Valla aklımdan az önce sen geçtin bu kadar olur:) ya dün sabah yaptım önce ikinci çıkacak gibi oldu 6. Dakkada fotodaki gibiydi 10.dakka tamamen silindi. Yok galibe canım. Senin nasıl gidiyorCanım nasıl gidiyor bat bekleme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla aklımdan az önce sen geçtin bu kadar olur:) ya dün sabah yaptım önce ikinci çıkacak gibi oldu 6. Dakkada fotodaki gibiydi 10.dakka tamamen silindi. Yok galibe canım. Senin nasıl gidiyorCanım nasıl gidiyor bat bekleme
Niye öyle bulanık olmuş ki canım sanki çıkacakmış dediğin gibi acaba daha erken diye miValla aklımdan az önce sen geçtin bu kadar olur:) ya dün sabah yaptım önce ikinci çıkacak gibi oldu 6. Dakkada fotodaki gibiydi 10.dakka tamamen silindi. Yok galibe canım. Senin nasıl gidiyor Eki Görüntüle 3154292
Ben şimdi ayın 3’üne kadar mı beklicem canım 20’si yumurtlama 21 çatlama benimValla aklımdan az önce sen geçtin bu kadar olur:) ya dün sabah yaptım önce ikinci çıkacak gibi oldu 6. Dakkada fotodaki gibiydi 10.dakka tamamen silindi. Yok galibe canım. Senin nasıl gidiyor Eki Görüntüle 3154292
Hahahahhah inandırabildiysek ne mutlu:) kaçında yumurtlaman olmuştuNiye öyle bulanık olmuş ki canım sanki çıkacakmış dediğin gibi acaba daha erken diye mi
Valla benim belirtim yok adette olmadım demekki yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyormuş gerçekten normalde 31’inde olmam gerekliydi
20’sindeHahahahhah inandırabildiysek ne mutlu:) kaçında yumurtlaman olmuştu
Çatlamanın üstüne 14 gün sayıcan 15. Gün adet günü canım. Benim test ilk böyle çıktı ama 10. Dakkada kalbim kadar temiz bembeyaz oldu :) silik çizgi bile kalmadı yaBen şimdi ayın 3’üne kadar mı beklicem canım 20’si yumurtlama 21 çatlama benim
İlk 3 dk’ya bakın falan diyorlar ya canım belli olmaz bekleyelim bakalımÇatlamanın üstüne 14 gün sayıcan 15. Gün adet günü canım. Benim test ilk böyle çıktı ama 10. Dakkada kalbim kadar temiz bembeyaz oldu :) silik çizgi bile kalmadı ya
HAYIRLI SAĞLIKLI GÖZÜN AYDIN OLSUN. DARISI BAŞIMIZA KIZ BİDE DÜN YOKYTUR DİYORDUN. İŞTEN İZİN ALIP HASTAHANEYE GİTMENE DEĞDİ. :)Çok teşekkür ederim. Darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah
Canım hayırlı olsun inşallah bizlere de nasip olsun sağlıklaÇok teşekkür ederim. Darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah
Evet düşünüyorum da işyeri amirlerim sıkıntılı. Şimdiden söylemek de istemiyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ama bir süre test yaptırsam iyi olur gibi.Şimdi iki günde bir kan vermen gerekecek sanırım. Doktora gitmeyi düşünüyor musun?
Amin insallah Yürekten diliyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Çok bekletmeden, en güzel zamanda..Canım hayırlı olsun inşallah bizlere de nasip olsun sağlıkla
Valla ilk bi sevindim 10 dakkaya daha koyulaşacak dedim gittim bi baktım yok şok oldum resmen. Ama arkık olamasdasüzülmiyicem napayım elimden geleni yaptım. Gerisi nasipİlk 3 dk’ya bakın falan diyorlar ya canım belli olmaz bekleyelim bakalım
Aynen öyle canım o varsa zaten çıkar yineValla ilk bi sevindim 10 dakkaya daha koyulaşacak dedim gittim bi baktım yok şok oldum resmen. Ama arkık olamasdasüzülmiyicem napayım elimden geleni yaptım. Gerisi nasip
Söyleme zaten canım, çok yeni zaten doktora gitsende kese göremeyecek. Bence idrarda çıkmamıştı evde iki günde bir idrar testi yap, iki çizgide tam koyu çıktığında tekrar kan ver. Muhtemelen geç yumurtladın.Evet düşünüyorum da işyeri amirlerim sıkıntılı. Şimdiden söylemek de istemiyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ama bir süre test yaptırsam iyi olur gibi.
Birde kendime henüz bir kadın Doğum doktoru araştırmadım henüz. İlk başta şehir hastanesine gidip bir doktora görünsem mi diyorum. Sanırım öyle yapacağım yani
Şimdi ne düşünüyorsunuz? Kan vermek ya da yeniden idrar testi? Kan mı verseniz acaba ya benimkide idrarda çıkmadı ya ondan diyorum sanırım birazdaValla ilk bi sevindim 10 dakkaya daha koyulaşacak dedim gittim bi baktım yok şok oldum resmen. Ama arkık olamasdasüzülmiyicem napayım elimden geleni yaptım. Gerisi nasip
Eğer iş yerin müsait olsaydı kan ver derdim ama hem amirlerinin stresi hem yükseldi mi stresi bebek için iyi değil, o yüzden sakince idrar testi yap. Yarın sabah yapsan muhtelemen silik çizgiyi görürsün ve iki günde bir idrar testiyse değerin yükseldiğini anlarsın. Ben kimyasal gebelik yaşadığımda adetten bir gün önce çok silikti adetten bir gün sonra silik çizgiydi kan verdim 18 çıktı, 2 gün sonra 28 oldu sonra yükselmedi o yükselmediğinde idrar teste yine silikti yani hiç koyulaşmadı. Ama o kan testini beklemek beni çok ama çok yormuştuŞimdi ne düşünüyorsunuz? Kan vermek ya da yeniden idrar testi? Kan mı verseniz acaba ya benimkide idrarda çıkmadı ya ondan diyorum sanırım birazda
İŞ ÇIKIŞI DEVLETİN ACİLİNE GİDİP KAN VEREBİLİRSİN YAPMAZLARSA TÜP BEBEK DERSİN TAKİP ETMEM LAZIM DOKTORUMA BİLGİ VERİCEM. . İŞ SAATİNDE GİTMENE GEREK YOK.Çok teşekkür ederim. Darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah
Canım senin bat 4 ünde az kaldı inşallah olmazsın. Ha bu arada hafif pembelik kahvelik gelirse hemen üzülme yerleşme kanaması olabilirBen şimdi ayın 3’üne kadar mı beklicem canım 20’si yumurtlama 21 çatlama benim
Öğle arası bile gidip gelirim. Yeterki baksınlar bana. Teşekkür ederim yönlendirme içinİŞ ÇIKIŞI DEVLETİN ACİLİNE GİDİP KAN VEREBİLİRSİN YAPMAZLARSA TÜP BEBEK DERSİN TAKİP ETMEM LAZIM DOKTORUMA BİLGİ VERİCEM. . İŞ SAATİNDE GİTMENE GEREK YOK.