- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 27
Evet laboquickKuzum benimkinin markası labaquick ti seninkinin markası aynı mı bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet laboquickKuzum benimkinin markası labaquick ti seninkinin markası aynı mı bilmiyorum
Evet çok güzel zaman da gelicekler inşallahAllah razı olsun canım dün sevgiye de söyledim tam bahar bebekleri olacak eğer olursa yaza büyümüş olurlar
Biliyorum bir kere gebe kalmıs tım vazgeçtiğim. Ayda ama suan düşünmeye bile engel olamıyorum ki vazgeçeyimVazgeçtiğin anda oluyor inşallah güzel haberini alıcaz ben inanıyorum ve dua ediyorum
Bence iyi kuzum sabah ilk idrarla yapma öglen 12 gibi sıvı alımını kes 2 gibi yap testi her günEvet laboquick
Adetim az akarsa ve uzarsa diye korkuyorum kadin net konusmadi soru sormaya da cekiniyo insan , pazartesiye sallanirsa arayamam da hafta sonu girecek araya o yuzden hemen adetim bitsinBence suan sogan suyu falan içme canım bu, ay hsg cektir ve Ovülasyon dene
Bir de böyle dene bakalım olucak olucak evrene güzel enerjiler yollayayım senin adına durBiliyorum bir kere gebe kalmıs tım vazgeçtiğim. Ayda ama suan düşünmeye bile engel olamıyorum ki vazgeçeyim
Sogan suyu daha cok regl olmayı saglamıyor mu bu konuda işe yarıyorsa yap tabi canımAdetim az akarsa ve uzarsa diye korkuyorum kadin net konusmadi soru sormaya da cekiniyo insan , pazartesiye sallanirsa arayamam da hafta sonu girecek araya o yuzden hemen adetim bitsin
Hsg yi cektiriyim doktor ilac filan yazar.mi bilmiyorum , esimi ikna ediyimde aliyimBence iyi kuzum sabah ilk idrarla yapma öglen 12 gibi sıvı alımını kes 2 gibi yap testi her gün
Kekik suyu iciyorum suan millet 3 4 saat gecince adet.oldum yazmis sitede ama bende tik yok az geldi devami yok, büyük ihtimalle kist var bendeSogan suyu daha cok regl olmayı saglamıyor mu bu konuda işe yarıyorsa yap tabi canım
Benim eşime ben ilk söyleyince ne kadar saçma sey varsa yap tamam mı dedi sonra aldım biraz stres yaptı zorunluluk olunca ama ben belli etmemeye calıstım biraz beni o dönem yanlıs anladı suan durumdan memnun oda benim hamile oldugumu düşünüyor ama ilk bu testi alıcam deyince baya karsı cıkmıstıHsg yi cektiriyim doktor ilac filan yazar.mi bilmiyorum , esimi ikna ediyimde aliyim
Erkekler bi tuhaf ya benimkide oyleBenim eşime ben ilk söyleyince ne kadar saçma sey varsa yap tamam mı dedi sonra aldım biraz stres yaptı zorunluluk olunca ama ben belli etmemeye calıstım biraz beni o dönem yanlıs anladı suan durumdan memnun oda benim hamile oldugumu düşünüyor ama ilk bu testi alıcam deyince baya karsı cıkmıstı
Kadınlardan bazı aylarda küçük kistler olusabiliyor adetlede gidiyor bebek düşünmeye baslayınca döngü zaten sitamamen sapıtıyor bu cok normal sıkıntı yapmaKekik suyu iciyorum suan millet 3 4 saat gecince adet.oldum yazmis sitede ama bende tik yok az geldi devami yok, büyük ihtimalle kist var bende
Cidden bunaldı benimki cok ama sonra geçti yani az idare etsinler onlardaErkekler bi tuhaf ya benimkide oyle
Kadınlardan bazı aylarda küçük kistler olusabiliyor adetlede gidiyor bebek düşünmeye baslayınca döngü zaten sitamamen sapıtıyor bu cok normal sıkıntı yapma
Ben anestezili olarak çektirdim hepsini çıkartmamı istemişlerdi canımmBisey sorcam hsg cekircem ya simdi benim kolumda altin bilezik var cikmiyo bi sorun olur mu, bilezik bileklik alyans kupe
Boyundaki kolye yüzdeki piercing filan sorun olmuyor canım ama ellerin bel hizasında duracağı için yüzük bilezik istemiyorlar.Bisey sorcam hsg cekircem ya simdi benim kolumda altin bilezik var cikmiyo bi sorun olur mu, bilezik bileklik alyans kupe
Anestezisiz cektircem ben anestezi yokmus hastanedeBen anestezili olarak çektirdim hepsini çıkartmamı istemişlerdi canımm
Burda biri elini karnına bile koymana izin vermiyorlar omzunu tutabilirsin demistiBoyundaki kolye yüzdeki piercing filan sorun olmuyor canım ama ellerin bel hizasında duracağı için yüzük bilezik istemiyorlar.
Bana karnının üstüne koy demişlerdi değişebiliyor demek ki yani karın derken rahmin yukarısı göbek üstüneBurda biri elini karnına bile koymana izin vermiyorlar omzunu tutabilirsin demisti
O zaman sıkıntı olmaz canımAnestezisiz cektircem ben anestezi yokmus hastanede