hamile kalmişmiyimdir

bu üyenin bende bir çok konusunu hatırlıyorum
eşim saf mı diye bir konusu vardı.
annesi 1 gece yanlız kalacak diye duyduğu hüzünlü konusu
oğluna karşı bazen sevgisiz hissettiği bir konusu falan aklımda kalanlar
fake olabilir mi ki ama konuları tutarlı çoğunlukla sadece canı sıkılıyor olabilir

Cani cooook sikiliyor olmali, “az once” sevisip kosa kosa burda baslik actigina gore

Esim saf mı ve annesı evde tek dıye huzunlu olanı bende hatırladım haybeye dememıs arkadaslar demek
Gel istanbulda benim ev cok eglenceli Hem hayvanat bahcesi gibi hem de yaramaz 2 bebe var. Yani bi insan eglenmek icin daha ne ister di mi
Annecıgım ıyılessın de kutlayalım ozaman

Kalmissinizdir.

herkeste 14 gun degil o.. her ay da ayni degil.. bazen 14. gun yakalarsin yumurtayi bazen 18. gun bazen adetten hemen sonra..

bacim al bol bol prezervatif koy eve igne ilac bir sey kullanamiyorsan.. evde bulunsun nedir yani akari yok kokari yok..

Sakın ertesi gün hapı kullanma 6 gün enziremezsin ve çocuk memeden kesilir
İkincisi yumurtlama günün değildir zaten korkma kalmazsın

Konunuz bile vardı korunmayla ilgili, çözüm olarak geri çekilmeyi mi buldunuz?

Kendisi korunma yöntemi bile değildir.

Ertesi gün hapı alın diyeceğim ama emzirirken sıkıntı olur mu öğrenmek lazim.

Gerçekten korunun bundan sonra da.

Hamile kalmazsın sakin ol, yumurtlama zamanı olma ihtimali yok bence, ama bir yöntem kullan bence de, emzirenler için hap var cerazetta sanırım ismi, yapmam diyorsan prezervatif kullan mutlaka

Mune lütfen gerekeni yaparmisiniz , aşırı hakaretvari yorumlar , dalga geçerek konuyu saptirmalar , takıntılı şekilde hemde.. WOMAN insanların sıkıntılarını ruh hallerini bukadar aşagilaman insanlığa yakışmıyor...konularına takiksin rahatsız oluyorsun başlığı ve paylasani görüyorsun girme okuma ....

Hamile kalmazsın sakin ol, yumurtlama zamanı olma ihtimali yok bence, ama bir yöntem kullan bence de, emzirenler için hap var cerazetta sanırım ismi, yapmam diyorsan prezervatif kullan mutlaka
öyle mi xqnim adetim bitmişti iki gün önce ...bitek buna güveniyorum prezervatif yoktu geri çekilme olmak zorunda oldu ..bidaha aslaaa ama ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…