- 20 Aralık 2020
- 17.064
- 75.547
Evet canım testine devam et bugünden itibaren değerlendirmelerine başlaMerhaba kızlar testim pik mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım testine devam et bugünden itibaren değerlendirmelerine başlaMerhaba kızlar testim pik mi?
Bat ne zaman canım?Tiniminimavihanim Sevgicik ve diğer kızlar bu ne şimdi ayın 4 ünde pik görmüştüm gecesinde silikleşmişti. Tekrar mı yumurtladım acaba
Canım normalde 23 eylül ama 5 gün erken yumurtlama olduğu için 18 eylüle bekliyordum. Bi kaç gündür ara ara bel ve kasık ağrım oluyordu. Az önce karnımda ağrıyınca evde ovulasyon vardı yapayım dedim böyle çıktı. Takvime göre bugün yumurtlama günüm ama 4 ünde yaptığım test pik olup silikleşmiştiBat ne zaman canım?
Bana da öyle oldu canım hem takvim günümde hem öncesinde pik yaptı. Iki kere yumurtlayabiliyornuşuz bazı aylar. Değerlendir mutlaka bugünü boş geçmeCanım normalde 23 eylül ama 5 gün erken yumurtlama olduğu için 18 eylüle bekliyordum. Bi kaç gündür ara ara bel ve kasık ağrım oluyordu. Az önce karnımda ağrıyınca evde ovulasyon vardı yapayım dedim böyle çıktı. Takvime göre bugün yumurtlama günüm ama 4 ünde yaptığım test pik olup silikleşmişti
Değerlendiririm canım zaten gün aşırı gidiyorduk. Ama 5 günde 2.kez olması garip geldiBana da öyle oldu canım hem takvim günümde hem öncesinde pik yaptı. Iki kere yumurtlayabiliyornuşuz bazı aylar. Değerlendir mutlaka bugünü boş geçme
Kuzumm muhtemelen ikinci yumurtlama değerlendir inşAllah gönlünce olsunnTiniminimavihanim Sevgicik ve diğer kızlar bu ne şimdi ayın 4 ünde pik görmüştüm gecesinde silikleşmişti. Tekrar mı yumurtladım acaba
Ben birkaç yerde de bu şekilde yumurtlama görmüştüm canımDeğerlendiririm canım zaten gün aşırı gidiyorduk. Ama 5 günde 2.kez olması garip geldi
Değerlendircem canım gün aşırı gidiyorduk zatenKuzumm muhtemelen ikinci yumurtlama değerlendir inşAllah gönlünce olsunn
Bak benim de öyle 23te pik sonra 26 27de tekrar pik inşallah tutar senin deDeğerlendiririm canım zaten gün aşırı gidiyorduk. Ama 5 günde 2.kez olması garip geldi
Kuzum adet döngülerin nasıldı senin mesela pko filan varmıydıBak benim de öyle 23te pik sonra 26 27de tekrar pik inşallah tutar senin de
Ayy inşallah çift yumurtlama ile bu ay hayırlı haberler alırızBak benim de öyle 23te pik sonra 26 27de tekrar pik inşallah tutar senin de
Yok canım piko vs hiç bişey yok. Adetim de saat gibidir hiç şaşmaz. Sadece gebe kalmadan önceki ay yani geçen ay 3 gün gecikmem oldu. Onun sebebi de bence geçen ay yumurtlamadan hemen önce covid geçirmemdi. Çünkü hayatım boyunca 1 günden fazla şaşmazdı reglim.Kuzum adet döngülerin nasıldı senin mesela pko filan varmıydı
Anladım kuzum benim de son iki aydır bir gecikmem oldu o yüzden bu ay ovülasyon testi yaptım silikleşmeden sonra ben takip etmiyorumYok canım piko vs hiç bişey yok. Adetim de saat gibidir hiç şaşmaz. Sadece gebe kalmadan önceki ay yani geçen ay 3 gün gecikmem oldu. Onun sebebi de bence geçen ay yumurtlamadan hemen önce covid geçirmemdi. Çünkü hayatım boyunca 1 günden fazla şaşmazdı reglim.
Benim de eşim yoğun çalıştığı için pikler dışında çok az ilişki oldu kuzum. Ben bu ay hep olmayacak gözüyle baktım belki de ondan oldu kafaya takmadım diye sende pko vardi yanlış hatırlamıyorsam dimi?Anladım kuzum benim de son iki aydır bir gecikmem oldu o yüzden bu ay ovülasyon testi yaptım silikleşmeden sonra ben takip etmiyorum
artık şöyle bir şey var gerçekten sıkıldığım için ilişkide olmadı o yumurtlama haftası dışında bazen hata mı ediyorum diyorum sonra illakı 2yıla yaklaştı hiç mi denk gelmez diyorum gibi gibi
Evet kuzum her şey normal aslında ben doktora gitmesem polikistikover görünüm olduğunu bilmeyecektim adetlerim 28 günde birBenim de eşim yoğun çalıştığı için pikler dışında çok az ilişki oldu kuzum. Ben bu ay hep olmayacak gözüyle baktım belki de ondan oldu kafaya takmadım diye sende pko vardi yanlış hatırlamıyorsam dimi?
Suan bende yumurtlamadan 5 gün sonra yumurta tekrar mı catlıcak yani yada Baska yumurtam vardı da o mu pik yaptı. Yada hamile misin n ay ne cok secenek varrrTiniminimavihanim Sevgicik ve diğer kızlar bu ne şimdi ayın 4 ünde pik görmüştüm gecesinde silikleşmişti. Tekrar mı yumurtladım acaba
Aynen kuzum rahat moda al kendini imkanınız varsa tatile filan kaçın ovulasyon testi filan da yapma sal. Bi de öyle dene bakalım bu topikten Zaten hepimiz sırayla anne olacağız, hepimiz sağlıkla kucaklayacağız bebeklerimizi ben inanıyorumEvet kuzum her şey normal aslında ben doktora gitmesem polikistikover görünüm olduğunu bilmeyecektim adetlerim 28 günde bir
Bende artık bıktım inan olurss olur diyorum belkide bu modda olmam lazımm
Âmin polenimmm beniimm inşAllahAynen kuzum rahat moda al kendini imkanınız varsa tatile filan kaçın ovulasyon testi filan da yapma sal. Bi de öyle dene bakalım bu topikten Zaten hepimiz sırayla anne olacağız, hepimiz sağlıkla kucaklayacağız bebeklerimizi ben inanıyorum
Canım hormon testlerin nasıldı senin lh fsh’tan yüksek olursa polikistik diyorlar daEvet kuzum her şey normal aslında ben doktora gitmesem polikistikover görünüm olduğunu bilmeyecektim adetlerim 28 günde bir
Bende artık bıktım inan olurss olur diyorum belkide bu modda olmam lazımm