- 16 Ağustos 2021
- 16.833
- 16.611
aynı zamanlarda regl olmusuz :)Aynen öyle kuzum❤
Adetin bitti mi? Benim yarin bitiyor. Yeni umutlar inş bu ay olsun
gecenlerde konusmustuk senınle..
bende salı gunu oldum yarın bıtecek, haftaya HSG cektırcem bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı zamanlarda regl olmusuz :)Aynen öyle kuzum❤
Adetin bitti mi? Benim yarin bitiyor. Yeni umutlar inş bu ay olsun
masallah canımmm bak duaların kabul olmusKızlar o kadar heyecanlı o kadar mutluyum ki inşallah sağlıklıdır cidden çizgi var
Tesekkür ederimdarısı hepinize. Canım ovulasyonla takip ettim pik günleri değerlendirdim. Çatlama günleri ilişki olmadi hatta o yüzden umudum yoktu bu aydan. Onun dışında avakado tükettim bu ay. pek özel bir şey yapmış sayılmam:)maşallaahh canım hayırlı olsun bebıs gelmıs :) bu ay neler yaptın acaba :)
Rica etsem son soruma cevap yazabilir misiniz lütfenTesekkür ederimdarısı hepinize. Canım ovulasyonla takip ettim pik günleri değerlendirdim. Çatlama günleri ilişki olmadi hatta o yüzden umudum yoktu bu aydan. Onun dışında avakado tükettim bu ay. pek özel bir şey yapmış sayılmam:)
Ne sordun canım?Rica etsem son soruma cevap yazabilir misiniz lütfen
gebelik testimi paylaştım çok heyecanlıyımNe sordun canım?
Benim de çatlamadan önceydi ilişkilerTesekkür ederimdarısı hepinize. Canım ovulasyonla takip ettim pik günleri değerlendirdim. Çatlama günleri ilişki olmadi hatta o yüzden umudum yoktu bu aydan. Onun dışında avakado tükettim bu ay. pek özel bir şey yapmış sayılmam:)
Sanırım çatlamadan önce ama çatlamaya çok yakın iilişkişansı arttırıyor canım hayırlı olsun sana da. Var mı belirti?Benim de çatlamadan önceydi ilişkiler
Baktım canım şimdi actığın topikten. evet çok silik bir çizgi görünüyor yarın ilk idrarla tekrar yap ya da kan ver hemen benceBen ovulasyonla bu ay takip yapsın 12 gün geçti dayanamayıp gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı
gebelik testimi paylaştım çok heyecanlıyım
Tamam çok teşekkür ederimmBaktım canım şimdi actığın topikten. evet çok silik bir çizgi görünüyor yarın ilk idrarla tekrar yap ya da kan ver hemen bence
Canım bat günümüz aynı acaba çatlaman ne zaman olduSanırım çatlamadan önce ama çatlamaya çok yakın iilişkişansı arttırıyor canım hayırlı olsun sana da. Var mı belirti?
Canım ben 2 kere pik gördüm sonuncusu 27 ağustostu 28inde de çatladı.Canım bat günümüz aynı acaba çatlaman ne zaman oldu
Benimki de 28inde çatladı ama benimki tek yumurtlama. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın sen de erken yumurtlamıssın demek ki benim gibiCanım ben 2 kere pik gördüm sonuncusu 27 ağustostu 28inde de çatladı.
olacak zamanı gelmıs bebısın ,Tesekkür ederimdarısı hepinize. Canım ovulasyonla takip ettim pik günleri değerlendirdim. Çatlama günleri ilişki olmadi hatta o yüzden umudum yoktu bu aydan. Onun dışında avakado tükettim bu ay. pek özel bir şey yapmış sayılmam:)
Belim çok ağrıyor şu an. En büyük sıkıntım bu Yarın kan tahliline gidicem inşallah beta da güzel çıkarSanırım çatlamadan önce ama çatlamaya çok yakın iilişkişansı arttırıyor canım hayırlı olsun sana da. Var mı belirti?
Inşallah canım hepiniz peşimden gelirsinizolacak zamanı gelmıs bebısın ,
cok sevındım canım darısı bızlere ınsallahh
Teşekkür ederim canım inşallah sen de gebesindir❤Benimki de 28inde çatladı ama benimki tek yumurtlama. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın sen de erken yumurtlamıssın demek ki benim gibi
İnşallah bakalım canım pek umudum yok ama hayırlısıTeşekkür ederim canım inşallah sen de gebesindir❤