Hamile kalmaktan korkuyorum lütfen yardim ???

adetin ilk gününden itibaren 23-25 gün arası sürüyor diğer adet görüşüm...

yani adetinin ortalama 5 gün sürdügünü hesaplarsak 7.günde birlikte olmustunuz hamis olma ihtimalin yok..peki yazdigim belirtilerden ovulasyon gününü anliyabiliomusun

yani adetinin ortalama 5 gün sürdügünü hesaplarsak 7.günde birlikte olmustunuz hamis olma ihtimalin yok..peki yazdigim belirtilerden ovulasyon gününü anliyabiliomusun

önceden dikkat etmemiştim bundan dolayı anlamıyordum. ama dediğiniz gbi akıntım bazen daha su rengine yakın ve daha berrakken bazen daha koyu ve sarı renkli oluyordu..

bundan snra dikkat edicem.

peki sadece o dönemlerde ilişkiye gİrmezsem hamile kalma olasılığım yok mu?

onu güvenli bir korunma yöntemi olarak kullanabilir miyiz?:içelim:

hayir o kesinlikle bir korunma yöntemi olamaz canim.cünkü sen ovulasyonun bitti sanabilirsin yada hic baslamadi sanabilrisin ama belki yumurtan catlama durumundadir.ve unutmak ki spermler kadin vücudunda 3 güne kadar yasayabiliyorlar..sakin bu yöntemle korunmayin yoksa daha cok ertesi gün hapina ihtiyaciniz olur yada kucaginza erken bi bebek alirsiniz

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
Aman tanrııımmm:1shok:
anladım ...
şuan ben hamile kalmamış olayım da başka dileğim yok:çok üzgünüm:

degilsindir merak etmeee
ama bundan sonrada ertesi gün hapi alma.zararlarini ilerde görme olasiligin cok yüksek..cok ´fazla hormon yükü o ilaclarda

korkmana gerek yok çünkü bebek öyle hee dendiğinde olmuyor. adet günün de tutmuyor için rahat olsun ama sen yinede zamanını hesapla we test yaptır. idrar tahliliyle ytinme kan tahlili yaptır daha güwenilir olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…