Almanya patateslerin arasindaA
aa sen nerdesin çiçeğimm bende yurt dışındayım sadece gün olarak değerlendir bende öyle yapmıştım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almanya patateslerin arasindaA
aa sen nerdesin çiçeğimm bende yurt dışındayım sadece gün olarak değerlendir bende öyle yapmıştım.
Ahahahaha deli kızzAlmanya patateslerin arasinda
Sen nerdesin canimAhahahaha deli kızz
Bendee Amerikada kuzumm çokça uzakkSen nerdesin canim
Ben
En çok merak ettiğim ülkelerdenBendee Amerikada kuzumm çokça uzakk
Keseyi gordukk ama bebisi goremedik henuz cok kucuk oldugu icin doktor yolunda gozukuyor her sey dedi cok sukur 10 gun sonra gidicez yine o zaman gorunur dedinasıl geçtii canımm kontrolünn
Yaa güzel konforlu bir ülke canım ama işte aile özlemi ağır basıyor dönüş hazırlığındayız görevimiz bitiyor döneceğiz Allahın izniyleEn çok merak ettiğim ülkelerden
Greatings too america
Im living in the staate of potatoes
Aynen öylee kuzum 10 güne kalp atımlarını duyarsınız Sağlıcakla devam etsinn aminnnnKeseyi gordukk ama bebisi goremedik henuz cok kucuk oldugu icin doktor yolunda gozukuyor her sey dedi cok sukur 10 gun sonra gidicez yine o zaman gorunur dedi
Amin insallahh Eylulde de siz ogreniceksiniz insallahhhhhAynen öylee kuzum 10 güne kalp atımlarını duyarsınız Sağlıcakla devam etsinn aminnnn
Amin inşallah canımAmin insallahh Eylulde de siz ogreniceksiniz insallahhhhh
Ahh aminn canım benimmm inşAllahAmin insallahh Eylulde de siz ogreniceksiniz insallahhhhh
Sen en azından yurtdışındasın ben Türkiye’de öğretmen maaşıyla… ama olsun gözümüz güzel görsünAynı ben resmen kendimi görüyorum sende
Dekorasyon ve sigaryı acilen bırakmam lazım
Bu yaz İtalya daydım ben de Avrupa falan diyoruz ama Türkiye nin taşı toprağı bi başka geldi dönünce bi de enflasyonumuz düşseYaa güzel konforlu bir ülke canım ama işte aile özlemi ağır basıyor dönüş hazırlığındayız görevimiz bitiyor döneceğiz Allahın izniyle
En güzeli ülkende yaşaYaa güzel konforlu bir ülke canım ama işte aile özlemi ağır basıyor dönüş hazırlığındayız görevimiz bitiyor döneceğiz Allahın izniyle
Çok tatlı İtalyan komşularım varBu yaz İtalya daydım ben de Avrupa falan diyoruz ama Türkiye nin taşı toprağı bi başka geldi dönünce bi de enflasyonumuz düşse
Bu konuyu hiç bilmiyorum. İnşallah hayırlısıyla bebeğiniz olurKızlar merhaba bende 2 yıllık evliyim ama vajinismusu yeni yendim o yüzden 2-3 aydır deniyoruz doktora gittim polip olabileceğini söyledi sizce poliple hamile kalamaz mıyım engel mi polip birde histeroskopi yaptıran var mı ?
İnanki insanın gönlü zengin olsun yeterSen en azından yurtdışındasın ben Türkiye’de öğretmen maaşıyla… ama olsun gözümüz güzel görsün
Çok tatlı İtalyan komşularım var
Çok severim onları da