Hamile kalmaktan korkuyorum lütfen yardim ???

pucca34

Guru
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
79
0
286
İzmir
öncelikle merhabalar

20 yaşında bir bayanım.
geçen gün erkek arkadaşımla bir kaza yaşadık.
ve gece olduğu için tüm nöbetçi eczanelere baktık fakat aradığımız ilacı bulamadık.
aradığımız ilaç ---norlevo--- idi.( ertesi gün hapı)
ilacı ancak sabah tüm eczane açılınca bulabildik.
:çok üzgünüm:
İlişkiden ortalama 16-17 saat sonra 2 tableti aynı anda içtim. ama yine de hamile kalmaktan çok korkuyorum. :uhm::uhm::uhm:

adetimin tam 7.günüydü. ve tam bir boşalma oldu. kendimi cok tuhaf hissediyorum.:bbo:

lütfen yardım edin.

bu ilacı norlevoyu korunduğumuz halde daha öncede 2 kez içmiştim ama onlar tamamen kuruntu idi.ama dediğim gibi bu kez korunmasız tam bir boşalma oldu...

hamile kalmaktan korkuyorum lütfen bana akıl verin???

merhaba öncelikle gecmis olsun :1rolleyes:adetimin 7.günü diyosun yani 7. günde hamile kalman pek mümkün olmaz zaten..yeni yumurtalar adet bittikten en erken4 gün sonra faaliyte geciyo..hem ertesi gün hapi da almissin sorun olmaz..o haplarin koruyuculugu oldukca yüksek

çok teşekkür ederim içime su serpildi.

sevgili cachymyn ve eliffatihefu çok teşekkür ederim düşünceleriniz için.

önemli degil seker..bu sitede herkes insallah hamilesindir yazar birbirine ama sana insallah hamile olmazzsin yaziyoruz..eger daha da iyi bildi almak istersen birlikteligin üzerinden 7 gün gecince kan testi yaptirabilirsin kan yanlis sonuc vermez..simdi sende psikolojik olarak ya olura falan olur mide bulantisi falanda hissedebilrisin..kanda baktir dahada rahatlarsin

evet ben hamile olmamak için dua ediyorum biraz değişik bir durum :CüvCüv:

ama suan evlenme gibi durumumuz olamaz askere gidecek çünkü ilerde insallah... çoçuk aldırmakta istemem doğal olarak...

evet psikolojik acıdan etkilenebilirim... kan testi yaptırıcam ama ne kadar zaman gecmesi gerek ilişkiden snra tam bilmiyorum...:1no2:

bende de ayni durum olmustu ama biz evliyidik yeni evliyiz diye panik yapmistik salak gibi halbuki nee evliyiz zaten hamile kalma olasiyligim olsaydi keske.üzerinden 3,5 yil gecti deli gibi bebek istiyoruz ama simdide olmuyo..
döllenme olduysa eger birlikteligin üstünden en erken 7 günde belli olur..ama bence panik yapma hamile degilsindir

inşşallah allah gönlünüze göre verir.
nedense içime bir his doğdu sanki sizin ikiz bebeginiz olacak gibi ...

biraz zaaman gectikten sonra bir kan testi yaptırayım en iyisi

ahh be gülüm birini yaptikta ikiz kusur kaldi..gerci bizim sülalede elini sallasan ikize carparsin ama ben böyle kesat ciktim iste.

senin hislerin kuvvetlimidir

ahh be gülüm birini yaptikta ikiz kusur kaldi..gerci bizim sülalede elini sallasan ikize carparsin ama ben böyle kesat ciktim iste.

senin hislerin kuvvetlimidir

Evet öyle derler... ama seni tanımadığım halde seni ikiz bebekle düşündüm nedense...

bak aailede de varmış ikiz ihtimal yüksek o zaman..

valla içime doğan ikiz bebek kız ve erkek ...kaydirigubbakcemile2

sende iyi düşün iyi olsun...

benim bir tanıdığımında olmuyordu tam 18 yıl sonra bir kızı oldu snra bir de oğlu oldu ...

umudunu kesme ...

iyi düşün...

canım aynı sey arkadasımında basına geldi hapı 2 gün sonra içti ama bişey cıkmadı korkma değilsindir ama yinede önlemini al ve test yap..o haplar sanırım 72 saat içinde içilmeli

güzelim ileride her kadının yaşamak istediği duygu sende zamanında yaşamak istersin.Bir kaç yerde okuduğumua göre ertesi gün hapını devamlı kullanıldığında hormonları tahrip edip ileride hamile kalma şansını zorlayabilir.Bence bu ilaçı sıkça kullanma ki,ileride pişman olmayasın

doğru yazmışsın..benim de bildiğim kadarıyla bu ilacı ayda sadece 1 kere kullanabiliyorsun..2 kere kullanmaman lazım..
birde doğum kontrol hapı alıyorsan o zamanda kullanmaman gerekiyor
ayrıca sık sık da kullanılmaması lazım çünkü çok yüksek hormon içeriyor..bu yüzden vucudun dengesi bozulabiliyor

ayy sne ne güzel umutandiriyorsun insani valla keske ikiz olsa..ama dedigim gibi biz birine bile coktan razi olduk yeterki olsun da..kiz erkek önemli degil...

şimdiden pişmanlık oluştu bile, ama suan için başka caremiz yoktu:çok üzgünüm:
inşallah ileri de ki doğurganlığıma zarar vermeden bu ilaç etkisini göstermiştir.

ya tuhaf bir sey için dua ediyorum allahım yaaa:çok üzgünüm: su an hamile olmayayım ama ilerde olayım:uhm:

korkma arkadaşım 7.gün ovülasyona tekabül etmez.üstelik ertesi gün hapı da içmişsin.meral etme .

ah canım keşke korunsaydın..son pişmanlık fayda etmez.ayrıca adetten hemen sonra hamile kalan bir sürü kişi var..sanmamda hamile kalacağını ama işallahta kalmazsın daha dikkatli ol..ilaç kullanma yazık vücuduna..

korkma arkadaşım 7.gün ovülasyona tekabül etmez.üstelik ertesi gün hapı da içmişsin.meral etme .

çok saolun ama takvim yöntemi sanki bana uymuyor gibi ben 28 günde değil ortalama 23 günde bir adet oluyorum fisfisfis
yine de bir nebze içime su serpildi, çok teşşekürlera.s.

hep korunurduk ama oldu işte bir kere :çok üzgünüm:
allahıma dua ediyorum ki hamile kalmayayım:a015:

bide bisey daha var akintinin renginden sen ovulasyon gününü hesaplayabilirsin..normalde krem gibi koyu kivamli ve beyaz olan akinti yumurtanin catlama günlerinde su rengine döner iki parmaginin arasina alirsanda yapiskan ve uzuyan bir kivami vardir..bu belirtiler yoksa zaten ovulasyonda yok demektir..bide adetin basladigi günden mi 23 gün yoksa adet bittikten sonraki temiz gecen günün mü 23 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…