hamile kalmişmiyimdir

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.924
1.695
azonce geri çekilme ile ilişki oldu ..onun harici bı korunma yöntemi yok halihazırda olan..dışarı boşalma da hemen olmadı yani ciktiktan biraz süre sonra oldu..buna rağmen beni bı korku sardı şimdi...zevk suyunda yuzbinlerfe sprem varmış ..adetim biteli iki gün olmuştu ...ihtimal varmıdır ..dört aylık bebeğim var Allah'ım isteyene versin ..emziriyorum ertesi gün hapı da alamam...veya gerek varmı ...

Bu kadar dk durum bildirmenize, gozumuzde canlandiracak kadar detay vermenize gerek var miydi

Nıye yıne mı sen dedin sjsjsjsjs
Üst üste geceleri konuları mevcut.
İlk olarak iki çocukla benim de yaşadığım insanlık dışı bir yaşam stili.
İkinci olarak mutfaktan çıkmadan yeme depresyonu
Üçüncü covidi evde atlatma
Dördüncü bu

Her geceye bir bomba, tüm konuları birleştirinde normal olarak ne ara diye düşündüm

Bende sandım hep boyle cınselseksli konular açıyor haklısın suan

Ertesi gün hapı alın sonra vah vah tühtüh seansı yapmak istemiyorsanız.
Geri çekilme korunma yöntemi değildir.
Filmdelisi
Konu sahibi adettim iki gün önce demiş ya hani
Adetten sonra yani önümüzdeki/bı sonraki beklenen adet tarihimizden 14 gün önce yumurtlama olmuyor muyani bu şartlarda hamile kalmaması lazım değil mi zaten.cok ciddiye aldım konuyu?

Öyle bi matemeatik yok. Vücuduumuz mekanik değil. Ovulasyon testi yapmıyorsa bilemez ne zaman yumurtlayacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…