hamile mi?

melodikumral

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
78
5
iyi günler ablalarım arkadaşlarım.canıım arkadaşım için yazıyorum.arkadaşımın eylülde düğünü var fakat nikahı önce oldu ve enişte beyle beraber olmuşlar dün bana anlattı ve dünden beri ikna edemiyorum yazdıklarınızı okuyacağız lütfen yardımcı olun.

14 nisanda beraber olmuşlar 15inde adetini bekliyomuş zaten olmuşta ama hamilelikte üstüne görme mi ne varmış o olabilir mi diye korkuyor ama normal adetmiş.adetten sonra da lekelenme olmuş doktora gitmiş ayın 30 unda test yaptırmış negatif çıkmış ama içi rahat değil.testi erken mi yaptırmış tekrarlaması gerekir mi

ben teorik olarak olamayacığını söylüyorum ovulasyon falan var sonuçta kendide biliyor ama kendini hırpalıyor şimdi kendini tuhaf hissediyor ne yapacağım diye çok üzgün ayrıca evliler zaten ama düğünden önce oldu malumm.. neyse böyle birşey olabilir mi? içini ferahlatın ben daraldımm

Hamile degildir adete 1 hafta kala yumurtlama olmaz zaten adette gormus

hamile değil arkadaşınız
dr kendisi söylemişti bana adetten bir hafta önce ilişkiye girdiğinde bile kalmazsın adetin yaklaşmış demişti

Eeee adet olduysa zaten neyine hamile olacak kii zaten nerdeyse adet günü birlikte olmuş...Olabilir mi bilmem milyonda bir ihtimal..

beklenen adet tarihinden bir gün önce hamile kalma ihtimali yok denecek kadar az.ayrıca adet görmüş zaten.hamile kalmak o kadar kolay bir iş değil.ayrıca testte yaptırmış.negative cıkmış.test tarihide erken degıl.içi rahat etmiyorsa bir daha yaptırsın test

biliyor ama inanmak istemiyor mu ben de anlamadım ..kendini suçluyor bide düğünü eylülde olacaktı yani suçluluk duygusu da var

Acelesi neymis arkadasinin dugunden sonra sevisseymis.hamile kalmasi icin adetten geriye 14gun saymmasi lazim.adetten 1gun once hamile kalamaz.

ailem ne der diye sorun yapıyor.. ben de şaşırdım dünden beri konuşuyoruz doktorada gitmiş sonuçta ben de öyle diyorum inandıramadım ikna olmuyor.psikolojik galiba

hamile degil. adetten bi once girilen iliskiden hamile kalinmaz. onceki ay adetin basladgi gunden sayarak on dördüncü gune gelsin. on dorduncu gunden iki gun sonra yada iki gun onceki aralikta iliskiye girselerdi olurdu cocuk. ayrica adet kani gelmiş neyin korkusunj yaşıyor anlamiyorum

internette okumuş üstüne görmemi ne varmış onlara takmış.ben bekarım ama bende biliyorum yani... ama psikolojik olarak taktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…