hamile mi?

Hamile diildir de madem bu kadar korkuyo dugun oncesi niye kendini strese sokacak seyler yapioki korunsun o tatli telasin tadini cikartsin

15 indeki gelecek adet için ayin 14 unde duvarlar yikilmis yolculuk baslamistir zaten , imkansiza yakin hamile olmasi
spermler en fazla 72 saat yasar kadinin vucudunda
arkdasiyin adeti de en az uç gun surmustur herhalde
her tarafdan çuruk bi teori sizinki

Doktor test yapıyor inanmıyor burada ki bayanlarin yazdigina mi inanacak.

Tecrube ile alakali bir sey degil ki bu yorum alsin ici rahatlasin. Doktor test yapmış negatif çıkmış daha ne olmasi gerekiyor. Madem bu kadar dert edecekti ne diye sabredememis.

canım test günüyle adeti arasında baya gün var eğer doğru anladıysam. değildir bence. adette olmuş, testte negatif çıkmış. eğer içi rahat değilse kan versin.

inanmamak değilde kuruntu yapıyor. yapmış bi hata malesef kendi özeli artık ona karışamıycağım.=)

canım test günüyle adeti arasında baya gün var eğer doğru anladıysam. değildir bence. adette olmuş, testte negatif çıkmış. eğer içi rahat değilse kan versin.

kan testi yaptrmış canıım .ama erken mi yaptırdım ki diyor ilişkiden 13 gün sonra yükselir mi hemen ? onun kuruntusu

evet görüyorum evet herşey belirgin hmmmm hamile değil oldumu dr a inanmamak ne kadar ilginç müneccimlik yaptım size korkmasın hamile dil

kendide biliyor ama işte düşünüyor pişman ya ondan.. neyseki daha sakin artıık :) okudu yorumlarınızı da teşekkürlerini sunuyor en yakın zamanda o da üye olacakmış :)))

Bence tıbben ımkansız adetten bır gun önce bırlıkte olmak da kısmen bır korunma yöntemi gıbı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…