Kızlarrr
bugun sag kasık agrım oldu, ona nazaran daha hafif arada sol kasık agrım oldu suan hafif adet agrısı gibi agrı var rahimde ve ani hareketlerde sag kasıgım batıyo
bugun yerden birsey alırken önce sag gögsüme sonra sola koltuk altlarından sızılar girdi. Bunlar belirti olabilir mi
batı sormayın hiç bilmiyorum adetin 5. Günü yumurtlama akıntı mı gördüm ayın 5 inde ve o zaman adetliydşm 7 sinde bitti sonra 9, 11 inde aşırı işemiş gibi ıslanma oldu bende. O akıntıdan 7-8 gün. Sonra yumurtlama olmus hatta catlama bile bitmiş oluyordu bende tahminimce tabi ama cokta emin değilim. yani tarih olarak 13 üne denk geliyor . 19 unda sabah 10 gibi cok şiddetli saglı sollu kasık agrım Rahim agrım. Oldu yatıp uyuyunca geçti. Dün sag kasıkta agrı oldu solada hafif batma oldu suan adet agrısı gibi hafif agrım var hiç geçmiyo birde aksamları ve sabah ilk kalkınca bulantım oluyo. Heh bak bu ay da kendime belirti buldum çok şükür. Özellikle kahve cok midemi bulandırıyor benim ona anlam veremedim normalde cok severim
bu arada en iyi ihtimal bat 28 Eylül. En kötü 5 ekim kızlar
Allah sabır verirse izin verirse ilk testimi 6 sında yapıcam