- 8 Ocak 2025
- 22
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi minikediko
-
Çok stresliyim adetin geçmesini beklemek zorHer şey olabilir belirti olarak. Zaten döllenme olduysa şu an rahminize yerleşmiştir. Adetinizin geçmesini bekleyin muhakkak.
Erken gebelik testi yapÇok stresliyim adetin geçmesini beklemek zor
Henüz regle 10 gün var çıkar mı şimdi çok erken diyor herkesErken gebelik testi yap
İlk aydan hamile kalanlar da var hiç belli olmaz. İnşallah hamilesinizdir hayırlısıyla. Adet belirtileriyle gebelik belirtileri aşağı yukarı aynı oluyor. Yumurtlama sonrası da devam eden akıntı gebelik belirtisi olabilir bence. Test yapmak için de çatlamadan en az 10 gün sonrasını bekleyin bence. Gönlünüze göre olsun sonuçMerhaba kızlar aranızda yeniyimmm,31 aralık ovulasyon pik günümdü takip eden 2-3 günü değerlendirdim beklenen regl tarihim 18 Ocak yani henüz 10 gün var. Ama ben son 3 gündür adet olacakmış gibi kasık ağrısı çekiyorum akıntım var, göğüs hassasiyetim aşırı aşırı yani dokunamıyorum o kadar çok ağrıyor, sağ memem sol mememden daha büyük. Bunlar gebelik belirtileri olabilir mi? Psikolojik olarak mı böyle hissediyorum acaba anlayamadım? Bu ay ilk bebek denememizdi çevremde herkes ilk aydan hamile kalmazsın diyor kafam karıştı ne zaman test yapsam
Çok teşekkür ederim hayırlısıyla inşallahİlk aydan hamile kalanlar da var hiç belli olmaz. İnşallah hamilesinizdir hayırlısıyla. Adet belirtileriyle gebelik belirtileri aşağı yukarı aynı oluyor. Yumurtlama sonrası da devam eden akıntı gebelik belirtisi olabilir bence. Test yapmak için de çatlamadan en az 10 gün sonrasını bekleyin bence. Gönlünüze göre olsun sonuç
Bende ilk denemede hamile kalmıştım olmaz diye bir şey yok ama kimyasala döndü. Aralıkta tekrar denedik bizde yumurta çatladıktan 1 hafta sonra kasık ağrısı başladı akıntı da oldu ama aşırı değil. Göğüslerim büyüdü belim ağırdı bacaklarım sızladı. Ama adetten 7-8 gün önce başladı belirtilerim. Adet olmam gereken günde test yaptım pozitif çıktı.Merhaba kızlar aranızda yeniyimmm,31 aralık ovulasyon pik günümdü takip eden 2-3 günü değerlendirdim beklenen regl tarihim 18 Ocak yani henüz 10 gün var. Ama ben son 3 gündür adet olacakmış gibi kasık ağrısı çekiyorum akıntım var, göğüs hassasiyetim aşırı aşırı yani dokunamıyorum o kadar çok ağrıyor, sağ memem sol mememden daha büyük. Bunlar gebelik belirtileri olabilir mi? Psikolojik olarak mı böyle hissediyorum acaba anlayamadım? Bu ay ilk bebek denememizdi çevremde herkes ilk aydan hamile kalmazsın diyor kafam karıştı ne zaman test yapsam
Hayırlı olsunnnn gözünüz aydın sağlıkla alın kucağınızaBende ilk denemede hamile kalmıştım olmaz diye bir şey yok ama kimyasala döndü. Aralıkta tekrar denedik bizde yumurta çatladıktan 1 hafta sonra kasık ağrısı başladı akıntı da oldu ama aşırı değil. Göğüslerim büyüdü belim ağırdı bacaklarım sızladı. Ama adetten 7-8 gün önce başladı belirtilerim. Adet olmam gereken günde test yaptım pozitif çıktı.
Teşekkür ederim canım inşallah senin de pozitiftir. İdrar testi yaptım kan vermedim henüz. Kimyasal geçirdiğimde 6.gün kanama başlamıştı o yüzden acele etmek istemedim 1-2 gün içinde kan vermeyi düşünüyorum. Ama bak foto atıyorum adetim 3 gün gecikti testim şu şekilde çıktıHayırlı olsunnnn gözünüz aydın sağlıkla alın kucağınızaidrar testi mi kan testi mi yaptınız
Sağlıkla kucağına al insallaaahhhTeşekkür ederim canım inşallah senin de pozitiftir. İdrar testi yaptım kan vermedim henüz. Kimyasal geçirdiğimde 6.gün kanama başlamıştı o yüzden acele etmek istemedim 1-2 gün içinde kan vermeyi düşünüyorum. Ama bak foto atıyorum adetim 3 gün gecikti testim şu şekilde çıktı
Canım bu eğer gebelik testiyse HamilesinTeşekkür ederim canım inşallah senin de pozitiftir. İdrar testi yaptım kan vermedim henüz. Kimyasal geçirdiğimde 6.gün kanama başlamıştı o yüzden acele etmek istemedim 1-2 gün içinde kan vermeyi düşünüyorum. Ama bak foto atıyorum adetim 3 gün gecikti testim şu şekilde çıktı
Ben de 1 Ocak’ta yumurtlama gördüm. Çatlama sırasında olan ağrılarım geçmedi hala devam ediyor. Yani akıntı benim de çok fazla değil umarım ben de bu ay güzel haberler alırım bana da dua etBende ilk denemede hamile kalmıştım olmaz diye bir şey yok ama kimyasala döndü. Aralıkta tekrar denedik bizde yumurta çatladıktan 1 hafta sonra kasık ağrısı başladı akıntı da oldu ama aşırı değil. Göğüslerim büyüdü belim ağırdı bacaklarım sızladı. Ama adetten 7-8 gün önce başladı belirtilerim. Adet olmam gereken günde test yaptım pozitif çıktı.
Hayırlısı ile güzel haberler al insallahhhBen de 1 Ocak’ta yumurtlama gördüm. Çatlama sırasında olan ağrılarım geçmedi hala devam ediyor. Yani akıntı benim de çok fazla değil umarım ben de bu ay güzel haberler alırım bana da dua etseni de tebrik ederim
Evet canım gebelik testi dua edeceğim senin için inşallah güzel haberlerini bekliyoruzCanım bu eğer gebelik testiyse Hamilesin
Aynen bebimdeHayırlısı ile güzel haberler al insallahhh
Başka belirtin var mııı ben de 1 ocaktan beri beklemedeyimmm günler geçmek bilmiyor
Sağol canım benimEvet canım gebelik testi dua edeceğim senin için inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Benimde yumurtlamanın 10. Günü bu akşam dayanamayıp test yapacağım fazladanda var sabahta yapacağım . Yumurtlamadan yaklaşık bir altı gün sonra adet olacakmışım gibi ağrı girdi çok fena bir akşam öyle sürdü. Sonrasında hep akıntım oldu ilkte şeffaftı sonrasında beyaza döndü ve yoğun geldiği günlerde oldu. 26 yaşındayım ilk deneme bakalım merak ediyorumİlk aydan hamile kalanlar da var hiç belli olmaz. İnşallah hamilesinizdir hayırlısıyla. Adet belirtileriyle gebelik belirtileri aşağı yukarı aynı oluyor. Yumurtlama sonrası da devam eden akıntı gebelik belirtisi olabilir bence. Test yapmak için de çatlamadan en az 10 gün sonrasını bekleyin bence. Gönlünüze göre olsun sonuç
Hayırlısıyla mutlu haber al inşallahhh, hangi marka test kullanacaksın?? Ne zaman yapacaksın heyecanlandım senin içinnnBenimde yumurtlamanın 10. Günü bu akşam dayanamayıp test yapacağım fazladanda var sabahta yapacağım . Yumurtlamadan yaklaşık bir altı gün sonra adet olacakmışım gibi ağrı girdi çok fena bir akşam öyle sürdü. Sonrasında hep akıntım oldu ilkte şeffaftı sonrasında beyaza döndü ve yoğun geldiği günlerde oldu. 26 yaşındayım ilk deneme bakalım merak ediyorum
İnşallah hamilesindir canım ben ilk çocuğumda yumurtlamanın 10.günü silik çizgiyle öğrenmiştim, o zaman 3. Denemede olmuştu 28 yaşındaydım :) Şimdi 34 oldum tam 1 sene oldu henüz gebelik oluşmadı. İlk gebeliğimde en net hatırladığım şey yumurtlama sonrası da devam eden akıntıydı. 6 gün sonra adet ağrısı gibi ağrı olması da yerleşme dolayısıyla olmuş olabilir eğer hamileysen. Umarım pozitif çıkar testinBenimde yumurtlamanın 10. Günü bu akşam dayanamayıp test yapacağım fazladanda var sabahta yapacağım . Yumurtlamadan yaklaşık bir altı gün sonra adet olacakmışım gibi ağrı girdi çok fena bir akşam öyle sürdü. Sonrasında hep akıntım oldu ilkte şeffaftı sonrasında beyaza döndü ve yoğun geldiği günlerde oldu. 26 yaşındayım ilk deneme bakalım merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?