• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmışmıyımdır lütfen yardım edin :(

ozge23

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
3
0
16
Antalya
4aralıkta adetim başladı 7aralıkta bitti ve 8aralıkta erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bişeyler yaşadık.bende ped ve iç çamaşırım vardı erkek arkadaşım da ise bişey yoktu.normal dışarıya boşaldı zevk suyundan korkuyorum gelmişse iç çamaşırını ve pedi geçmişmidir diye.30aralıkta adet oldum 14ocakta idrar testi negatif çıktı.28ocakta ve 24şubattada adet oldum ama hala daha tedirginim :(

Ustune 3 defa adet olmussunuz. Hamile olmaniz imkansiz.. zaten boyle iliski ile hamile de kalinmaz.. fikir beyan etmek bana düsmez belki ama korkacağin seyler yasayarak tedirgin olmaktansa bazi seylerin zamanini beklemek iyidir..:45:

bi laff vardı nasıldı yanlış yazıcam muhtemelen inatla çişini duvara yapan duvarı deliyomuş özeti bu sözünde orjineli gelemdi aklıma sizde böyle devam edin elbet olur o korktugunuz şey :19: yok yani anlamıyorum bağışlayın korkuyosunuzda neyinize sahip çıkamıyosunuz???:20:

canim sacmalama tabii ki degilsindir arkadasta yazmis zaten ben yarin gidip test yaptiricam hala adet olmadim benim suphelerim var acikcasi. ama sen sakin boyle bi dusunceye kapilma stres yapma hamile degilsindir

olay yaşanalı bir hayli olmuş, üstüne 3 kez adet görmüşsün, üstelik üstünde bir de iç çamaşırı varmış..korkun yersiz ..zaten muhtemelen içini rahatlatmak için açmışsındır bu konuyu..bence rahat ol artık ama bundan sonra daha dikkatli olmalısın, mesela ne olursa olsun bir korunma yöntemi belirleseniz iyi olur.

Back