- 17 Temmuz 2021
- 6.674
- 21.675
Benimde çevremde iki kişi hiç istemiyorken benim çabaladığımı görüp şok olup hemencik hamile kaldılarKız bizden bebek bekliyorlardı görümcem bombayı patlattı 40 yaşında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde çevremde iki kişi hiç istemiyorken benim çabaladığımı görüp şok olup hemencik hamile kaldılarKız bizden bebek bekliyorlardı görümcem bombayı patlattı 40 yaşında
Ahahaha yok artıkBenimde çevremde iki kişi hiç istemiyorken benim çabaladığımı görüp şok olup hemencik hamile kaldılar
Doğurdular bile çocuklar yaşına geldiAhahaha yok artık
Senin sabır süren kaçDoğurdular bile çocuklar yaşına geldi
2yıl seninSenin sabır süren kaç
Benimde 2 yıl bu ay da ovülasyoj testi ile deneyeceğim2yıl senin
Bende denemiştim başlardaBenimde 2 yıl bu ay da ovülasyoj testi ile deneyeceğim
Bende olmuyor yumurtlama da oyüzden canım yaBende denemiştim başlarda
Stres yaratıyor adetin ilk 15 günü 2 günde bir değerlendiriyoruz zaten 10.gün falan oluyor bende genelde:)
Aslında yumurta olmuyorsa basit tedavilerler çabuk hamile kalırsın doktora gitsen femara çatlama iğnesi falan kullanırsınBende olmuyor yumurtlama da oyüzden canım ya
Evet , bugünden itibaren 3 günü değerlendirmeniz lazım.Ovulasyon vardı 2 tane dedim yapayım tam zamanı çünkü ilk kez t çizgisini bu kadar net gördüm ve keşke gebelik testi olsaydı dedim şimdi 24 -36 saat arası değerlendirmek mi lazım
Sağol kuzum hadi hayırlısıEvet , bugünden itibaren 3 günü değerlendirmeniz lazım.
Gördüğün gün ve diğer iki günü değerlendirmeniz lazm eşinizde sperm sorunu varsa yumurtlama günü diğer gün ara sonra tekrar sorun yoksa üç gün degerlendirebilrsnz diye biliyormOvulasyon vardı 2 tane dedim yapayım tam zamanı çünkü ilk kez t çizgisini bu kadar net gördüm ve keşke gebelik testi olsaydı dedim şimdi 24 -36 saat arası değerlendirmek mi lazım
Canım yok dur düşünüyoruz ama sperm kalitesi için 1 gün ara diyorlar bugün of yarın değerlendirelim dedikGördüğün gün ve diğer iki günü değerlendirmeniz lazm eşinizde sperm sorunu varsa yumurtlama günü diğer gün ara sonra tekrar sorun yoksa üç gün degerlendirebilrsnz diye biliyorm
Tabi en sağlıklısi oyle ama işte garanti olsun diye yumurtlama ve diğer üç gün diyorlarCanım yok dur düşünüyoruz ama sperm kalitesi için 1 gün ara diyorlar bugün of yarın değerlendirelim dedik
Nasıl heyecanlandım ovulasyonu net görünce şimdiye kadar 9 kes galan yaptım ilk kez böyle net gördümTabi en sağlıklısi oyle ama işte garanti olsun diye yumurtlama ve diğer üç gün diyorlar
Hayırlısı olur inşallahNasıl heyecanlandım ovulasyonu net görünce şimdiye kadar 9 kes galan yaptım ilk kez böyle net gördüm
Adet bittikten 4 5 gün sonra başlarsın hem ilk günler olmuyormuş surdan biliyorum doktorum bana hsg filmi çekti adet bittikten iki üç gün sonra gel ki gebelik ihtimali olmasın diye o yüzden bence dene rabbim isteyen herkese versin bacilarim rabbim kucaklarinizi boş koymasın hasretlik cektirmesinAdet oldum bi anda (((
Deneyeceğiz nasip olursa ocaktan sonra canım inşallah olurAslında yumurta olmuyorsa basit tedavilerler çabuk hamile kalırsın doktora gitsen femara çatlama iğnesi falan kullanırsın