- 20 Aralık 2020
- 17.064
- 75.547
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte o gün süren adet değilmiş demekki ya yerlesme kanamasıydı yada düşük tehlikesiydi kuzum. Dur arkadaslar etiketliyeyim bir baksınlar testine hayırlı olsun şimdide. Benimde suan sag kasıgımda agrılar batmalar var ama ben adet olurum diye düşünüyorum aaşlah büyük inşaAllah bizde güzel haberi alırızBende anlamadım 2 hafta önce adet gördüm sadece 2 gün sürdü sağ kasığımda kıramplar hissediyorum batmalar hissediyorum diye yaptım anında bu şekilde oldu ama emin olamadım
Testime bakarmsnz
İnşallah dediğin gibidir de o mucizeyi yaşıyor olmuş olayımİşte o gün süren adet değilmiş demekki ya yerlesme kanamasıydı yada düşük tehlikesiydi kuzum. Dur arkadaslar etiketliyeyim bir baksınlar testine hayırlı olsun şimdide. Benimde suan sag kasıgımda agrılar batmalar var ama ben adet olurum diye düşünüyorum aaşlah büyük inşaAllah bizde güzel haberi alırız
Kızlar arkadasa bir bakarmısınız ben strip testleri pek yorumlayamıyorum. 2 hafta önce 2 gün süren kanaması olmus adet sanmıs sag kasıgında kramplar batmalar olunca şüphelenip yapmıs ve test anında böyle olmus Tiniminimavihanim sevdaluk1911 loirily mavilihayat00 P pascal1634 Safransari Polenimbenimle Y YeelzTestime bakarmsnz
İnşaAllah kuzum arkadasları etiketledim bir baksınlarİnşallah dediğin gibidir de o mucizeyi yaşıyor olmuş olayım
TeşekkürlerİnşaAllah kuzum arkadasların etiketledim bir baksınlar
Yarın sabah ilk idrarla kaset testle yap istersen kuzum bir kez dahaTestime bakarmsnz
Teşekkür ederim yarın nöbetci eczane bulursam inşallah yapayımYarın sabah ilk idrarla kaset testle yap istersen kuzum bir kez daha
Fazla idrar damlatmadıysan Test bozuk gibi görünüyor canım. Tekrarla istersenTestime bakarmsnz
Testime bakarmsnz
Ayy sanki pozitif ama bence yarın tekrar dene canim için rahat olsun sonrada hemen kan ver simdiden hayirli uğurlu olsun darısı isteyen herkese insallah tebriklerTestime bakarmsnz
Kuzum bence testi tekrarlasın bozulmuş gibi geldi bana öylede yazmıştımKızlar arkadasa bir bakarmısınız ben strip testleri pek yorumlayamıyorum. 2 hafta önce 2 gün süren kanaması olmus adet sanmıs sag kasıgında kramplar batmalar olunca şüphelenip yapmıs ve test anında böyle olmus Tiniminimavihanim sevdaluk1911 loirily mavilihayat00 P pascal1634 Safransari Polenimbenimle Y Yeelz
Biz hayra yoralım kuzum inşAllah güzel şeyler oluyordur.Biliyorsunn regl ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyorKızlar hala uyuyamadım çünkü belimin üst kısmı sol taraf cok agrıyor. Hiç böyle bir agrı yasamamıstım böbrek agrısı mı bosluk agrısı mı bilemedim. Yatınca sag kasıgıma batma oluyor geçen ay ki gibi adet öncesi gögüs hassasşasması da oldu yanilnız ucları iç çamasırım kımıldayınca cok agrıyor. Sanırım en gec haftaya regl olurum karnımda hafif adet olacakmış gibi agrı da var umut etsem mi regl mi beklesem bilemedim şu geçen sefer hamile olduguma beni ikna eden o uykudan uyandıran şiddetli acı olsa umudum artıcak ama oda yok
Galiba bu ay kesin kaldım gibi geliyor önceki gebeliklerimdeki gibi olursa. İlk gebeliğimde daha yeni evliyim çocuk yapmak aklımızda bile yoktu hemencecik oluverdi İkinci gebeliğim ölü doğumdan sonra korunmasız tek ilişkide hemen kaldım bakalım bakalım bu sefer sonuç nolucakİnşaAllah hamilelikten dir kuzum
Bence iki seçeneğide düşünme bekle sadece on gün sonra hala regl olmazsan test yaparsınKızlar hala uyuyamadım çünkü belimin üst kısmı sol taraf cok agrıyor. Hiç böyle bir agrı yasamamıstım böbrek agrısı mı bosluk agrısı mı bilemedim. Yatınca sag kasıgıma batma oluyor geçen ay ki gibi adet öncesi gögüs hassasşasması da oldu yanilnız ucları iç çamasırım kımıldayınca cok agrıyor. Sanırım en gec haftaya regl olurum karnımda hafif adet olacakmış gibi agrı da var umut etsem mi regl mi beklesem bilemedim şu geçen sefer hamile olduguma beni ikna eden o uykudan uyandıran şiddetli acı olsa umudum artıcak ama oda yok
Çok idrarla bu hale gelmiş gibi duruyor canım tekrarla kaset testle istersenTestime bakarmsnz