Vala bende bilmiyorum. Kımyasalda sadece 2 gun mıdem bulanmıştı. Şimdi çubuksuz günüm geçmiyor,adete 1 haftam var bakıcaz artıkCanım kendini şartlama şu belirtiler olucak diye benim iki gebeliğimdede göğüslerim şişmedi bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vala bende bilmiyorum. Kımyasalda sadece 2 gun mıdem bulanmıştı. Şimdi çubuksuz günüm geçmiyor,adete 1 haftam var bakıcaz artıkCanım kendini şartlama şu belirtiler olucak diye benim iki gebeliğimdede göğüslerim şişmedi bile
Amin inşallah. Olumsuzu çağırmak hiç ama hiç istemiyorum. Sırf regl olamadım diye gittim. Ama o kadar çok negatif gördüm ki yine öyle olacak gibi hissediyorumSonuç çıkınca etiketle canım inşallah bebişin seninledir
Benimde 5 gün kaldı ama Heralde sen benden önce test yaparsın 5 gün gecikmesini beklicem benVala bende bilmiyorum. Kımyasalda sadece 2 gun mıdem bulanmıştı. Şimdi çubuksuz günüm geçmiyor,adete 1 haftam var bakıcaz artık
İnşallah bu defa pozitif olur bu ay çoğu kişiye şans getirsin sanada canım sonuç ne zaman çıkıcakmışAmin inşallah. Olumsuzu çağırmak hiç ama hiç istemiyorum. Sırf regl olamadım diye gittim. Ama o kadar çok negatif gördüm ki yine öyle olacak gibi hissediyorum
Merhaba testlerim pozitif çıktı ilk bu , bir de göğüslerim normalden baya büyük oldu bu kadar büyümüyodular ama acıma filan olmadı çok aşırı sert de değil ama büyükler gözle farkediliyor 1 haftadır bu şekilde benim bat bugün dün bıgun test yaptım pozitif gördüm , bir de beyaz ne koyu ne sıvı akıntım oluyor 2 gündür . Bugün de kasıklarımda hafif hafif bir şey kosa süreli ağrımsı bir şey oluyor. İnşallah hayırla Rabbim sevindirir hepimizi.Merhaba ,ne gibi belirtileriniz oldu acaba ve illa göğüs uçları acımalı mı ya bunu çok merak ediyorum. Ikı ay once kimysal oldum o zaman son gunler acımıştı, ama bu ay sadece şişti . Belirti takip etmekten yoruldum
Kımyasalı oyle a nlamıştım zaten, bu sefer moralım bozulmasın dıye gecıkmesını beklerım heraldeBenimde 5 gün kaldı ama Heralde sen benden önce test yaparsın 5 gün gecikmesini beklicem ben
İnşallah ,değişik bir süreç cidden . Sağlıklı olsunlardaMerhaba testlerim pozitif çıktı ilk bu , bir de göğüslerim normalden baya büyük oldu bu kadar büyümüyodular ama acıma filan olmadı çok aşırı sert de değil ama büyükler gözle farkediliyor 1 haftadır bu şekilde benim bat bugün dün bıgun test yaptım pozitif gördüm , bir de beyaz ne koyu ne sıvı akıntım oluyor 2 gündür . Bugün de kasıklarımda hafif hafif bir şey kosa süreli ağrımsı bir şey oluyor. İnşallah hayırla Rabbim sevindirir hepimizi.
Sonuç çıkınca etiketle canım inşallah bebişin seninledir
Arkadaşım haber ver demiştin.. Allahın izniyle güzel haber veriyorum inşallahDoktorlar bile kan tahlili için 3,4 güne çıkmaz diyor biz adet gecikmeden idrar testi yapmaya çalışıyoruz hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah. Haber ver bize
Kan verdim devlet hastanesinde şimdi. Zaten sabahtan beri beynim zonkluyordu, amirlerime ve arkadaşlarıma başım çok ağrıyor dayanamıyorum dedim gittim. iğne yaptırdım dedim ( Allah affetsin)
Doktora da sizin dediğiniz gibi söyledim. Kanamam var ama regl gibi değil dedim. Be kadar gecikti dedi 3-4 gün dedim. 3-4 günde çıkmaz ama bakalım dedi
Çok teşekkür ederim. Darısı isteyen herkese nasip olsun inşallahAy çok sevindim
Tez zamanda yumurtanız gelişsin ve çatlasın inşallahBu çizgileri ben ne zaman göreceğim :) yumurtam çatlamazsa ben çatlayacağım artık
Çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallahArkadaşım haber ver demiştin.. Allahın izniyle güzel haber veriyorum inşallah
Aaaaa çok sevindim yaaaaa allah kucağınıze almayı nasip etsin inşallahArkadaşım haber ver demiştin.. Allahın izniyle güzel haber veriyorum inşallah
Amin inşallah. Çok tesekkür ederim. Hepimiz en güzel zamanda kucağımıza alalım inşallahAaaaa çok sevindim yaaaaa allah kucağınıze almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah. Çok teşekkür ederim. İsteyen herkese nasip olsun inşallahÇok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah
Şimdi iki günde bir kan vermen gerekecek sanırım. Doktora gitmeyi düşünüyor musun?Aaaaa çok sevindim yaaaaa allah kucağınıze almayı nasip etsin inşallah
Canım nasıl gidiyor bat beklemeŞimdi iki günde bir kan vermen gerekecek sanırım. Doktora gitmeyi düşünüyor musun?