Hamile miyiimmm? Belirtilerimi değerlendirebilir misiniz???

test yaptınız mı? Kan verdiniz mi acaba? Yerleşme kanaması olabilir mi

Bugün gecikmenin 9. Günüydü sabah uyandım kahverengi lekelenme iç çamaşırımda. Sanırım kimyasal oluyor yine. Moralimiz çok bozuldu eşimle. Daha önce de 1 defa yaşadım bu 2. Oluyor. Ne yapacağım ben şimdi çok kötüyüm
test yaptınız mı? Kan verdiniz mi acaba? Yerleşme kanaması olabilir mi
Test yaptım pozitifti kan yarın verecektim. Yerleşme kanaması bu kadar yoğun olur bilmiyorum

Kırmızı renkli mi? Regl gibi mi? Yoksa böyle pembe ya da koyu kahverengi gibi mi

Test yapmışmıydın

Neden öyle düşünüyosun belki doktor prosteron faalan başlar bir git . Testini gördüm atmışsın. Heöen doktora git belki düşündüğün gibi bişey değidlir

2 gebeligimi de ilkte oldu olabilir neden olmasi 2 de de bahsettiginiz belirtiler vardi reglde göğüs hassasiyetim olurdu ama büyümezdi gebelikte buyuyor

2 gebeligimi de ilkte oldu olabilir neden olmasi 2 de de bahsettiginiz belirtiler vardi reglde göğüs hassasiyetim olurdu ama büyümezdi gebelikte buyuyor
Teşekkür ederim kan verdim şu an pozitif görünüyor çok şükür sağlıklı ilerlerse inşallah

Hayırlısı olsun kızlar bende bekleyendenim ilk foto dün diyeri bugün yumurtlama dimi ve dün bugün değerlendirme yaptım yarında mi yapacam

Eklentiler

• IMG_20250112_170716.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_20250111_171212.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 9
Eşim vardiyalı çalışıyor 12 de evde olacak acile gitsek ne yapılır ki hiç umudum yok canım
Tabi ki kimyasalsa bişey yapamazlar ama ya bebek varsa ve kanama alanı oluştuysa ve önlem alınabilir bişeyse. Gitmediğin içinde olan bebeği kaybedersin. Tabi sen bilirsin ben olsam giderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…