hamile kalmişmiyimdir

Filmdelisi
Konu sahibi adettim iki gün önce demiş ya hani
Adetten sonra yani önümüzdeki/bı sonraki beklenen adet tarihimizden 14 gün önce yumurtlama olmuyor muyani bu şartlarda hamile kalmaması lazım değil mi zaten.cok ciddiye aldım konuyu🤣?
Valla bacım ben öyle kaldım, ondan bir penis ve bir vajina mevcutsa her zaman hamile kalma ihtimali vardır insanda😂😂

Kafa dağıtmaya geldim. Aslında hiç keyfim yok ya 😔 sarıyorum öyle sağa sola işte.
Anjiyo olacak 30 kasımda sonra da açık kalp ameliyatı... ben b...ktan hallice..
zeynam da düşen oksijenine inat gülümsüyor
Her şey iyi olacak, sar bacım kime istiyorsan ona sar, at stresini.
Gülümseyecek tabii annesi, melek o, senin meleğin:)
Allahım sana güç kuvvet, yavruna şifa versin.
Kocanla da ekşınlı geceler😂

O değil de sana hipnotize olmuşcasına güveniyorum. Sanırım psişik güçler vasıtasıynan çözümleme yapılıyo beyninde. 😍
Ahahahha kopppptummmm 😂😂😂 ya konu sahibinin ilk farkettigim konusunda ilk cocuguna (kizdi sanirim) asiri duskun olmasi problemi vardi, 2-3 gun sonra konu acmisti okullar aciliyormus ben kayit yaptirmadim diye. İcimden dedim ne kaaaa da evladina duskun ozverili bir anne 😅 sonrasinda her konusu daha da enteresan olmaya basladi, takip edemedim gerek de duymadim 🤣🤣🤣

Kafa dağıtmaya geldim. Aslında hiç keyfim yok ya 😔 sarıyorum öyle sağa sola işte.
Anjiyo olacak 30 kasımda sonra da açık kalp ameliyatı... ben b...ktan hallice..
zeynam da düşen oksijenine inat gülümsüyor
Hepsi gececek ve bugunleri aci bir tebessumle hatirlayacaksin 🥲

Ahahahha kopppptummmm 😂😂😂 ya konu sahibinin ilk farkettigim konusunda ilk cocuguna (kizdi sanirim) asiri duskun olmasi problemi vardi, 2-3 gun sonra konu acmisti okullar aciliyormus ben kayit yaptirmadim diye. İcimden dedim ne kaaaa da evladina duskun ozverili bir anne 😅 sonrasinda her konusu daha da enteresan olmaya basladi, takip edemedim gerek de duymadim 🤣🤣🤣
E tamam işte çok düşkün olduğu için gözünün önünden ayırıp okula gönderesi yok.

Evet kız erkek muamması var ama ben onu ifşa durumu olur diye dönüştürdüğünü düşünmüştüm.
Ayın pollyannasına adayım, gece gece yediğim böreklere yanarım...

Ben dogustan kalp hastasiyim. Hem ufurum var hem de ritm bozuklugu ama bak 38 yasindayim ve iyiyim, eylul de iyi olacak 🙏🏻🥰🌺
Kalbini severim. Hep iyi ol inşallah.. kalp hastası olan herkes benim için özellikli.. Rabbim sana da şifa versin.
inşallah senin yaşlarını da görmemiz nasip olur ♥️

Kalbini severim. Hep iyi ol inşallah.. kalp hastası olan herkes benim için özellikli.. Rabbim sana da şifa versin.
inşallah senin yaşlarını da görmemiz nasip olur ♥️
Gorursunuz gorursunuz, bende bu gamsizlik varken 😂 amin canim, insallah eylul toparlansin, corona da bitsin, sonra eylule gecmis olsun partisi yapalim hep birlikte 🥰🥰🥰

ustelik kac yasinda olursak olalim, kadin milleti cok guclu bunu sakin unutma annesi. Ben nabzim 200 oldugunda da 35-40 oldugunda da canavar gibiydim, eylul de oyle olacak eminim 🥲

Gorursunuz gorursunuz, bende bu gamsizlik varken 😂 amin canim, insallah eylul toparlansin, corona da bitsin, sonra eylule gecmis olsun partisi yapalim hep birlikte 🥰🥰🥰

ustelik kac yasinda olursak olalim, kadin milleti cok guclu bunu sakin unutma annesi. Ben nabzim 200 oldugunda da 35-40 oldugunda da canavar gibiydim, eylul de oyle olacak eminim 🥲
Çok sevindirici haber bunlar. Modum aşırı düşüktü bunları okumak iyi geldi🥰
İnşallah daha iyi olursun.
teşekkür ederim tekrar 🌸

X