- 20 Mart 2014
- 830
- 1.021
- 46
- Konu Sahibi Nisanurkara
3 ay daha bekle doğurmazsan anlarsın hamile olup olmadığını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamda canım benim madem fake değilsin demekki çok safsın.. bu saflığını lütfen arabalarda orda burda kullandırma ...o gün orana burana elleyenin yarın elinden kaçamassan gerçekten hamile kalırsın ..
Psikolojik yardım almayı ihmal etmemelisin.Malesef Cok iyi niyetliyim bu dogru...zaten çok pismanim hemde cok iliskimi bitirdim katlanamadim cok pismanim bu Bana büyük ders oldu..
Gecin Siz dalganizi Ama inanin yalan degil..buralarda Fake konular acilmis Ama Ben Fake degilim ve zor durumdayim3 ay daha bekle doğurmazsan anlarsın hamile olup olmadığını
Vallaha degilim hic Boyle yere konu acmadm ondan Ama artik dayanamadim bir Burda dertleseyim dedim Ama yemin ederim Fake degilim zaten bunu sormak icin actim bu konuyu yoksa üye falan olmicaktimPsikolojik yardım almayı ihmal etmemelisin.
Fake degilim diye çok üsteledigin için diyorum bunu.
Durumun buradan bakınca eğer bizi trollemiyorsan gerçekten kötü.
Dön de oku bir yazdıklarını. İğrenç bir şekilde anlattığın olayın üzerinden 6 ay geçmiş. Hamile olsan zaten kocaman karnın olur. Doktora gittim diyorsun ultrasonla bakmış görememiş. Sen böyle bir konu okusan ne düşünürsün. Bence cevabım tam soruya göre olmuş. 6 ay beklemişsin 3 ay daha bekle dedim hala da diyorum. Psikolojik sorunların varsa bilemem. Onun da çözümü var psikologla görüşebilirsin.Gecin Siz dalganizi Ama inanin yalan degil..buralarda Fake konular acilmis Ama Ben Fake degilim ve zor durumdayim
Insanlara hemen ok yargi Ile bakmam o Belli Bir sey!!!! Yinede olabilir Boyle bir sey diye düsünürüm bu hayatta herkesin basina gelebilecegi için!!!!!Dön de oku bir yazdıklarını. İğrenç bir şekilde anlattığın olayın üzerinden 6 ay geçmiş. Hamile olsan zaten kocaman karnın olur. Doktora gittim diyorsun ultrasonla bakmış görememiş. Sen böyle bir konu okusan ne düşünürsün. Bence cevabım tam soruya göre olmuş. 6 ay beklemişsin 3 ay daha bekle dedim hala da diyorum. Psikolojik sorunların varsa bilemem. Onun da çözümü var psikologla görüşebilirsin.
Ok yargilisiniz! Gercegim evet kaldiramadim aklima simdi geldi ve pismanim Ama bir seyi bilmeden tutup gercek degilsin diyipte atamazsiniz!!!Gercek olamazsın. Diyelim ki gerceksin Sevişmeyi kaldıramıyorsan sevişme.
Bu kadar korku yetti zaten bana...evet destek almayi düsünüyorum...takintili birisiyim bende iste Ama cok pismanimBu kadar takıntı gerçekten size zarar.Destek alın.
Hayır hamile felan değilsiniz.Bu kadar korktuğunuz birşeyi umarım tekrar etmezsiniz.
Zaten bi kere elleseydi bi daha bırakamazdı.Ellemediğinizi anladık elleseydin duramazdın
Offf kendimden soğudum
Hamile falan değilsiniz
Kıyafetleri aşıp size ulaşmış olabilir hayırlı olsun hamilesiniz
Piskolojikmen iste bu piskoloji insana neler yapabiliyormus bende inanmazdim...ama olabiliyormus..internetde cok seyler okudum bunun hakkinda gizli hamilelik falan yaziyordu cok korkuttu Beni...doktora bunu okumadan önce gitmistim Ama o gizli gebelik falan cok korkuttu beni..Yaşın kaç? Hamile değilsin. Doktor bile söylemiş hala şüpheleniyorsun. Nasıl inanalım sana? O bahsettigin sıvı normal . Sakin ol bir de allah aşkına bir daha da sevişme.