- 30 Mart 2009
- 13.983
- 62.764
-
- Konu Sahibi alonedark18
Allah sizi bildigi gibi yapsinGecenin köründe yaprak sarmalarından girdi, çok sorgulamadık o an inan ki.
Herkes evinde ne varsa saldırdı, hatta bir ara ekmek arası reçel peynir ve turşu kombini okudum, yok artık dedim
Allahım...
Valla bacım ben öyle kaldım, ondan bir penis ve bir vajina mevcutsa her zaman hamile kalma ihtimali vardır insandaFilmdelisi
Konu sahibi adettim iki gün önce demiş ya hani
Adetten sonra yani önümüzdeki/bı sonraki beklenen adet tarihimizden 14 gün önce yumurtlama olmuyor muyani bu şartlarda hamile kalmaması lazım değil mi zaten.cok ciddiye aldım konuyu?
Kafa dağıtmaya geldim. Aslında hiç keyfim yok yaBende yok diye haset ediyorumdur
Nasılsın cinnet, yavrun nasıl?
Her şey iyi olacak, sar bacım kime istiyorsan ona sar, at stresini.Kafa dağıtmaya geldim. Aslında hiç keyfim yok yasarıyorum öyle sağa sola işte.
Anjiyo olacak 30 kasımda sonra da açık kalp ameliyatı... ben b...ktan hallice..
zeynam da düşen oksijenine inat gülümsüyor
Ahahahha kopppptummmmO değil de sana hipnotize olmuşcasına güveniyorum. Sanırım psişik güçler vasıtasıynan çözümleme yapılıyo beyninde.
Dua etmeyi unutma olur mu?Her şey iyi olacak, sar bacım kime istiyorsan ona sar, at stresini.
Gülümseyecek tabii annesi, melek o, senin meleğin:)
Allahım sana güç kuvvet, yavruna şifa versin.
Kocanla da ekşınlı geceler
Hepsi gececek ve bugunleri aci bir tebessumle hatirlayacaksinKafa dağıtmaya geldim. Aslında hiç keyfim yok yasarıyorum öyle sağa sola işte.
Anjiyo olacak 30 kasımda sonra da açık kalp ameliyatı... ben b...ktan hallice..
zeynam da düşen oksijenine inat gülümsüyor
E tamam işte çok düşkün olduğu için gözünün önünden ayırıp okula gönderesi yok.Ahahahha kopppptummmmya konu sahibinin ilk farkettigim konusunda ilk cocuguna (kizdi sanirim) asiri duskun olmasi problemi vardi, 2-3 gun sonra konu acmisti okullar aciliyormus ben kayit yaptirmadim diye. İcimden dedim ne kaaaa da evladina duskun ozverili bir anne sonrasinda her konusu daha da enteresan olmaya basladi, takip edemedim gerek de duymadim
Evet kız erkek muamması var ama ben onu ifşa durumu olur diye dönüştürdüğünü düşünmüştüm.Ahahahha kopppptummmmya konu sahibinin ilk farkettigim konusunda ilk cocuguna (kizdi sanirim) asiri duskun olmasi problemi vardi, 2-3 gun sonra konu acmisti okullar aciliyormus ben kayit yaptirmadim diye. İcimden dedim ne kaaaa da evladina duskun ozverili bir anne sonrasinda her konusu daha da enteresan olmaya basladi, takip edemedim gerek de duymadim
CanımsınHepsi gececek ve bugunleri aci bir tebessumle hatirlayacaksin
Cok mantikli, su an aydinlanma yasadim resmen dimagim acildiE tamam işte çok düşkün olduğu için gözünün önünden ayırıp okula gönderesi yok.
Litfen amaaaa bugun polyanna benimEvet kız erkek muamması var ama ben onu ifşa durumu olur diye dönüştürdüğünü düşünmüştüm.
Ayın pollyannasına adayım, gece gece yediğim böreklere yanarım...
Etmez miyiz, her zaman aklımızda duamızdasınız.Dua etmeyi unutma olur mu?
canımsın
Ben dogustan kalp hastasiyim. Hem ufurum var hem de ritm bozuklugu ama bak 38 yasindayim ve iyiyim, eylul de iyi olacakCanımsın
Kalbini severim. Hep iyi ol inşallah.. kalp hastası olan herkes benim için özellikli.. Rabbim sana da şifa versin.Ben dogustan kalp hastasiyim. Hem ufurum var hem de ritm bozuklugu ama bak 38 yasindayim ve iyiyim, eylul de iyi olacak
Kıbrıs a ne zaman gidiyoruz, ben artık gitmek istiyorum galiba bebegımBen dogustan kalp hastasiyim. Hem ufurum var hem de ritm bozuklugu ama bak 38 yasindayim ve iyiyim, eylul de iyi olacak
Gorursunuz gorursunuz, bende bu gamsizlik varkenKalbini severim. Hep iyi ol inşallah.. kalp hastası olan herkes benim için özellikli.. Rabbim sana da şifa versin.
inşallah senin yaşlarını da görmemiz nasip olur
Simdi her girene test yapiyolar beybisi. Sen de durdun durdun coronanin gobeende kibris diyosunKıbrıs a ne zaman gidiyoruz, ben artık gitmek istiyorum galiba bebegım
Cok yorgun hissediyorum ama su aralar, mutsuzum da. Senı de gorunce dırekt aklima nasil eglenecegımız geldıSimdi her girene test yapiyolar beybisi. Sen de durdun durdun coronanin gobeende kibris diyosun
Çok sevindirici haber bunlar. Modum aşırı düşüktü bunları okumak iyi geldiGorursunuz gorursunuz, bende bu gamsizlik varkenamin canim, insallah eylul toparlansin, corona da bitsin, sonra eylule gecmis olsun partisi yapalim hep birlikte
ustelik kac yasinda olursak olalim, kadin milleti cok guclu bunu sakin unutma annesi. Ben nabzim 200 oldugunda da 35-40 oldugunda da canavar gibiydim, eylul de oyle olacak eminim