• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak?

Melinka

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
115
26
13
40
Merhaba arkadaslar
Gebelik hakkinda sorularim olacak size. Arkadaslarimla konusmadan önce size sorayim dedim. Bu konuda cok az bilgim var aslinda, o yüzden sacma gelen sorularim olabilir :D
5,5 senelik evliyim, esimle bebek düsünüyoruz artik. Önümüzdeki yaza kadar bir kac islerimi halletmem lazim, dogum yazdan sonra olsun diye kafamda planliyorum ama tabi bu isler planlama yapmaklada pek olmuyor, Allah ne zaman verirse ozaman.

Simdi sunu sormak istiyorum, biz 5,5 senedir korunuyoruz (esim korunuyor, ben degil), dogum kontröl hapi felan hic kullanmadim. Biliyorum herkesin ne kadar cabuk hamile kalma ihtimali farklidir, benim merak ettigim dogum kontröl hapi hic kullanmamis arkadaslarin ne kadar sürede hamile kaldiklari?
Dogum kontröl hapi kullananlarda sanirim süre biraz uzuyormus, peki ya hic kullanmayanlar ve normal yoldan hamile kalabilenler, esiniz korunmayi biraktiktan ne kadar süre sonra hamile kaldiniz?

Doğum kontrol hapının süreyi uzattığı yok, hatta hapı bıraktığı ay hamile kalan çok tanıdığım var.
Keşke ben de kullansaydım diyorum hatta.
14 ay oldu hamilelik yok hala.

Doğum kontrol hapının süreyi uzattığı yok, hatta hapı bıraktığı ay hamile kalan çok tanıdığım var.
Keşke ben de kullansaydım diyorum hatta.
14 ay oldu hamilelik yok hala.

Peki doktora gittiniz mi? Neden bu kadar uzun sürdü?

Ben hic dogum kontrol hapi kullanmadim, sizin gibi, sadece esim korundu. Korunmayi biraktigimiz ikinci ayda hamile kaldim.
Ilk ay olmamasinin nedeni de bizim cahilligimiz :)
Ikinci ayda tecrube kazandik ve oldu neyseki :)
Size tavsiyem, adetiniz bittikten sonra gunasiri (2 gunde bir) birlikte olun ve birliktelik sonrasi yarim saat uzanin.
Umarim hersey dilediginiz gibi olur, saglikli cocuklariniz olur..
Sevgiyle..

Arkadaslar adetim 3 gundur gecmis dun test yaptim net kirmizi bi cizgi cikti hafif ama cok hafif bir pembecizgi cikti sizce hamilemiyim

Merhaba hayırlı olsun inşallah silik çizgi hamilelik semek bende öle olmuştu ben dūşūk yaptım ama şimdi yine beklemelerdeyim
Arkadaslar adetim 3 gundur gecmis dun test yaptim net kirmizi bi cizgi cikti hafif ama cok hafif bir pembecizgi cikti sizce hamilemiyim

Amin canım Çok sevindim..ne gūzel haber...dikkat et kendine bu ayda bende de bişey yok kafayı takîyorum sanırım hayırlısı olsun

Back
X