- 8 Ocak 2025
- 81
- 28
- 3
- 26
- Konu Sahibi minikediko
-
Bugün gecikmenin 9. Günüydü sabah uyandım kahverengi lekelenme iç çamaşırımda. Sanırım kimyasal oluyor yine. Moralimiz çok bozuldu eşimle. Daha önce de 1 defa yaşadım bu 2. Oluyor. Ne yapacağım ben şimdi çok kötüyüm
Test yaptım pozitifti kan yarın verecektim. Yerleşme kanaması bu kadar yoğun olur bilmiyorumtest yaptınız mı? Kan verdiniz mi acaba? Yerleşme kanaması olabilir mi
Kırmızı renkli mi? Regl gibi mi? Yoksa böyle pembe ya da koyu kahverengi gibi miBugün gecikmenin 9. Günüydü sabah uyandım kahverengi lekelenme iç çamaşırımda. Sanırım kimyasal oluyor yine. Moralimiz çok bozuldu eşimle. Daha önce de 1 defa yaşadım bu 2. Oluyor. Ne yapacağım ben şimdi çok kötüyüm
Test yaptım pozitifti kan yarın verecektim. Yerleşme kanaması bu kadar yoğun olur bilmiyorum
Kahverengi canım ara ara geliyorKırmızı renkli mi? Regl gibi mi? Yoksa böyle pembe ya da koyu kahverengi gibi mi
Test yapmışmıydınBugün gecikmenin 9. Günüydü sabah uyandım kahverengi lekelenme iç çamaşırımda. Sanırım kimyasal oluyor yine. Moralimiz çok bozuldu eşimle. Daha önce de 1 defa yaşadım bu 2. Oluyor. Ne yapacağım ben şimdi çok kötüyüm
Neden öyle düşünüyosun belki doktor prosteron faalan başlar bir git . Testini gördüm atmışsın. Heöen doktora git belki düşündüğün gibi bişey değidlirBugün gecikmenin 9. Günüydü sabah uyandım kahverengi lekelenme iç çamaşırımda. Sanırım kimyasal oluyor yine. Moralimiz çok bozuldu eşimle. Daha önce de 1 defa yaşadım bu 2. Oluyor. Ne yapacağım ben şimdi çok kötüyüm
Eşim vardiyalı çalışıyor 12 de evde olacak acile gitsek ne yapılır ki hiç umudum yok canımNeden öyle düşünüyosun belki doktor prosteron faalan başlar bir git . Testini gördüm atmışsın. Heöen doktora git belki düşündüğün gibi bişey değidlir
8 Aralık son adet. Şu an 5 haftalık olması gerekiyor neden böyle oldu off ağlayacağım şimdiNeden öyle düşünüyosun belki doktor prosteron faalan başlar bir git . Testini gördüm atmışsın. Heöen doktora git belki düşündüğün gibi bişey değidlir
2 gebeligimi de ilkte oldu olabilir neden olmasi 2 de de bahsettiginiz belirtiler vardi reglde göğüs hassasiyetim olurdu ama büyümezdi gebelikte buyuyorMerhaba kızlar aranızda yeniyimmm,31 aralık ovulasyon pik günümdü takip eden 2-3 günü değerlendirdim beklenen regl tarihim 18 Ocak yani henüz 10 gün var. Ama ben son 3 gündür adet olacakmış gibi kasık ağrısı çekiyorum akıntım var, göğüs hassasiyetim aşırı aşırı yani dokunamıyorum o kadar çok ağrıyor, sağ memem sol mememden daha büyük. Bunlar gebelik belirtileri olabilir mi? Psikolojik olarak mı böyle hissediyorum acaba anlayamadım? Bu ay ilk bebek denememizdi çevremde herkes ilk aydan hamile kalmazsın diyor kafam karıştı ne zaman test yapsam
Özel hastane acilinde beta hcg bakıyolarEşim vardiyalı çalışıyor 12 de evde olacak acile gitsek ne yapılır ki hiç umudum yok canım
Teşekkür ederim2 gebeligimi de ilkte oldu olabilir neden olmasi 2 de de bahsettiginiz belirtiler vardi reglde göğüs hassasiyetim olurdu ama büyümezdi gebelikte buyuyor
Foto yanlış ilk foto bugün kiHayırlısı olsun kızlar bende bekleyendenim ilk foto dün diyeri bugün yumurtlama dimi ve dün bugün değerlendirme yaptım yarında mi yapacam
Tabi ki kimyasalsa bişey yapamazlar ama ya bebek varsa ve kanama alanı oluştuysa ve önlem alınabilir bişeyse. Gitmediğin içinde olan bebeği kaybedersin. Tabi sen bilirsin ben olsam giderdimEşim vardiyalı çalışıyor 12 de evde olacak acile gitsek ne yapılır ki hiç umudum yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?