• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim çok merak ediyorum, yardım edin

Hamile miyim?

• Hamilesin

OY: 0 0,0%
  • Hamile değilsin

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1
Ben sadece folik asit kullanıyorum bi de geçen adet dönemimde klomen kullandım başkaca bir şey yoktu. 3 yıldır evliyim son 5-6 aydır korunmuyoruz ama bir gelişme yok
doktora gittinmi bilmiyorum ama çocuk düşünmeye başlayınca bir kadın doğum doktoruna gitmek gerektiğini düşünüyorum rutin kontroller gibi. 6. ayı doldurduğunda bence bitmen iyi olabilir

doktora gittinmi bilmiyorum ama çocuk düşünmeye başlayınca bir kadın doğum doktoruna gitmek gerektiğini düşünüyorum rutin kontroller gibi. 6. ayı doldurduğunda bence bitmen iyi olabilir
Gittim canım geçen ay o verdi zaten klomen i kullanmamı istedi bu ayda olmazsa aşılama yapalım demişti yine gideceğim artık yumurtlama döneminde

Senin için çok daha zordur o zaman beklemek ben bile sabredemiyorum :( bi engel durumunuz yok ama dimi bebek için

Senin için çok daha zordur o zaman beklemek ben bile sabredemiyorum :KK43: bi engel durumunuz yok ama dimi bebek için
bu ay pıhtılaşma durumum olduğu ortaya çıktı. 2 kez düşük yaptım. biri kimyasal gebelik. dert etme zamanla olacaktır stresin çok büyük etkisi var.

bu ay pıhtılaşma durumum olduğu ortaya çıktı. 2 kez düşük yaptım. biri kimyasal gebelik. dert etme zamanla olacaktır stresin çok büyük etkisi var.
Hay allah üzüldüm senin adına da inşallah her şey yolunda gider hayırlısıyla alırız kucağımıza sağlıklı yavrumuzu. Bende biraz daha boşvermeye çalışcam artık

insanlar hiç ummadıkları anda hamile kalıyorlar genelde stressiz oldukları için olduğunu düşünüyorum. iyi dileklerin için teşekkür ederim. tüm isteyenlere nasip olsun inşallah.

Back