Hamile miyiimmm? Belirtilerimi değerlendirebilir misiniz???

İki kere hamile kaldım ikiside sağlıklı ilerlemedi ama ilk aydan hamile kalmıştım banada herkes olmaz demişti hatta belirtilerime annem bile inanmamıştı. Ama onların dışında aynı belirtleri hatta fazlasını yaşayıp kesin hamileyim dediğim bir sürü ay geçti. Oladabilir psikolojikte olabilir vücut kendini hazırlıyordur. Ama daha çok erken. Ben iki hamileliğimdede adet günü çok düşük betayla öğrenmiştim biri 73 biri 13 o yüzden şimdi yapsanda çıkmaz çıkmayıncada üzülürsün

Sağlıkla mutlu haberi alıp bebisini kucağına alırsın inşallah canımmm biraz daha beklemeye karar verdim test için

Hayırlısıyla mutlu haber al inşallahhh, hangi marka test kullanacaksın?? Ne zaman yapacaksın heyecanlandım senin içinnn
Yaptım sıkışık şekilde yapmadım akşam yaptım sabah idrarı değil ama negatif umutlanmıştım ama malesef güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederim

Yaptım sıkışık şekilde yapmadım akşam yaptım sabah idrarı değil ama negatif umutlanmıştım ama malesef size de güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederim

Kızlar hamile miyim Anlayan var mı? Internetten baktım 4 haftalik kadar diyor ama bilmediğimden emin olamadım.

Eklentiler

• 1000133756.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 11
Umarım gönlünüzce olur.

Hamilesiniz tebrikler. Kaç gün gecikti adetiniz ?
Bana koca bir dünya hediye etti cevabınız. Şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarinizi kabul eylesin. İlk bebegimizi kaybetmiştik Reglim 7 gün gecikti. Test yaptım 1 çizgi net diğeri silik çıktı kan verdim sonuç bu

Çok sevindim canım adına rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de reglm gecikti 3 ocakta olmam lazımdı test yaptım çift çizgi çıktı ama daha kan vermedim daha önce kimyasal yaşadığım için beklemek istedim

İnşallah sağlıklı bir ya da ne kadar istiyorsan:) o kadar bebeğe hamilesindir.

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahhh belirtiniz oldu mu

Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin inşallah. Belirtilerim kasık ağrısı batma şeklinde adet olacakmışım gibi iştah artışı göğüsler de büyüme oldu .
Aynı belirtileri ben de yaşıyorum günlerdir ama bugün biraz hafifledi sanki regle 5 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…