- 30 Mart 2009
- 13.983
- 62.763
-
- Konu Sahibi alonedark18
Amin insallah tum hastalar daha iyi olur, herkes iyilesirÇok sevindirici haber bunlar. Modum aşırı düşüktü bunları okumak iyi geldi
İnşallah daha iyi olursun.
teşekkür ederim tekrar
Gel istanbulda benim ev cok eglenceliCok yorgun hissediyorum ama su aralar, mutsuzum da. Senı de gorunce dırekt aklima nasil eglenecegımız geldıkoronayı hesaba katmadım evet.
Cani cooook sikiliyor olmali, “az once” sevisip kosa kosa burda baslik actigina gorebu üyenin bende bir çok konusunu hatırlıyorum
eşim saf mı diye bir konusu vardı.
annesi 1 gece yanlız kalacak diye duyduğu hüzünlü konusu
oğluna karşı bazen sevgisiz hissettiği bir konusu falan aklımda kalanlar
fake olabilir mi ki ama konuları tutarlı çoğunlukla sadece canı sıkılıyor olabilir
Esim saf mı ve annesı evde tek dıye huzunlu olanı bende hatırladım haybeye dememıs arkadaslar demekbu üyenin bende bir çok konusunu hatırlıyorum
eşim saf mı diye bir konusu vardı.
annesi 1 gece yanlız kalacak diye duyduğu hüzünlü konusu
oğluna karşı bazen sevgisiz hissettiği bir konusu falan aklımda kalanlar
fake olabilir mi ki ama konuları tutarlı çoğunlukla sadece canı sıkılıyor olabilir
Annecıgım ıyılessın de kutlayalım ozamanGel istanbulda benim ev cok eglenceliHem hayvanat bahcesi gibi hem de yaramaz 2 bebe var. Yani bi insan eglenmek icin daha ne ister di mi
Ben haybeye konusmam minnosumEsim saf mı ve annesı evde tek dıye huzunlu olanı bende hatırladım haybeye dememıs arkadaslar demek
Annecıgım ıyılessın de kutlayalım ozaman
Ben eve donerken 19du sonra aradıgımda uyuyordu. Babam yanında ben gece eve dondum. Sabah gıdıcem yanına womanımBen haybeye konusmam minnosumannenin tansiyon ne durumda su an
Kalmissinizdir.azonce geri çekilme ile ilişki oldu ..onun harici bı korunma yöntemi yok halihazırda olan..dışarı boşalma da hemen olmadı yani ciktiktan biraz süre sonra oldu..buna rağmen beni bı korku sardı şimdi...zevk suyunda yuzbinlerfe sprem varmış ..adetim biteli iki gün olmuştu ...ihtimal varmıdır ..dört aylık bebeğim varAllah'ım isteyene versin ..emziriyorum ertesi gün hapı da alamam...veya gerek varmı ...
cikmasina gerek var mi.. orada olmustur o is..Bacım yine mi sen ya, 2 çocukla gece mutfaktan çıkmadan ne ara seviştin sen
herkeste 14 gun degil o.. her ay da ayni degil.. bazen 14. gun yakalarsin yumurtayi bazen 18. gun bazen adetten hemen sonra..Filmdelisi
Konu sahibi adettim iki gün önce demiş ya hani
Adetten sonra yani önümüzdeki/bı sonraki beklenen adet tarihimizden 14 gün önce yumurtlama olmuyor muyani bu şartlarda hamile kalmaması lazım değil mi zaten.cok ciddiye aldım konuyu?
bacim al bol bol prezervatif koy eve igne ilac bir sey kullanamiyorsan.. evde bulunsun nedir yani akari yok kokari yok..azonce geri çekilme ile ilişki oldu ..onun harici bı korunma yöntemi yok halihazırda olan..dışarı boşalma da hemen olmadı yani ciktiktan biraz süre sonra oldu..buna rağmen beni bı korku sardı şimdi...zevk suyunda yuzbinlerfe sprem varmış ..adetim biteli iki gün olmuştu ...ihtimal varmıdır ..dört aylık bebeğim varAllah'ım isteyene versin ..emziriyorum ertesi gün hapı da alamam...veya gerek varmı ...
Haydaaaherkeste 14 gun degil o.. her ay da ayni degil.. bazen 14. gun yakalarsin yumurtayi bazen 18. gun bazen adetten hemen sonra..
Umarim su an cok iyidirBen eve donerken 19du sonra aradıgımda uyuyordu. Babam yanında ben gece eve dondum. Sabah gıdıcem yanına womanım
Sakın ertesi gün hapı kullanma 6 gün enziremezsin ve çocuk memeden kesilirazonce geri çekilme ile ilişki oldu ..onun harici bı korunma yöntemi yok halihazırda olan..dışarı boşalma da hemen olmadı yani ciktiktan biraz süre sonra oldu..buna rağmen beni bı korku sardı şimdi...zevk suyunda yuzbinlerfe sprem varmış ..adetim biteli iki gün olmuştu ...ihtimal varmıdır ..dört aylık bebeğim varAllah'ım isteyene versin ..emziriyorum ertesi gün hapı da alamam...veya gerek varmı ...
Hamile kalmazsın sakin ol, yumurtlama zamanı olma ihtimali yok bence, ama bir yöntem kullan bence de, emzirenler için hap var cerazetta sanırım ismi, yapmam diyorsan prezervatif kullan mutlakaazonce geri çekilme ile ilişki oldu ..onun harici bı korunma yöntemi yok halihazırda olan..dışarı boşalma da hemen olmadı yani ciktiktan biraz süre sonra oldu..buna rağmen beni bı korku sardı şimdi...zevk suyunda yuzbinlerfe sprem varmış ..adetim biteli iki gün olmuştu ...ihtimal varmıdır ..dört aylık bebeğim varAllah'ım isteyene versin ..emziriyorum ertesi gün hapı da alamam...veya gerek varmı ...
Ahahahha kopppptummmmya konu sahibinin ilk farkettigim konusunda ilk cocuguna (kizdi sanirim) asiri duskun olmasi problemi vardi, 2-3 gun sonra konu acmisti okullar aciliyormus ben kayit yaptirmadim diye. İcimden dedim ne kaaaa da evladina duskun ozverili bir anne sonrasinda her konusu daha da enteresan olmaya basladi, takip edemedim gerek de duymadim
öyle mi xqnim adetim bitmişti iki gün önce ...bitek buna güveniyorum prezervatif yoktu geri çekilme olmak zorunda oldu ..bidaha aslaaa ama ..Hamile kalmazsın sakin ol, yumurtlama zamanı olma ihtimali yok bence, ama bir yöntem kullan bence de, emzirenler için hap var cerazetta sanırım ismi, yapmam diyorsan prezervatif kullan mutlaka