bilmiyorum...yardim edin lütfen

tamamda canım benim madem fake değilsin demekki çok safsın.. bu saflığını lütfen arabalarda orda burda kullandırma ...o gün orana burana elleyenin yarın elinden kaçamassan gerçekten hamile kalırsın ..

Malesef Cok iyi niyetliyim bu dogru...zaten çok pismanim hemde cok iliskimi bitirdim katlanamadim cok pismanim bu Bana büyük ders oldu..

Malesef Cok iyi niyetliyim bu dogru...zaten çok pismanim hemde cok iliskimi bitirdim katlanamadim cok pismanim bu Bana büyük ders oldu..
Psikolojik yardım almayı ihmal etmemelisin.
Fake degilim diye çok üsteledigin için diyorum bunu.
Durumun buradan bakınca eğer bizi trollemiyorsan gerçekten kötü.

Eğer bu gerçekse büyük sorunlarınız var. Bir an önce destek almanız şart. Çünkü hiç normal düşünemiyorsunuz. Düzelmeden bir daha da sevgilinizle yakınlaşmayın.Es kaza biraz ileri gitseniz hiç toparlayamazsınız herhalde.

Psikolojik yardım almayı ihmal etmemelisin.
Fake degilim diye çok üsteledigin için diyorum bunu.
Durumun buradan bakınca eğer bizi trollemiyorsan gerçekten kötü.
Vallaha degilim hic Boyle yere konu acmadm ondan Ama artik dayanamadim bir Burda dertleseyim dedim Ama yemin ederim Fake degilim zaten bunu sormak icin actim bu konuyu yoksa üye falan olmicaktim

Ciddi psikolojik sorununuz var. Başka açıklaması yok bunun. Hemen bir psikiyatriste görünün.
Bir de nickiniz adınız soyadınızsa değiştirin bence.

Gecin Siz dalganizi Ama inanin yalan degil..buralarda Fake konular acilmis Ama Ben Fake degilim ve zor durumdayim
Dön de oku bir yazdıklarını. İğrenç bir şekilde anlattığın olayın üzerinden 6 ay geçmiş. Hamile olsan zaten kocaman karnın olur. Doktora gittim diyorsun ultrasonla bakmış görememiş. Sen böyle bir konu okusan ne düşünürsün. Bence cevabım tam soruya göre olmuş. 6 ay beklemişsin 3 ay daha bekle dedim hala da diyorum. Psikolojik sorunların varsa bilemem. Onun da çözümü var psikologla görüşebilirsin.

Evet Bana Cok dokundu bu olay komseye anlatmaya anlatmaya içime ata ata panik atakda oldum korktumda Cok Ama inanin Burda az da olsa dertlesmek istedim rahatlamak istedim...

Dön de oku bir yazdıklarını. İğrenç bir şekilde anlattığın olayın üzerinden 6 ay geçmiş. Hamile olsan zaten kocaman karnın olur. Doktora gittim diyorsun ultrasonla bakmış görememiş. Sen böyle bir konu okusan ne düşünürsün. Bence cevabım tam soruya göre olmuş. 6 ay beklemişsin 3 ay daha bekle dedim hala da diyorum. Psikolojik sorunların varsa bilemem. Onun da çözümü var psikologla görüşebilirsin.
Insanlara hemen ok yargi Ile bakmam o Belli Bir sey!!!! Yinede olabilir Boyle bir sey diye düsünürüm bu hayatta herkesin basina gelebilecegi için!!!!!

Gercek olamazsın. Diyelim ki gerceksin Sevişmeyi kaldıramıyorsan sevişme.
Ok yargilisiniz! Gercegim evet kaldiramadim aklima simdi geldi ve pismanim Ama bir seyi bilmeden tutup gercek degilsin diyipte atamazsiniz!!!

Bu kadar takıntı gerçekten size zarar.Destek alın.
Hayır hamile felan değilsiniz.Bu kadar korktuğunuz birşeyi umarım tekrar etmezsiniz.

Bu kadar takıntı gerçekten size zarar.Destek alın.
Hayır hamile felan değilsiniz.Bu kadar korktuğunuz birşeyi umarım tekrar etmezsiniz.
Bu kadar korku yetti zaten bana...evet destek almayi düsünüyorum...takintili birisiyim bende iste Ama cok pismanim

Yaşın kaç? Hamile değilsin. Doktor bile söylemiş hala şüpheleniyorsun. Nasıl inanalım sana? O bahsettigin sıvı normal :işsiz:. Sakin ol bir de allah aşkına bir daha da sevişme.

Yaşın kaç? Hamile değilsin. Doktor bile söylemiş hala şüpheleniyorsun. Nasıl inanalım sana? O bahsettigin sıvı normal :işsiz:. Sakin ol bir de allah aşkına bir daha da sevişme.
Piskolojikmen iste bu piskoloji insana neler yapabiliyormus bende inanmazdim...ama olabiliyormus..internetde cok seyler okudum bunun hakkinda gizli hamilelik falan yaziyordu cok korkuttu Beni...doktora bunu okumadan önce gitmistim Ama o gizli gebelik falan cok korkuttu beni..

X