- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 27
Hayırlısı inşallah bu hsgden sonra hemen gebe kalabilirim inşallahSen bilirsin canım istersen bir onun yolunu dene eger nasip olmazsa Baska doktor arayışına girersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı inşallah bu hsgden sonra hemen gebe kalabilirim inşallahSen bilirsin canım istersen bir onun yolunu dene eger nasip olmazsa Baska doktor arayışına girersin
İnşaAllah kuzum biraz da kafanı dagıtmaya çalış Baska seylerle mesgul ol inan faydası oluyorHayırlısı inşallah bu hsgden sonra hemen gebe kalabilirim inşallah
Inan bende olmuyo hakkımızda hayırlısı olsun inşallahİnşaAllah kuzum biraz da kafanı dagıtmaya çalış Baska seylerle mesgul ol inan faydası oluyor
Demek ki tam dagıtamamişsin kafanı Allah hayırlı meşguliyetler versin. Tez vakitte sana ve isteyen herkese hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin canımInan bende olmuyo hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Merhaba, adetin geçmiş test yapmışsın negatif çıkmış, bence hamilelik yok gibi, olsaydı çıkardı herhaldeMerhaba Günaydın az önce kadinlar kulübüne üye oldum daha önceden de takip ediyordum birsey sormak istiyorum benim günüm 2 gündür gecikiyor bugün test yaptım negatif cikti birdaha ne zaman yapsam pozitif olur
Teşekkür ederimMerhaba, adetin geçmiş test yapmışsın negatif çıkmış, bence hamilelik yok gibi, olsaydı çıkardı herhalde
Amiiiin insallahDemek ki tam dagıtamamişsin kafanı Allah hayırlı meşguliyetler versin. Tez vakitte sana ve isteyen herkese hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin canım
Hsg bende çekincem tahminen haftaya doktorum çekildiği ay korunun dedi içeri kimyasal ilaç verildiği için seninde aklında olsun canımHayırlısı inşallah bu hsgden sonra hemen gebe kalabilirim inşallah
Geç döllenme olabilir kandan baktırMerhaba Günaydın az önce kadinlar kulübüne üye oldum daha önceden de takip ediyordum birsey sormak istiyorum benim günüm 2 gündür gecikiyor bugün test yaptım negatif cikti birdaha ne zaman yapsam pozitif olur
Çok kişi olunca okuyamadım canım onda. Sordum gebe misin diyeBanami sordun :)
Her doktor farkli sey söylüyor. Kimi hsgden önce antibiyotik baslatiyo kimi hsg den sonra. Kimisi 1 hafta yasak diyo kimisi 1 ay. Kimiside 2 3 gun koruma deyip hic antibiyotik vermiyo cok değişik aslindaHsg bende çekincem tahminen haftaya doktorum çekildiği ay korunun dedi içeri kimyasal ilaç verildiği için seninde aklında olsun canım
Yok değilim ama çok varmış filmden sonra hamile kalanÇok kişi olunca okuyamadım canım onda. Sordum gebe misin diye
Aynen her kafadan ses inş hayırlısıyla bizde o güzel duyguyu yaşayalımHer doktor farkli sey söylüyor. Kimi hsgden önce antibiyotik baslatiyo kimi hsg den sonra. Kimisi 1 hafta yasak diyo kimisi 1 ay. Kimiside 2 3 gun koruma deyip hic antibiyotik vermiyo cok değişik aslinda
Teşekkür ederim. Hafta içi sağlık ocağında halledicemGeç döllenme olabilir kandan baktır
Bizede haber ver inş bende bat yaklaştı olmak üzereyim umutlanmayayım diyorum elde değilTeşekkür ederim. Hafta içi sağlık ocağında halledicem
Bizede haber ver inş bende bat yaklaştı olmak üzereyim umutlanmayayım
Tabikii inşallah hersey gönlümüzce olur bu ay o kadar umutluyum Allah nasip ederse inşallah sizlere de haber vericemBizede haber ver inş bende bat yaklaştı olmak üzereyim umutlanmayayım diyorum elde değil
Benim bildiğim kaşıntı mantardan dolayı da olabiliyor bazı kadınlarda hamilelikte de kaşıntı oluyor en iyisi kadın doktoruna gözükmekMerhaba kızlar birsey sormak istiyorum geçen haftadan beri birgun peynir kesiği akıntı kaşıntı oluyor sonra 1 2 gün hiçbirsey yok mantar enfeksiyonu olsa devamlı olmazmiydi bu peynir kesiği gibi akıntı bir fikriniz varmi
Ay insallah tez zamanda sağlıkla gebe kalalimda alalim kucağımızaAynen her kafadan ses inş hayırlısıyla bizde o güzel duyguyu yaşayalım