- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
-
- Konu Sahibi alonedark18
Bu kadar dk durum bildirmenize, gozumuzde canlandiracak kadar detay vermenize gerek var miydiazonce geri çekilme ile ilişki oldu ..onun harici bı korunma yöntemi yok halihazırda olan..dışarı boşalma da hemen olmadı yani ciktiktan biraz süre sonra oldu..buna rağmen beni bı korku sardı şimdi...zevk suyunda yuzbinlerfe sprem varmış ..adetim biteli iki gün olmuştu ...ihtimal varmıdır ..dört aylık bebeğim varAllah'ım isteyene versin ..emziriyorum ertesi gün hapı da alamam...veya gerek varmı ...
Nıye yıne mı sen dedin sjsjsjsjsBacım yine mi sen ya, 2 çocukla gece mutfaktan çıkmadan ne ara seviştin sen
Cok enteresan ama bu konu sahibinin her konusu beni bi sekilde rahatsiz ediyor. Sanki sahici degilmis, evinde otururken cani cok sikiliyormus gibiBacım yine mi sen ya, 2 çocukla gece mutfaktan çıkmadan ne ara seviştin sen
Canı fena sıkılıyor o belli de hangi ara, onu bilemedimCok enteresan ama bu konu sahibinin her konusu beni bi sekilde rahatsiz ediyor. Sanki sahici degilmis, evinde otururken cani cok sikiliyormus gibi
Cunku fazla bos vakit can sikarCanı fena sıkılıyor o belli de hangi ara, onu bilemedim
Üst üste geceleri konuları mevcut.Nıye yıne mı sen dedin sjsjsjsjs
Bende sandım hep boyle cınselseksli konular açıyorÜst üste geceleri konuları mevcut.
İlk olarak iki çocukla benim de yaşadığım insanlık dışı bir yaşam stili.
İkinci olarak mutfaktan çıkmadan yeme depresyonu
Üçüncü covidi evde atlatma
Dördüncü bu
Her geceye bir bomba, tüm konuları birleştirinde normal olarak ne ara diye düşündüm
Fake ise feci olay çıkarırım, geçen gece kaç kadına yemek yedirdi yahu!Cunku fazla bos vakit can sikar
Valla bence inanan liselidir agstaschjkFake ise feci olay çıkarırım, geçen gece kaç kadına yemek yedirdi yahu!
Topluca 1 kilo aldık konu sahibi yüzünden
Sevişen nasıl sevişirse sevişsin elleşmeyin yavBacım yine mi sen ya, 2 çocukla gece mutfaktan çıkmadan ne ara seviştin sen
Gecenin köründe yaprak sarmalarından girdi, çok sorgulamadık o an inan ki.Valla bence inanan liselidir agstaschjk
FilmdelisiErtesi gün hapı alın sonra vah vah tühtüh seansı yapmak istemiyorsanız.
Geri çekilme korunma yöntemi değildir.
O değil de sana hipnotize olmuşcasına güveniyorum. Sanırım psişik güçler vasıtasıynan çözümleme yapılıyo beyninde.Valla bence inanan liselidir agstaschjk
Bende yok diye haset ediyorumdurSevişen nasıl sevişirse sevişsin elleşmeyin yav
Öyle bi matemeatik yok. Vücuduumuz mekanik değil. Ovulasyon testi yapmıyorsa bilemez ne zaman yumurtlayacağını.Filmdelisi
Konu sahibi adettim iki gün önce demiş ya hani
Adetten sonra yani önümüzdeki/bı sonraki beklenen adet tarihimizden 14 gün önce yumurtlama olmuyor muyani bu şartlarda hamile kalmaması lazım değil mi zaten.cok ciddiye aldım konuyu?