önemli degil seker..bu sitede herkes insallah hamilesindir yazar birbirine ama sana insallah hamile olmazzsin yaziyoruz..eger daha da iyi bildi almak istersen birlikteligin üzerinden 7 gün gecince kan testi yaptirabilirsin kan yanlis sonuc vermez..simdi sende psikolojik olarak ya olura falan olur mide bulantisi falanda hissedebilrisin..kanda baktir dahada rahatlarsin
bende de ayni durum olmustu ama biz evliyidik yeni evliyiz diye panik yapmistik salak gibi halbuki nee evliyiz zaten hamile kalma olasiyligim olsaydi keske.üzerinden 3,5 yil gecti deli gibi bebek istiyoruz ama simdide olmuyo..
döllenme olduysa eger birlikteligin üstünden en erken 7 günde belli olur..ama bence panik yapma hamile degilsindir
ahh be gülüm birini yaptikta ikiz kusur kaldi..gerci bizim sülalede elini sallasan ikize carparsin ama ben böyle kesat ciktim iste.
senin hislerin kuvvetlimidir
öncelikle merhabalar
20 yaşında bir bayanım.
geçen gün erkek arkadaşımla bir kaza yaşadık.
ve gece olduğu için tüm nöbetçi eczanelere baktık fakat aradığımız ilacı bulamadık.
aradığımız ilaç ---norlevo--- idi.( ertesi gün hapı)
ilacı ancak sabah tüm eczane açılınca bulabildik.
:çok üzgünüm:
İlişkiden ortalama 16-17 saat sonra 2 tableti aynı anda içtim. ama yine de hamile kalmaktan çok korkuyorum. :uhm::uhm::uhm:
adetimin tam 7.günüydü. ve tam bir boşalma oldu. kendimi cok tuhaf hissediyorum.:bbo:
lütfen yardım edin.
bu ilacı norlevoyu korunduğumuz halde daha öncede 2 kez içmiştim ama onlar tamamen kuruntu idi.ama dediğim gibi bu kez korunmasız tam bir boşalma oldu...
hamile kalmaktan korkuyorum lütfen bana akıl verin???
güzelim ileride her kadının yaşamak istediği duygu sende zamanında yaşamak istersin.Bir kaç yerde okuduğumua göre ertesi gün hapını devamlı kullanıldığında hormonları tahrip edip ileride hamile kalma şansını zorlayabilir.Bence bu ilaçı sıkça kullanma ki,ileride pişman olmayasın
Evet öyle derler... ama seni tanımadığım halde seni ikiz bebekle düşündüm nedense...
bak aailede de varmış ikiz ihtimal yüksek o zaman..
valla içime doğan ikiz bebek kız ve erkek ...kaydirigubbakcemile2
sende iyi düşün iyi olsun...
benim bir tanıdığımında olmuyordu tam 18 yıl sonra bir kızı oldu snra bir de oğlu oldu ...
umudunu kesme ...
iyi düşün...
güzelim ileride her kadının yaşamak istediği duygu sende zamanında yaşamak istersin.Bir kaç yerde okuduğumua göre ertesi gün hapını devamlı kullanıldığında hormonları tahrip edip ileride hamile kalma şansını zorlayabilir.Bence bu ilaçı sıkça kullanma ki,ileride pişman olmayasın
korkma arkadaşım 7.gün ovülasyona tekabül etmez.üstelik ertesi gün hapı da içmişsin.meral etme .
ah canım keşke korunsaydın..son pişmanlık fayda etmez.ayrıca adetten hemen sonra hamile kalan bir sürü kişi var..sanmamda hamile kalacağını ama işallahta kalmazsın daha dikkatli ol..ilaç kullanma yazık vücuduna..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?