- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
-
- Konu Sahibi alonedark18
tabikide çözüm o değildi...evde yoktu o yöntem olmuş oldu ...Konunuz bile vardı korunmayla ilgili, çözüm olarak geri çekilmeyi mi buldunuz?
Kendisi korunma yöntemi bile değildir.
Ertesi gün hapı alın diyeceğim ama emzirirken sıkıntı olur mu öğrenmek lazim.
Gerçekten korunun bundan sonra da.
Yooo size takik falan degilim, neden olayim ya da benim icin bu kadar onemli oldugunuzu dusunmenize ne sebep oldu bilmiyorum. Basligi gorup konuya giriyorum, okuduktan sonra kullaniciya bakiyorum.Mune lütfen gerekeni yaparmisiniz , aşırı hakaretvari yorumlar , dalga geçerek konuyu saptirmalar , takıntılı şekilde hemde.. WOMAN insanların sıkıntılarını ruh hallerini bukadar aşagilaman insanlığa yakışmıyor...konularına takiksin rahatsız oluyorsun başlığı ve paylasani görüyorsun girme okuma ....
seninle de baya muhabet etmistik sevmiştim seni...oysaki pek bı alayciymissin...yemeseydin kardeşim...o benim derdimdi gece çok yemek derdi...ben mi dedim sana kalk börek pişir diye ...seninde benden farkın yok ozaman....konularima bukadar alaycı yakasmani yakıştıramadım ...rahatsız oluyorsanız okumayın ..Fake ise feci olay çıkarırım, geçen gece kaç kadına yemek yedirdi yahu!
Topluca 1 kilo aldık konu sahibi yüzünden
konu basligimda kaç sayfa filmdelisi kisisiyle benim eski konularım için geyik yapmışsınız tek tek bildirdim bunları yönetime ....bu üyenin her konusu beni rhatsiz ediyor tarzı bir sürü alaycı cümleler. ayrıca insanların derdine bukadar alaycı yaklaşmak bana göre hakarettir ...illa küfür olmasına gerek yok...bu şekilde aşagilayamazsiniz beniYooo size takik falan degilim, neden olayim ya da benim icin bu kadar onemli oldugunuzu dusunmenize ne sebep oldu bilmiyorum. Basligi gorup konuya giriyorum, okuduktan sonra kullaniciya bakiyorum.
Ustelik hakaret etmedim mesajlarimin hicbirinde, etmem de, tarzim degil
Size gore hakaret bana gore degil. Aslinda sizin disinizda kimseye gore degil; cunku hakaret yok ortada. Siz 2 gune 1 farkli farkli her telden konu acinca inandiriciliginizi kaybettiniz bence, biz de bu konuyu konustuk burda. Yani 1 gun ilk cocugunuzdan ayrilamamaniz, 2 gun sonra cocugu okula kaydettirmeyi ilunutmaniz, 2 gun sonra annenizle ilgili bir seydi sanirim, sonra esinizin saf olmasi vs vs vs. En son da esinizle sevisip kosa kosa burda baslik acinca bayaaaa bayaaaa dalga geciyor gibi gorunuyorsunuz gozumuzde. Ha bir de bu kadar hamile kalmak isteyen kadinin oldugu yerde, hamile kalmamak icin ne yapabilirim diye konunuz vardi sanirim, iste asil hakaret o idikonu basligimda kaç sayfa filmdelisi kisisiyle benim eski konularım için geyik yapmışsınız tek tek bildirdim bunları yönetime ....bu üyenin her konusu beni rhatsiz ediyor tarzı bir sürü alaycı cümleler. ayrıca insanların derdine bukadar alaycı yaklaşmak bana göre hakarettir ...illa küfür olmasına gerek yok...bu şekilde aşagilayamazsiniz beniMune lutfen
ya siz ne sacmaliyorsunuz?? kim demiş çocuğumu kayıt yaptırmadım diye ...ototmatikmen bulundunuz yere kaydı olmustu zaten ...korona dolayısıyla o ara okulun sadece birlere açılacağı gibi karışık durumlar vardı...kime neyi anlatıyorum ben yaa ..neolmus çocuğundan ayrilamamissam ne olmuş anneme duskunsem ne olmuş hamile kalmaktan korkmussam ..kimseye cikipts burda inandırıcı değil de diyemezsiniz ...insanların ne yasadinigi ruh halini bilmiyorsunuz neye göre yargiliyorsunuz...birbirinden bağımsız bir sürü konumu kafanızda birleştirip bana geri önüme pişirip pisirp koyuyorsunuz ..kim oluyorsunuz siz ya gerçekten ...Allah isteyene versin evlat , benim korunma önlemleri onerileri almam burda arkadaşlarımla konuşmam fikir alışverişinde bulunmam nasıl hakaret olabilir ki bunun gibi yüzlerce konu var ...işte konularima takiksiniz derken bu u kasetmistim..Size gore hakaret bana gore degil. Aslinda sizin disinizda kimseye gore degil; cunku hakaret yok ortada. Siz 2 gune 1 farkli farkli her telden konu acinca inandiriciliginizi kaybettiniz bence, biz de bu konuyu konustuk burda. Yani 1 gun ilk cocugunuzdan ayrilamamaniz, 2 gun sonra cocugu okula kaydettirmeyi ilunutmaniz, 2 gun sonra annenizle ilgili bir seydi sanirim, sonra esinizin saf olmasi vs vs vs. En son da esinizle sevisip kosa kosa burda baslik acinca bayaaaa bayaaaa dalga geciyor gibi gorunuyorsunuz gozumuzde. Ha bir de bu kadar hamile kalmak isteyen kadinin oldugu yerde, hamile kalmamak icin ne yapabilirim diye konunuz vardi sanirim, iste asil hakaret o idi
Evet evet benim icin cok onemlisinizya siz ne sacmaliyorsunuz?? kim demiş çocuğumu kayıt yaptırmadım diye ...ototmatikmen bulundunuz yere kaydı olmustu zaten ...korona dolayısıyla o ara okulun sadece birlere açılacağı gibi karışık durumlar vardı...kime neyi anlatıyorum ben yaa ..neolmus çocuğundan ayrilamamissam ne olmuş anneme duskunsem ne olmuş hamile kalmaktan korkmussam ..kimseye cikipts burda inandırıcı değil de diyemezsiniz ...insanların ne yasadinigi ruh halini bilmiyorsunuz neye göre yargiliyorsunuz...birbirinden bağımsız bir sürü konumu kafanızda birleştirip bana geri önüme pişirip pisirp koyuyorsunuz ..kim oluyorsunuz siz ya gerçekten ...Allah isteyene versin evlat , benim korunma önlemleri onerileri almam burda arkadaşlarımla konuşmam fikir alışverişinde bulunmam nasıl hakaret olabilir ki bunun gibi yüzlerce konu var ...işte konularima takiksiniz derken bu u kasetmistim..Mune
bakın lohusayim ve hayat şartları bir sürü derdim var size göre saçma basit bana göre sinek küçük ama mide bulandırır cinstenbir sürü şey ...bunu siz bilemezsiniz....alay etmeniz hiç yakışmıyor hemcinslerime..Evet evet benim icin cok onemlisinizyoksa benim hafizam kuvvetli degil yani size takigim ben
bu konulari acin tabi ama bu kadar dert ediyorsaniz bu konulari (yani konu acacak kadar) derdinizin 2 gune 1 degismesi garip, ben de onu soyluyorum. Yoksa isteyen istedigi konuyu acar, fikir sorar vs
emzirdigim için almadım..peki bilimsel olarak adetin bitisinden iki gün sonraki ilişkide hamile kalma durumu olabilirmi?Olabilir. Ertesi gün hapı alsaydınız
Benim öyle olduemzirdigim için almadım..peki bilimsel olarak adetin bitisinden iki gün sonraki ilişkide hamile kalma durumu olabilirmi?
Adetinizin bitiminden 1 gün sonra değil de.. Zaten adetin bitiminin 1.ci günü hamile kalma şansı düşük oluyor..emzirdigim için almadım..peki bilimsel olarak adetin bitisinden iki gün sonraki ilişkide hamile kalma durumu
ortada meni de yok ama diğer sıvı var buna rağmen bis oluşmuşsa ben iptal :dAdetinizin bitiminden 1 gün sonra değil de.. Zaten adetin bitiminin 1.ci günü hamile kalma şansı düşük oluyor..
2.ci gününde hamile kalma şansı orta oluyor. Yani ihtimal olabilir.. Ben çok şahid oldum
tıbben yani o anlamdaBenim öyle oldubilimden ne istiyorsunuz ki? Ne alaka bilim?
Adet düzensizliği olan kadınlarda olabiliyor, biz prezervatifi hep son anda takarız ondan öncesinde gayet de rahat davranırız, eşiniz boşalma başlamadan içinizden çıkmış, üstelik emziriyorsunuz, sakin olunemzirdigim için almadım..peki bilimsel olarak adetin bitisinden iki gün sonraki ilişkide hamile kalma durumu olabilirmi?
Sarma tenceresiyle birlikteBacım yine mi sen ya, 2 çocukla gece mutfaktan çıkmadan ne ara seviştin sen
Adet dönemin de yumurtlama olmaz. Fakat dönem boyunca yumurtlamak mümkün olduğundan, bu süre zarfında da hamile kalmak mümkündür. Düzensiz döngüleri olan kadınlar, bir süre boyunca ovülasyon şansını artırabilir. Unutulmaması gereken bir nokta, spermin üç güne kadar yaşayabildiğinden, bir dönem başlamadan hemen önce kavram oluşabileceğidir. Adet döngüsünüz, yumurtlama tarihinizi belirlemede büyük bir rol oynayabilir. Alıntıdır....tıbben yani o anlamda
peki şimdiye kadar kaza olmadı degilmi sizde ? emziremk önler klisesine inanmak istiyorum :dAdet düzensizliği olan kadınlarda olabiliyor, biz prezervatifi hep son anda takarız ondan öncesinde gayet de rahat davranırız, eşiniz boşalma başlamadan içinizden çıkmış, üstelik emziriyorsunuz, sakin olun
teşekkürler bilgi için ...Adet dönemin de yumurtlama olmaz. Fakat dönem boyunca yumurtlamak mümkün olduğundan, bu süre zarfında da hamile kalmak mümkündür. Düzensiz döngüleri olan kadınlar, bir süre boyunca ovülasyon şansını artırabilir. Unutulmaması gereken bir nokta, spermin üç güne kadar yaşayabildiğinden, bir dönem başlamadan hemen önce kavram oluşabileceğidir. Adet döngüsünüz, yumurtlama tarihinizi belirlemede büyük bir rol oynayabilir. Alıntıdır....
benim düzensiz adet düzenim vardı ve ben öyle kaldım.