- 1 Ocak 2017
- 704
- 268
- 103
- Konu Sahibi minikediko
-
İki kere hamile kaldım ikiside sağlıklı ilerlemedi ama ilk aydan hamile kalmıştım banada herkes olmaz demişti hatta belirtilerime annem bile inanmamıştı. Ama onların dışında aynı belirtleri hatta fazlasını yaşayıp kesin hamileyim dediğim bir sürü ay geçti. Oladabilir psikolojikte olabilir vücut kendini hazırlıyordur. Ama daha çok erken. Ben iki hamileliğimdede adet günü çok düşük betayla öğrenmiştim biri 73 biri 13 o yüzden şimdi yapsanda çıkmaz çıkmayıncada üzülürsünMerhaba kızlar aranızda yeniyimmm,31 aralık ovulasyon pik günümdü takip eden 2-3 günü değerlendirdim beklenen regl tarihim 18 Ocak yani henüz 10 gün var. Ama ben son 3 gündür adet olacakmış gibi kasık ağrısı çekiyorum akıntım var, göğüs hassasiyetim aşırı aşırı yani dokunamıyorum o kadar çok ağrıyor, sağ memem sol mememden daha büyük. Bunlar gebelik belirtileri olabilir mi? Psikolojik olarak mı böyle hissediyorum acaba anlayamadım? Bu ay ilk bebek denememizdi çevremde herkes ilk aydan hamile kalmazsın diyor kafam karıştı ne zaman test yapsam
Sağlıkla mutlu haberi alıp bebisini kucağına alırsın inşallah canımmmİki kere hamile kaldım ikiside sağlıklı ilerlemedi ama ilk aydan hamile kalmıştım banada herkes olmaz demişti hatta belirtilerime annem bile inanmamıştı. Ama onların dışında aynı belirtleri hatta fazlasını yaşayıp kesin hamileyim dediğim bir sürü ay geçti. Oladabilir psikolojikte olabilir vücut kendini hazırlıyordur. Ama daha çok erken. Ben iki hamileliğimdede adet günü çok düşük betayla öğrenmiştim biri 73 biri 13 o yüzden şimdi yapsanda çıkmaz çıkmayıncada üzülürsün
Yaptım sıkışık şekilde yapmadım akşam yaptım sabah idrarı değil ama negatif umutlanmıştım ama malesefHayırlısıyla mutlu haber al inşallahhh, hangi marka test kullanacaksın?? Ne zaman yapacaksın heyecanlandım senin içinnn
Yaptım sıkışık şekilde yapmadım akşam yaptım sabah idrarı değil ama negatif umutlanmıştım ama malesefİnşallah hamilesindir canım ben ilk çocuğumda yumurtlamanın 10.günü silik çizgiyle öğrenmiştim, o zaman 3. Denemede olmuştu 28 yaşındaydım :) Şimdi 34 oldum tam 1 sene oldu henüz gebelik oluşmadı. İlk gebeliğimde en net hatırladığım şey yumurtlama sonrası da devam eden akıntıydı. 6 gün sonra adet ağrısı gibi ağrı olması da yerleşme dolayısıyla olmuş olabilir eğer hamileysen. Umarım pozitif çıkar testin
Daha erken zatennn biraz daha sabredelimmmYaptım sıkışık şekilde yapmadım akşam yaptım sabah idrarı değil ama negatif umutlanmıştım ama malesefgüzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederim
Nasıl anladın hamisss olduğunu direkt regl mi geciktiBen ilk denemede hamile kalmıştımolur öyle şeyler inan sende
Umarım gönlünüzce olur.Merhaba kızlar aranızda yeniyimmm,31 aralık ovulasyon pik günümdü takip eden 2-3 günü değerlendirdim beklenen regl tarihim 18 Ocak yani henüz 10 gün var. Ama ben son 3 gündür adet olacakmış gibi kasık ağrısı çekiyorum akıntım var, göğüs hassasiyetim aşırı aşırı yani dokunamıyorum o kadar çok ağrıyor, sağ memem sol mememden daha büyük. Bunlar gebelik belirtileri olabilir mi? Psikolojik olarak mı böyle hissediyorum acaba anlayamadım? Bu ay ilk bebek denememizdi çevremde herkes ilk aydan hamile kalmazsın diyor kafam karıştı ne zaman test yapsam
Evet hamilesin canimmm TebriklerKızlar hamile miyimAnlayan var mı? Internetten baktım 4 haftalik kadar diyor ama bilmediğimden emin olamadım.
Hamilesiniz tebrikler. Kaç gün gecikti adetiniz ?Kızlar hamile miyimAnlayan var mı? Internetten baktım 4 haftalik kadar diyor ama bilmediğimden emin olamadım.
Bana koca bir dünya hediye etti cevabınız. Şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarinizi kabul eylesin. İlk bebegimizi kaybetmiştikHamilesiniz tebrikler. Kaç gün gecikti adetiniz ?
Çok sevindim canım adınaBana koca bir dünya hediye etti cevabınız. Şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarinizi kabul eylesin. İlk bebegimizi kaybetmiştikReglim 7 gün gecikti. Test yaptım 1 çizgi net diğeri silik çıktı kan verdim sonuç bu
İnşallah sağlıklı bir ya da ne kadar istiyorsan:) o kadar bebeğe hamilesindir.Çok sevindim canım adınarabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de reglm gecikti 3 ocakta olmam lazımdı test yaptım çift çizgi çıktı ama daha kan vermedim daha önce kimyasal yaşadığım için beklemek istedim
İnşallahİnşallah sağlıklı bir ya da ne kadar istiyorsan:) o kadar bebeğe hamilesindir.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhÇok sevindim canım adınarabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de reglm gecikti 3 ocakta olmam lazımdı test yaptım çift çizgi çıktı ama daha kan vermedim daha önce kimyasal yaşadığım için beklemek istedim
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin inşallah. Belirtilerim kasık ağrısı batma şeklinde adet olacakmışım gibi iştah artışı göğüsler de büyüme oldu .Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhbelirtiniz oldu mu
Aynı belirtileri ben de yaşıyorum günlerdir ama bugün biraz hafifledi sanki regle 5 gün varÇok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin inşallah. Belirtilerim kasık ağrısı batma şeklinde adet olacakmışım gibi iştah artışı göğüsler de büyüme oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?