Selamünaleyküm, öncelikle Yüce Rabbim en kısa zamanda, aratmadan, bekletmeden, hayırlısıyla ve kolaylıkla o müjdeli haberi almayı hepimize nasip etsin inşallah.
Ben 3 yıllık evliyim. İlk yıl korunduk. Adetlerim düzenlidir, 7-8 aydır da ovulasyon testi kullanıyorum. Yumurtladığımı da görüyorum. Temmuz 2021 de ilk defa ara lekelenmem olunca endişelenip doktora gittim, yumurtalıklarımın polikistik görünümlü olduğunu söyledi. Folik asit ve inositol takviyesi verdi. Ağustosta eşimi askere gönderdim. Ben de o süre zarfında takviyeleri kullandım. Herkes eşin askerden gelince hemen çocuğun olur filan diyordu. Eşim ocakta askerden geldi, biz düzenli denemeye başladık. İlk 2-3 ay yine olmayınca eşim test verdi, sonuçları güzel çıktı. Sonra benim gününü şaşmayan adetlerim 2 gün erken 3 gün geç 3 erken böyle böyle olmaya başladı. 8 aydır deniyoruz tık yok. 3 yıldır bi kere bile hamile kalamadım. Tekrar kadın doğumcuya görünmeden önce bugün aile hekimine gidip hormon testi verdim.
Adetin 3.günü hormon testi sonuçlarım:
Tsh: 4.82
Lh: 3.6
Fsh: 7.1
Prolaktin: 16.7
Estradiol: 28.7
Forumda biraz dolandım tsh yüksek gibi geldi. Bazıları tsh gebeliğe engel olur demiş. Bu bile umut oldu bana. İnşallah bebemin olmamasının sebebi tsh dir de daha büyük bir şey değildir. İlaç kullandıktan sonra gebe kalanlar olmuş. Benim hikayem de böyle işte.