- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 29
Yapıyorum 3 gündür canım niye olmadı anlamadım offYok yok sen devam et bırakma inşallah yumurtlama olacak hatta Ebru Ceylan’ın yumurtlama masajını yapmaya başlayabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapıyorum 3 gündür canım niye olmadı anlamadım offYok yok sen devam et bırakma inşallah yumurtlama olacak hatta Ebru Ceylan’ın yumurtlama masajını yapmaya başlayabilirsin
belki yumurtan geç büyüyor kuzum hemen karaları bağlama devam devammmYapıyorum 3 gündür canım niye olmadı anlamadım off
Bugün bende regl oldum arkadaşım aynı sizin gibi gittim bişey çıkmadı eşim bir sene sonra gitti sperm azlığı varikosel çıktı aralıkta ameliyat oldu hala bunlarla savaşıyoruz lütfen geciktirmeyin eşinizin götürün doktora ben bekleyen biri olarak naçizane fikrimi söylüyorumBu ay da yine regl oldum. nisan gibi doktora gitmiştim en son, bir sıkıntı var mı baktırayım diye,yumurtalıkların çalışıyor çok güzel ama enfeksiyon var,iltihap çok fazla deyip fitil vermişti,onları düzenli kullandım ama bir daha kontrole gitmedim. Eşim zaten hiç gitmedi doktora. Sizce ben tekrar bir kontrole gitmeli miyim iltihap geçti mi geçmedi mi diye. İltihap varsa gebe kalmaya engel mi? Yoksa eşim mi gitmeli sadece sperm testi verse iyi olacak boşuna zaman kaybediyoruz belki de
Geç yumurtlamışsındır ondan gecikmişsindir. diğer ihtimalde şu adetten 1 hafta önce yumurtladıysan eğer geç döllenme olmuş olabilir. Bugün yarın olmazsan kan verebilirsinArkadaşlar bizde sadece adetimden 1 hafta öncesini degerlendirebildik ve benim adetim 7 gün geçti bugün 7. Günüm hala adet olmadım ara sıra kask ağrım olup geçiyor birde afedersiniz sarı akıntım var ama idrar testinde negatif çıkıyor anlam veremedim kan testini kaç gün gecikmeden sonra yaptırmalıyım
Hiç ovülasyon testi yapmadım, bu ay da öyle deneyeceğiz,olmazsa gidecek bakalım. İnşallah sorunsuz kavuşuruz bebişlerimize :)Bugün bende regl oldum arkadaşım aynı sizin gibi gittim bişey çıkmadı eşim bir sene sonra gitti sperm azlığı varikosel çıktı aralıkta ameliyat oldu hala bunlarla savaşıyoruz lütfen geciktirmeyin eşinizin götürün doktora ben bekleyen biri olarak naçizane fikrimi söylüyorum
bende iyiyim yaa aynı aslında bu ay bende saldım diyebilirim olursa hayırlısı olacak tabii ki ama pek değerlendirme vs olmadı denk gelmiş midir bilmiyorumBuralardayım kuzum ben pek bir şey yapmıyorum sadece normal değerlendirme yapıyorum o kadar saldık gitti. Türkiye ‘ye geldiğim zaman gerekeni yapacağım ben Sen ne yapıyon nasılsın
İyi kuzum napayım normale döndüm geçen aylardaki gibi gebe kaldım mı kalmadım mı düşünmüyorum. Bu ayı böyle düşüncesiz bitirmeyi planlıyorum. Önümüzdeki aya tekrar ovulasyon testleri ile başlayacağım bakalım hayırlısı olsun. İnsan kendini dinlemeyince belirti çıkmıyormuş bunu anladım şuan hiçbir şeyim yok sen naptın kuzucum nasıl gidiyormavilihayat00 sen nasılsın neler yapıyorsun seni de göremedim epeydir
bende aynı senin gibi kafamı meşgul etmeye çalışıyorum ki takıntı olmasın diye çok da bişey beklemiyorum bu aydan zaten salmışız :)İyi kuzum napayım normale döndüm geçen aylardaki gibi gebe kaldım mı kalmadım mı düşünmüyorum. Bu ayı böyle düşüncesiz bitirmeyi planlıyorum. Önümüzdeki aya tekrar ovulasyon testleri ile başlayacağım bakalım hayırlısı olsun. İnsan kendini dinlemeyince belirti çıkmıyormuş bunu anladım şuan hiçbir şeyim yok sen naptın kuzucum nasıl gidiyor
Şu zaman bi geçse beklemek zorbende aynı senin gibi kafamı meşgul etmeye çalışıyorum ki takıntı olmasın diye çok da bişey beklemiyorum bu aydan zaten salmışız :)
Canım sen hiç kullandın mı bir gebenin günlüğüne ait ovulasyonbelki yumurtan geç büyüyor kuzum hemen karaları bağlama devam devammm
Benim 23 ekim ama beklentim regl olmak inşallah boş gebelik haberi alırızYeni ay yeni umutlar :) bat 30 sizin kaç nasıl gidiyor kızlar
Evet kuzum kullandım ama ben strip şeklinde kullandımCanım sen hiç kullandın mı bir gebenin günlüğüne ait ovulasyon
Niye regliyi çağrıyorsunn akışa bırakalım ama kötüyü çagırmaBenim 23 ekim ama beklentim regl olmak inşallah boş gebelik haberi alırız
Hangi ovülasyon testi daha iyi sizce birgebeningunlugu mu minnakkurabiyeler mi yoksa trendyolda labaquick mi bide strip mi kaset miEvet kuzum kullandım ama ben strip şeklinde kullandım
Minnak kurabiyelerin ki daha hassas oda güzel Ebru ablanın kaset testinde bayağ güzel diğeri o kadar değildi trendyolda olanı hiç kullanmadım canım ama kullanan kişiler memnunHangi ovülasyon testi daha iyi sizce birgebeningunlugu mu minnakkurabiyeler mi yoksa trendyolda labaquick mi bide strip mi kaset mi
Bende bu aydan sonra almayi planlıyorumda bakalmMinnak kurabiyelerin ki daha hassas oda güzel Ebru ablanın kaset testinde bayağ güzel diğeri o kadar değildi trendyolda olanı hiç kullanmadım canım ama kullanan kişiler memnun