• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile mi?

berna56

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
107
1
46
29
Benim başıma gelen arkadaşıma da gelmiş. Ama onların biraz daha farklı. Kız üstüne çıkmış zıplamış sürtmüş biraz ama ikisinin de iç çamaşırı varmış ayriyeten kızda günlük ped varmış. Erkeğin donu biraz ıslakmış zevk suyu sanırım. Kız da hemen nolur nolmaz tuvaletini yapmış. Boşalma kesin yok. Bu olaydan hamilelik olur mu? Bir de 10 gün sonra adet bekleniyor o adette belli olur mu?

Benim başıma gelen arkadaşıma da gelmiş. Ama onların biraz daha farklı. Kız üstüne çıkmış zıplamış sürtmüş biraz ama ikisinin de iç çamaşırı varmış ayriyeten kızda günlük ped varmış. Erkeğin donu biraz ıslakmış zevk suyu sanırım. Kız da hemen nolur nolmaz tuvaletini yapmış. Boşalma kesin yok. Bu olaydan hamilelik olur mu? Bir de 10 gün sonra adet bekleniyor o adette belli olur mu?
Acil

Donu ıslakmış demekki donu varmış. adamın donu varsa kızın hamile olması mümkün değil! don önemli

Yani dalga geçme değil niyet ama bu kadar önsevişmeyi ,sevişmeyi bilip nasıl hamile kalırsınız bilmemeniz ilginç.
Ve yazdığınız detaylar fena.
yok üstündeymiş hoplamış vs vs. bize yahu elalemin fantazisinden.
teknoloji o kadar gelişti google' a nasıl hamile kalınır yazın bakalım ne çıkacak:?

Gerçekten soruyoruz lütfen sizce olması komikse bile açık şeyler yazın. Hamile olma ihtimali 1 olsa bile var mı? Yoksa 0 mı

Peki 9-10 gün sonra adet bekliyor. İlk adette belli olur mu hamilelik yoksa öbür adet mi bejlenmelş?

Peki 9-10 gün sonra adet bekliyor. İlk adette belli olur mu hamilelik yoksa öbür adet mi bejlenmelş?

Olma ihtimali 0. ama regl olunca rahatlarsınız tabii
çok merak ediyorsanız ayrıca eczaneden üzerinde zıplayan hoplayan adam gitsin gebelik testi alsın rahatlayın:)

[QU OTE="sneylul, post: 42455486, member: 330728"]Olma ihtimali 0. ama regl olunca rahatlarsınız tabii
çok merak ediyorsanız ayrıca eczaneden üzerinde zıplayan hoplayan adam gitsin gebelik testi alsın rahatlayın:)[/QUOTE]
Onu anladım. Demek istediğim 9-10 gün sonra adet bekliyoruz. Bu hamilelik 9-10 gün sonraki adeti etkiler mi? Yoksa diğer adeti beklemek zorunda mıyız? Test için sormuyorum. Hani adet olursa kesin hamilelik yok diyoruz ya. 10 gün sonraki adetten anlaşılır mı

Iliskiden sonraki ilk adet gorulurse %99 hamile degil demek. 9-10 gun sonra adet görecek siz de rahatlayacaksiniz:)

Ha bu arada kafaya cok takarsa hMilemiyim acaba?? Ne olacak?? Diye. O zaman da psikolojik olarak adeti gecikebilir. En guveniliri test..

Iliskiden sonraki ilk adet gorulurse %99 hamile degil demek. 9-10 gun sonra adet görecek siz de rahatlayacaksiniz:)
Peki şu olabilir mi? Adet beklediğimden önceki gün ilişkiye girdim. Öbür gün adet oldum. O 99 lük ihtimal hala geçerli mi? Yani ilişkiden sonra ne zaman olursa olsun isterse 1 gün sonra. Hamile değilsin demek midir?

Back