Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir yok nokta emin olabilirsinizBen de zaten bi daha olmaz onda da olmayacağına eminim. Sonuç olarak erkek çıplak ya da kilot ile kucakta sürtünseler bile kadında kilot ve ped olduğu taktirde zevk suyu ya da boşalmanın oraya ulaşma ihtimali yok değil mi
Arkadaşım bugün itibariyle adet olmuş. ÜStüne görme değil. Konu kapandı sanırım ama bir sorum var. Beklediğimizden 2-3 gün erken geldi. Bu bir sıkıntı mıdırHayir yok nokta emin olabilirsiniz
gerçekten zeka yaşınızı çok merak ettim ...Arkadaşım bugün itibariyle adet olmuş. ÜStüne görme değil. Konu kapandı sanırım ama bir sorum var. Beklediğimizden 2-3 gün erken geldi. Bu bir sıkıntı mıdır
jinekolog diilim bi problemmidr diilmidir net bisi diemem yanlis yonlendirme olur ama bi kez daha tekrar edeyim vucudumuz bir saat diil tik tak tik tak ayni seyirde islesin. tabiki bazen yogun bazen daha az yogun bazen erken bazen gecikmeli adet gorebilirsArkadaşım bugün itibariyle adet olmuş. ÜStüne görme değil. Konu kapandı sanırım ama bir sorum var. Beklediğimizden 2-3 gün erken geldi. Bu bir sıkıntı mıdır
Hamile olmadığı ortaya çıktı sanırım. Zaten ihtimal azdı da kanıtlandı diyelim.jinekolog diilim bi problemmidr diilmidir net bisi diemem yanlis yonlendirme olur ama bi kez daha tekrar edeyim vucudumuz bir saat diil tik tak tik tak ayni seyirde islesin. tabiki bazen yogun bazen daha az yogun bazen erken bazen gecikmeli adet gorebilirs
ihtimal yoktu %1lik ihtimal bile yoktu lutfen biraz arastirin artik nasi hamile kalinio hala hamile olmadii ortaya cikti SANIRIM yaziosun bu sekilde hamile kalinsaydi kimse yataga ciplak girmezdi. su soledikleriniz gercekten yaradanin zoruna gider bu kadar kolay mi ya? burda bu kadar hamile kalmak icin denemedii yol kalmayan onca insanla dalga gecmek gibi bisi sizin yaptiiniz. okudunuz mu hic forumda senle arkadasin hamile kalmak icin insanlar neler yapio??? ayaklarini duvara dikmeler bi amuda kalkmadiklari kalio kiminin siz ustunde donla zevk suyuyla hamile kalir mi diosunuz saka mi yapiosunuz ya? hadi senin durumunda biraz belki milyonda bi ihtimalden soz edilebilirdi ama bu konu da o milyonda diil trilyonda 1 bile ihtimal yok ya yeter cidden bu kadar dalga gecercesine hamilemidir risk kalmamistir dimi die sormain. sabirla cevap verio bi cok insan ama bi yerden sonrada insanin cidden zoruna gidio. ve bisi daa soliim sende arkadasinda uzerinizde kaban bile olsa erkek arkadasinizla yeterli cinsel olgunluga gelene kadar ayni odada basbasa dahi kalmayin olur mu??? atesli bi opusme yasamayin bide!!! alinmayin darilmayin kusura da bakmain bu kadari yeter cidden artik kurcalamayin.Hamile olmadığı ortaya çıktı sanırım. Zaten ihtimal azdı da kanıtlandı diyelim.
Donu ıslakmış demekki donu varmış. adamın donu varsa kızın hamile olması mümkün değil! don önemli
Hocan kim ki ? Aradan geçmiş 2 ay hamile miyim diyorsun hımmm kesin bir şey söyleyemeyiz bir 9 ay daha beklemek lazım kanımca.Merhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?
Dalga geçilecek birşey yok aylarca adet görenler oluyormuş ondan şüphelendimHocan kim ki ? Aradan geçmiş 2 ay hamile miyim diyorsun hımmm kesin bir şey söyleyemeyiz bir 9 ay daha beklemek lazım kanımca.
Yapma göZünü seveyim . Sen bizle mi dalga geçiyorsun, bekle bi kaç adet daha ,9 ay sonra zaten anlaşılırDalga geçilecek birşey yok aylarca adet görenler oluyormuş ondan şüphelendim
tamamHocan kim ki ? Aradan geçmiş 2 ay hamile miyim diyorsun hımmm kesin bir şey söyleyemeyiz bir 9 ay daha beklemek lazım kanımca.
Komik misin sen yaaYapma göZünü seveyim . Sen bizle mi dalga geçiyorsun, bekle bi kaç adet daha ,9 ay sonra zaten anlaşılır
Senin kadar değil canımmKomik misin sen yaa